Nogomet

La liga: Barca z zadetkoma Alcacerja v derbiju kroga ugnala Sevillo, Partey mož odločitve v La Coruni

La Coruna, 04. 11. 2017 19.01 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

Nogometaši Barcelone so v derbiju 11. kroga španskega državnega prvenstva na zelenici Camp Noua z dvema zadetkoma razpoloženega Paca Alcacerja uspeli ugnati moštvo Seville z izidom 2:1. Za Andaluzijce je bil uspešen Pizarro v 59. minuti. Tudi Atletico Madrid Jana Oblaka je po štirih tekmah brez zmage na zahtevnem gostovanju v La Coruni v izdihljajih srečanja uspel streti odpor Deportiva za minimalno zmago z 1:0. Za colchonerose je bil uspešen Thomas Partey.

Barcelona je z novo zmago v sezoni le še utrdila vodstvo na prvenstveni razpredelnici, tokrat so bili varovanci Ernesta Valverdeja boljši tudi od moštva Seville, ki ji je skozi vseh 90 minut obračuna na Camp Nouu uspelo doseči zgolj tolažilni zadetek v porazu z 2:1. 

Domači nogometaši so že od uvodnega sodnikovega žvižga bili podjetnejše moštvo, si ustvarili zrelejše priložnosti za dosego zadetka, toda vse do 23. minute sta mreži obeh moštev mirovali. Že v 4. minuti je kapetan blaugrane Andres Iniesta z natančno globinsko podajo zaposlil v zadnjih tednih nerazpoloženega Luisa Suareza, ki tudi tokrat ni imel svojega večera. V 17. minuti je bil znova v glavni vlogi Iniesta, ki se je odločil za strel z razdalje s približno 30 metrov, a je bil gostujoči vratar Soria na pravem mestu. Nato pa je prišla že omenjena 23. minuta in vodilni zadetek Barcelone, potem ko je po dolgi diagonalni podaji proti vratom Seville stekel vztrajni Paco Alcacer, ki je izkoristil veliko napako gostujočega branilca Sergia Escudera in popeljal svoje moštvo v vodstvo z 1:0. 

Paco Alcacer je v derbiju 11. kroga proti Seviili opozoril nase z dvema zadetkoma.
Paco Alcacer je v derbiju 11. kroga proti Seviili opozoril nase z dvema zadetkoma. FOTO: AP
Znova se je z zelo dobro predstavo izkazal argentinski virtuoz Lionel Messi, ki prevzel vlogo nekakšnega organizatorja igre. S številnimi podajami na sredini igrišča in v prazen prostor je uspel razigrati preostanek moštva, kar je še najbolj nazorno pokazala akcija v 28. minuti. Messi je takrat lepo podal na desno stran do hrvaškega reprezentančnega vezista Ivana Rakitića, ki je podaljšal v petmetrski prostor v neposredno bližino vrat Seville, a je Alcacer, namesto da bi povišal vodstvo Barcelone na 2:0, zgrešil celo žogo. 

V nadaljevanju smo spremljali igro praktično na en gol - Barca je vse moči usmerila v povišanje svojega vodstva, medtem ko so se Andaluzijci odločili za branjenje svojih vrat in so prek hitrih protinapadov skušali ogroziti vodstvo trenutno vodilnega moštva La lige. V eni izmed redkih akcij na srečanju so gosti v 59. minuti izkoristili padec zbranosti Barcelonine obrambe za izenačujoči zadetek Pizarra (1:1). Prejeti zadetek ni šokiral domačih, ki so le pet minut pozneje - torej v 64. minuti - dosegli, kot se je izkazalo po koncu dvoboja, odločilni zadetek za zelo pomembno zmago v boju za naslov državnega prvaka v sezoni 2017/18. Znova je bil uspešen zelo agilni Paco Alcacer.

Madridski Atletico v La Coruni prekinil črni niz štirih tekem brez zmage

Atletico našega vratarskega asa Jana Oblaka je šele v izdihljajih ligaškega obračuna v La Coruni, ki ni postregel s predstavo za nogometne sladokusce, uspel prekiniti niz štirih tekem brez zmage.

