Nogomet

Kvantiteta že, kaj pa kvaliteta? Zavrč pripeljal že 18 novih nogometašev

Zavrč, 24. 01. 2015 16.53 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Slovenski nogometni prvoligaš Zavrč je našel zamenjavo za Marka Ranilovića, ki je pred dnevi podpisal s splitskim Hajdukom. V vratih Haložanov bo stal Marko Pridigar, ki pa ni edina okrepitev Zavrča. Pred nadaljevanjem sezone sta se v Slovenijo preselila še Antonio Pavić in Eros Grezda.

Marko Pridigar bo v vratih Zavrča zamenjal nekdanjega soigralca iz Maribora Marka Ranilovića.
Marko Pridigar bo v vratih Zavrča zamenjal nekdanjega soigralca iz Maribora Marka Ranilovića. FOTO: Damjan Žibert

Dvajsetletni Antonio Pavić je otrok Osijeka in igralec hrvaške reprezentance v mlajših kategorijah, v reprezentanci do 21 let pa je debitiral lani na Bonifiki. Levi bočni branilec je doslej igral za slovenskega drugoligaša iz Kidričevega, krilni vezist Eros Grezda pa je mladi reprezentant Albanije.

Zavrč je z naskokom najbolj aktiven slovenski prvoligaš. Pred nadaljevanjem sezone je namreč pripeljal že kar 18 novih igralcev, odšlo pa jih je tudi že 16. Vsaj v spomladanskem delu bodo dres Zavrča po novem nosili Marko Pridigar (Maribor), Ante Mitrović (Luka Koper), Tomislav Kiš (Hajduk Split, posoja), Sebastijan Antić (Pomorac), Filip Petanjek (HNK