Odločilni zadetek na Riazorju je v 92. minuti dosegel Thomas Partey, ki je izkoristil lepo podajo Gabija za natančen strel v levi spodnji kot vrat Deportiva. Čuvaj mreže domačih Pantilimon, ki podobno kot Oblak na drugi strani ni imel veliko dela, je bil tokrat nemočen. Veselje v taboru colchonerosov je bilo razumljivo veliko, saj jim je padel velik kamen od srca, ta zmaga pa bi lahko obrnila rezultatsko krivuljo navzgor.

Thomas Partey je bil veliki junak Atleticove zmage v La Coruni.
Thomas Partey je bil veliki junak Atleticove zmage v La Coruni. FOTO: AP

Vnovič se je pokazal velik primanjkljaj v igri v napadu, kjer dvakratni veliki finalist elitne Lige prvakov v zadnjih treh letih preprosto ne najde pravih rešitev. Kljub dejstvu, da so v svoje vrste vrnili 'izgubljenega sina' Diega Costo, se varovanci temperamentnega argentinskega strokovnjaka Diega Simeoneja mučijo spraviti žogo v nasprotnikova vrata. Francoski zvezdnik Antoine Griezmann je precej osamljen v konici napada, posledično tudi neopazen, kar je prisililo Simeoneja v menjavo v zaključku tekme. Tudi Angel Correa ni pokazal praktično ničesar, še več, bil je precej večje razočaranje od Griezmanna, zato ga je Simeone že ob odmoru pustil v slačilnici.

Srečni trenutek je tako nastopil v trenutkih, ko se je zdelo, da bo Atletico vknjižil še peti remi v sezoni, Partey pa je praktično iz ničesar dosegel lep zadetek za mirnejši sen Oblaka in druščine.

Izida: 
Barcelona - Sevilla 2:1 (1:0)
Strelca: 1:0 - Alcacer (23.), 1:1 - Pizarro (59.), 2:1 - Alcacer (64.).

Deportivo La Coruna - Atletico Madrid 0:1 (0:0)
Strelec: 0:1 - Partey (92.).  

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (88)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Melaj
06. 11. 2017 10.05
+8
Messi je kot ze nesteto krat dokazal, da je najboljisi igralec na svetu. Ni treba nastevat zakaj...njegova igra pove vse. Ronaldu je zlato zogo priigrala lovorika lige prvakov in ne on. Messiju enostavno ni dorasel nihce. Ne spomnim se, da bi bilo kdaj obdobje, ko dalj casa Messi ni v formi. Izreden igralski talent.
Drago Kugler
06. 11. 2017 12.04
+4
Trend01
05. 11. 2017 20.18
-3
Gledam postavo Reala. Kroos v igri, Benzema v igri. Ramos v igri. Casemiro in Nacho s štirimi rumenimi kartoni pred tekmo z Atleti v igri. No, vsaj Asensio in Isco igrata skupaj po daljšem času. No, ima pa na razpolago verjetno najmočnejšo možno klop: Ceballos, Theo. Llorente, Lucas, Modrić Pa še Mayoral in mulo Moha. Koliko časa misli Zidane še dajati priložnosti lenobam? Bodo mladci počasi začeli gledati po drugih klubih. P.s. - "K sreči" se je poškodoval Varane. Bo vsaj Vallejo malo rekreacije dobil. Je to edini način, da prideš v ekipo? Kje so rotacije?
BBarca
05. 11. 2017 20.25
+2
Podoben problem je pri Barci. Tako ali tako ni dolge klopi, a rotacij pa tudi ne. Igraš dokler se ne poškoduješ.
Trend01
05. 11. 2017 20.37
-4
Marcelo vs Theo. Hakimija sploh v ekipi ni. Rezervnega igralca v obrambi sploh sabo nima. Sicer ga sploh ne bi smeli potrebovati. A v tej formi, napakah, kartonih... Ceballos vs Kroos. Llorente v Casemiro. Mayoral vs Benzema... Naj gre na 4-3-3. Ceballos - Llorente - Isco. Asensio - Ronaldo - Lucas.
CURVANORD Zanetti
06. 11. 2017 08.43
+3
Ne vem kero tekmo si ti gledal,jaz sem gledal pozno zvecer posnetek, zadnjih 20 ali 15 minut, so igrali zgolj trije ki so ponavadi med prvih 11.Ramos,Marcelo in Ronaldo to da ne rotira ni res. Vse bolj so razocaranje lanska mlada garda ki bi letos morali biti se boljsi, a temu ni tako,ta letosnja mlada garda pa so tudi kar neki. Kar me je vceraj spomnijalo na stari Real je zgolj kontra in akcija za 3 gol. Ostalo pa kar neko mantranje zoge,ze res da je kvaliteta posameznikov na Realovi strani, a kot celota so vsi prevec nekaj meckali,gredo v kontro in pol se ustavijo, podaja nazaj in to na svojo sredino
DontJustDont
05. 11. 2017 18.32
+7
Barcelona zasluženo. Zmaga bi bila lahko tudi višja, Valverde se res znajde v Barceloni. Po sicer neobetavnem začetku v Madridu. Messi je v res izvrstni formi, se pa je izkazal tudi Paco. Suarez...Suarez... Atletico pa še enkrat več nič od nič, čeprav so zmagali, me pa je še enkrat več presenetila Valencija res presenečajo iz kroga v krog. Bomo videli kako gre zvečer Realu, na papirju jasno lahek nasprotnik, a enako je bilo proti Gironi ali Betisu bomo videli, upam na zanimivo tekmo.
grozjak
05. 11. 2017 15.27
+14
Sevilla je fasala samo dva gila, ker jih niso zjezali...število prekrškov gre teoriji v prid....zvezda večera pa je bil glavni sodnik, ki je " pokazal" Messiju......žalostno.....
Drago Kugler
05. 11. 2017 18.54
+9
sodnik preprečil gladko zmago, messi pa standarn ,odličen v preigravanju.Skrbi me suarez kizadnje čase ni vreden prve postave.
grozjak
05. 11. 2017 21.00
+5
je pa vsaj to dobro, da bo sedaj obrez nekaj časa zaposlen z suarezom, namesto pikejem.....
7strel
05. 11. 2017 12.32
-5
Barca mora zacet iskati napadalce ker jih vec nima, suarez je na nivoju novakovič, ostali pa nič kaj bolje , messi je pa itak sredina.
MaunelNeuer
05. 11. 2017 13.35
-1
dokazali so da lahk zmagajo tudi če messi ne zadane, pa tudi če ne špila
apodgraj
05. 11. 2017 16.12
+14
Messi igra čistega zveznega igralca , tako, kot Inesta .Razlika v doseženih golih med obema pa je velika . Messi je motor in srce ekipe , ki skrbi nesebično za celoten kolekitv. Njemu ni prioriteta , da samo on zabija , pomembno je , da zabijajo gole tudi drugi in se tega tudi veseli. Če bi nekdo njemu pripravlja take priložnosti , kot jih on drugim , potem ,bi bila njegova statistika dosežnih golov ,strašljiva .
Kollerik
05. 11. 2017 17.07
+9
MaunelNeuer
05. 11. 2017 17.09
-8
MaunelNeuer
05. 11. 2017 17.11
-9
kolerika, če bi blo res tako, bi bil vsaj 1x J ameriški prvak tako pa.......Zidane je profesor zanj pa ne samo on
fihner
05. 11. 2017 18.24
+4
Kollerik
05. 11. 2017 19.49
+5
Marc, še enkrat:...toliko nesebičnih podaj, toliko organizacije, ne samo v napadu...toliko garanja v pozadini.... to je lahko samo eden in edini: njegovo veličanstvo Lionel Messi !!
BayernGomez
05. 11. 2017 11.53
+2
Valencia pa spet zmagala. Res super igrajo letos in upam da se uvrstijo v ligo prvakov. Zadnja leta sm pogrešal močno Valencio.
fihner
05. 11. 2017 18.25
nikajzadodat
05. 11. 2017 11.40
+28
Beli sodniki v crni opravi spet nazaj na starih tirnicah. Sedaj se je zacelo tekmo po tekmo. Ne piska penalov, ocitnih prekrskov in ze caka v roki s kartonom na ugovarjanje. Je celo tekmo cakal, da Messiju lahko da karton.
dajno
05. 11. 2017 14.11
+9
apodgraj
05. 11. 2017 16.12
+6
Kollerik
05. 11. 2017 17.08
+5
Anticripstoned
05. 11. 2017 10.53
+8
Danes derbi la lige. Favorizirani Las Palmas proti amaterjem iz Madrida. Danes se splača staviti na favorita. Dobra kvota
SERIOUSLY01
05. 11. 2017 11.40
+4
loco bo sigurno stavil...on sicer navija za amaterje iz madrida ampak stavi pa vedno proti njim....tip obvlada...
Trend01
05. 11. 2017 12.01
-2
apodgraj
05. 11. 2017 16.13
+3
Symbolic
05. 11. 2017 10.31
+13
Zaslužena zmaga Barcelone... Pa vendar, ko sem slišal postavo Barce, sem bil slabe volje (Alcaser)... No, izkazalo se je, da se je Valverde pravilno odločil... Končno, Semedo brez zamenjave. Suarez? Senca od črke "S"... Zadetek Seville za 1-1: Piquéja, kljub njegovih 194 cm, nadskoči 8 cm nižji Pizarro... Sicer, dobra (napadalna) igra Barce! Še naprej tako!
šumar
05. 11. 2017 10.04
+10
messi skor tko dobr preigrava in podaja kot ronaldo ane realovci haha
modelx
05. 11. 2017 13.34
+7
ne bat, danes bodo iz zraka potegnili tista 2 penala za posrančkarje, ki bi jih včeraj morali dosoditi barci.
MaunelNeuer
05. 11. 2017 13.36
-17
preigrava samo v barci, v repki je pa tema.....btw na žogi se ne zna tk obnit kot CR ;)
dajno
05. 11. 2017 14.13
+6
Ja, repki je sam spravil na svetovno. Res ja, Messi je samo za slo ligo. Pravi hejterji tu
idiu3krasne
05. 11. 2017 14.34
+3
Markkkkezzzič...a si menjal robo...kot Crispy...na slabše kot vidim.
Maxx365
05. 11. 2017 15.15
+5
Marcqez, Messi je bil najbolj zaslužen za uvrstitev Argentine na naslednje SP, in če bi gledal zadnje SP, bi vedel, da je Argentino Messi praktično sam pripeljal v finale, kjer so tesno izgubili z Nemci in ne kvasi neumnosti
Symbolic
05. 11. 2017 17.12
+3
Marcquez, a si pri sebi? Nisi, a ne?... Saj, sam veš, da nisi!
saturnsky23 saturnsky23
05. 11. 2017 09.59
+11
Barceloni gre kot po maslu, bi rekel Obrez. Priznajmo. Rezultati so varljivi. Ni igre, ni igralskega(kvalitetnega) kadra. ni zadovoljivega vodenja, čeprav Valverde je milje pred Enriqeju. Ne bo držalo, kar je eden zapisal, da vztrajno forsira Suaresa. V bistvu je on redkih "nedotakljiv", videli smo njegovo reakcijo, ko ga je menjal nekaj pred koncem proti Bilbao. Kot kruh potrebuje Barcelona enega Koutinha, ki bi znal, on tudi zna zadeti od daleč, ne da se komplicira do nezavesti v kazenskem prostoru.
BBarca
05. 11. 2017 10.13
+5
To glede Suareza sem verjetno bil jaz. Saj to je bil point. Suarez je pri Valverdeju nedotakljiv, pa čeprav še žogo težko štopa. Torej trener ni neka avtoriteta, ker bi po zdravi pameti moral Suarez na klop. A ga vsako tekmo forsira, pa čeprav z novo zgrešeno šanso le še slabše vpliva nanj. Tako pač jaz vidim to situacijo.
saturnsky23 saturnsky23
05. 11. 2017 10.43
+1
krnekilojz
05. 11. 2017 12.18
-4
Kollerik
05. 11. 2017 18.18
+2
BBarca, če bi Barsa imela daljšo klop + Dembeleja na zelenici in ne v bolniški, bi Valverde res lahko dal Suareza na hladno. Tako pa ga forsira, ker ga more, v upanju, da se mu povrne saj del bivše forme. Toda na žalost slabo kaže...vsaj za zdaj. Morda pa je nekaj resnice tudi v Trendovi ugotovitvi, da je Barsa po odhodu Neymarja malce spremenila taktiko igranja, ki pa Suarezu morda res ne gre ravno na roko....
Kollerik
05. 11. 2017 09.21
+19
Takšne svih*njarije od sojenja pa že kar nekaj časa nismo videli. Sramota in še kaj zraven! Je kakšna možnost, da se takile sodniški tipi odstranijo?
Trend01
05. 11. 2017 09.27
-10
Kljub delanju norca nekaterih forumašev, je edino Florentino Pérez od zveze, s katero so sicer skregani, javno zahteval uvedbo VAR-a. Prvič je bilo to proti koncu lanske sezone in drugič na zečetku letošnje (septembra ali koncem avgusta - vseeno). Vse bolj imam občutek, da želijo na vrh lestvice poriniti nek nov klub. Real je bil letos kar nekajkrat oškodovan. Krepko. Tudi Barceloni so že čudno sodili.
Kollerik
05. 11. 2017 09.47
+6
Naš Damir Skomina je pokazal jajce in pamet, ko je junija to leto na tekmi Čile ob sporni situaciji uporabil sistem VAR, sicer z dve minutno zakasnitvijo in nato razveljavil tisti gol Čileancem.
Kollerik
05. 11. 2017 09.51
+3
....Čileanci so zabili gol proti Kamerunu, toda veselili so se ga lahko samo kakšni dve minuti, dokler njihovega gola Skomina ob pomoči sistema VAR ni razveljavil. Arturo Vidal, sicer jezen na začetku, je ob koncu tekme pošteno priznal: "Prvič smo igrali s tem sistemom in nekaj časa smo bili zelo zaskrbljeni. V danem trenutku odločitev ni lahko sprejeti, toda sistem VAR je pravičen in bo zagotovo uporaben."
nikajzadodat
05. 11. 2017 13.04
+5
Bom še enkrat napisal, to kar nekaterim belim forumašem ni jasno. Pišejo, da sodniki pač delajo napake. Ja jih delajo, ampak ne v isti smeri. Če piskajo ZA Real (penal, podaljšek, ...) in ta namesto 1 točke dobi 3, na drugi strani pa pisakjo PROTI Barci (ne priznajo očitnega gola, ....) in ta namesto 3 točk dobi le 1 točko. To pomeni, da je to kolo prineslo Realu +4 točke. Toliko o sodnikih, ki delajo "napake za vse". In včeraj se je lepo začelo....Gonzales, Gonzales v elementu. Sem prepričan, da mu bo v drugem poskusu uspelo.
modelx
05. 11. 2017 13.36
+2
lahko, da je zahteval, samo s pogojem, da se rvno takrat pokvari, ko bo potrebno pregledati sporne situacije za razveljavitev posrančkarjem
nikajzadodat
05. 11. 2017 13.53
Ja ta VAR bo poseben Realov oz. Perezov VAR. Na koncu vseeno odloča sodnik. Ki pa vemo čigav je....
Symbolic
05. 11. 2017 17.19
No, ste gledali MC-ARS? tretji gol MC: globok off-side, ki bi ga tudi "slepec" videl...
saturnsky23 saturnsky23
05. 11. 2017 09.00
+22
Komot bi "včerajšni" Gonzales, Gonzales sedel v parlamentu, tik ob zloglasnem Rajoju. Očiten napad na Katalonsko utrdbo iz športnopolitičnega vidika. Ni vedel kako bi le pomagal Sevilli vsaj do neodločenega. Njegov zadnji obupni poskus je bil 4 minutni podalšek, pa se ni izšlo. Nasprotno je enkrat v Korist Reala povlekel celo 7 minut, v tistem primeru je bil uspešen.
manucao
05. 11. 2017 13.53
-2
V čemu je problem, če je bil 4 minutni podaljšek.Poglej malce Premirer ligo. Torej 6 menjav je ponavadi 3 minute in potem ostane še minutka.
apodgraj
05. 11. 2017 16.19
+3
Žalostno , da se politika frankovih ideologov prenaša tudi na nogometna igrišča. S tem pojavom se naj ukvarja predsednik Uefe dr. Čeferin , ne pa da želi ustvariti še eno brez pomebno ligo.
apodgraj
05. 11. 2017 16.19
+2
Žalostno , da se politika frankovih ideologov prenaša tudi na nogometna igrišča. S tem pojavom se naj ukvarja predsednik Uefe dr. Čeferin , ne pa da želi ustvariti še eno brez pomebno ligo.
Trend01
05. 11. 2017 08.43
+10
Barcelona boljša. Zmaga zaslužena. Sicer nekoliko pada v formi, a je tokrat Paco presenetil. Penala bi morala biti. Prekršek po nogi, odrivanje od zadaj in igranje z roko. Brez dvoma. Je pa za oba gola Seville kriva sama obramba. Katastrofalno posredovanje. No, tudi Gerard Piqué ga je pičil mimo pri prejetem golu. Trenutno se v LaLigi - razen Valencije - igra zelo slab, negledljiv nogomet. Škoda. "Dvigalo gre gor in gvigalo gre dol". V LaLigi gre trenutno dol. Atleti pa žalost od žalosti. Še Real več prikazuje. Pa je v mizerni formi.
MesOjediPinGvin
05. 11. 2017 08.59
+10
Trenutno res Valencia igra najlepši nogomet. Pri Barci pa Suarez zgreši dobesedno vse. Tudi podati ne zna več natančno.
Trend01
05. 11. 2017 09.16
+7
Suárez nikoli ni bil kakšen super tehnični tip igralca. Pa še klasična 9ka je. Suárez potrebuje na sredini več (veliko prostora). Do lani mu je to uspevalo, saj sta Messi in Neymar vedno raztegnila obrambo. Danes igrajo drugače. Messi je večinoma v napadu takoj za Suárezom ali celo ob njem. Takrat se Urugvajec pomakne na desno stran (če sta skupaj tam pa se obrniti ne zna na metru prostora). In tam je seveda slabši, ker igra izključno na moč. Pa še to; kar si omenil je seveda problem - je popolnoma iz forme. Tudi Umtiti ga je na zadnjih dveh - treh tekmah nekajkrat "usračkal" ter pokazal neke svoje felerje (predvsem živci). No, bomo videli kako bo v nadaljevanju. Tudi Messi zadnje tekme igra na nekoliko nižji ravni kot prvih cca. 20 (kolikor jih je letos odigral.) A to je logično, ker ni imel niti minute počitka. Da le ne pride do preobremenitve in se (po kolesarsko ali tekaško) zabije v zid. Prvenstvo, glede na prikazano do zdaj in predvsem zdaj, še zdaleč ni odločeno.
Kollerik
05. 11. 2017 09.19
+6
Carrasco
05. 11. 2017 09.38
-1
Mesojedi pingvin lažje je prit na vrh kot pa tam ostati par let zapored
Johnny_J
05. 11. 2017 09.48
+5
Trend sem čakal na tvoj komentar glede včerajšnje nastreljane roke,ki bi morala biti penal in si dokazal,kako dvoličen si. Ramosa je žoga zadela v roko,ki je zaradi tehničnega neznanja,ni mogel kontrolirati,ti si pa rekel,da ni bil penal,za včeraj,ko je suarez nastreljal v roko nasprotnika,praviš,da je bil čisti penal. Kakšen kriterij je zdaj to?
Trend01
05. 11. 2017 10.05
-2
Roka je bila dvignjena in od telesa. Tudi razdalja med obrambnim igralcem in napadalcem je bila drugačna. Drugačen reakcijski čas...
MesOjediPinGvin
05. 11. 2017 11.11
+6
Carrasco - To sigurno. Zame Suarez nikoli ni bil na ravni Neymarja iin Messija, ker mi deluje nerodno. Je pa dosegel več golov kot Neymar za MSN. Včasih zgreši nezgrešljivo, spet drugič zadane nemogoče.... Upam, da čimprej pride v formo.
nikajzadodat
05. 11. 2017 14.05
+4
Trend01: Me res zanima. Roka v obliki črke L, ramenski del ob telesu, podlahtnica pa odmaknjena od telesa. Je to roka ali ni?
apodgraj
05. 11. 2017 16.01
+2
Trend-Ronaldo se je že pred samo sezono po kolesarsko zaletel v zid.
BBarca
05. 11. 2017 08.36
+3
Ponovno dober prvi polčas in slab drugi. Mi gre pa Valverde že pošteno na jetra, ko toliko forsira Suareza, ki pa v 95% naredi vse narobe. Alcacer si je zaslužil odigrati 90 minut, ne pa biti menjan. Kar nekaj. Glede na trenutno formo, se mi zdi najmočnejša postava tale: ter Stegen; Semedo, Pique, Umtiti, Alba; Busquets, Iniesta, Rakitić (Roberto, ko se pozdravi); Denis Suarez, Alcacer, Messi. Luis Suarez pa naj gre čim prej na operacijo poškodbe kolena.
Kollerik
05. 11. 2017 09.19
+5
Suarez ali bo našel formo, ali pa jo ne bo. Ga je bila včeraj res muka gledat. Valverde si mora biti na jasnem, kaj z njim, preden pridejo najmočnejši nasprotniki. Suarez je bil včeraj brez dvoma najslabši Barsin igralec, toda treba je vedeti, da Barsa še enega napadalca njegovega kalibra nima. Dembele pa je poškodovan. Alcacer res prijetno presenečenje tekme.
TomažNovak
05. 11. 2017 15.16
Paulinho bi moral začenjati namesto Inceste
dark horse
05. 11. 2017 08.34
+10
Zaslužena ampak prenizka zmaga glede na šanse in 2 čista nepiskana penala ki jih niso videli le sodnik in realovci. Članek ne sodi na naslovnico važno da bo zvečer ko bo če bo Real premagal strašni Las Palmas
šumar
05. 11. 2017 08.29
+14
messi spet najboljsi na igriscu
MaunelNeuer
05. 11. 2017 13.38
-4
samo v barci.....Zidane je bil vsako tekmo najboljši, ampak tudi v repki ;)
idiu3krasne
05. 11. 2017 14.38
+1
šumar
05. 11. 2017 08.29
+17
tipičen podkupljen sodnik od reala pa vseen vam ni uspelo
apodgraj
05. 11. 2017 09.03
+24
Ali so sodniški bogovi nedotakljiv in ni nekoga , ki bi jih kaznoval za storjene kardinalne napake . Samo slep ali podkupljeni sodnik ne more videti tega ali noče videti . Če bi bil druga ekipa ,bi nekdo v svojo statistiko vpisal dva gola in in tudi podaljšek bi trajal samo eno največ dve minuti.Storjene prekrške nad igralci Barce je piskal samo v varnih conah nasprotnika. Rumeni karton Messiju za nestrinjanje s sodniško odločitvi- hitra prestroga odločitev. Koliko rumenih kartonov , bi moral potem dobiti na drugi strani nekdo , kjer so ti ugovori stalna praksa. Sodniški stroj proti Barci je startal odločno.
Kollerik
05. 11. 2017 09.22
+6
idiu3krasne
05. 11. 2017 08.04
+14
Barca se bo sprehodila do naslova...Obrez kje si...
manucao
05. 11. 2017 13.54
-1
idiu3krasne
05. 11. 2017 15.22
+1
ehjaehja
05. 11. 2017 06.07
-40
še en tipičen primer skorumpirane barce,sevilla jim je podarila gol zgleda dansk spet začeli igrat umazane igrice kot vsa ta leta,SRAMOTA!
šumar
05. 11. 2017 08.28
+14
haha si upal na kiks ane hehe zdej pa boli ane haha
dark horse
05. 11. 2017 08.35
+12
Zaprtgobec katero tekmo si pa gledal in o podarjenem golu se ti sanja? Penalov sigurno nisi videl bebec
Johnny_J
05. 11. 2017 08.43
+21
Ronaldo 6 tekem,1 gol,Paco Alcacer 1 tekma,2 gola hahahaha
MesOjediPinGvin
05. 11. 2017 08.57
+20
Skorumpirani Realov sodnik namerno spregledal dva penala, pa vseeno ni mogel preprečiti zmage Barce. Tako nekako, zapiramvamusta,ne?
kronx9
05. 11. 2017 09.07
+7
kk grize te ko je barca zmagala :D a dans bo lahka real premagu las palmas? pomoje bo tezka.. :D
prava resni.ca
05. 11. 2017 09.23
+11
zopet neumen komentar od zapiramvamusta, hecno je da jih nobenmu ne zapre, lahko bi mu pa njegova mama dala nazaj dudico
Johnny_J
05. 11. 2017 12.05
+6
Sej verjetno niti mama ne ve kje ma ritko in usta,ker iz obeh lukenj isto smrdi.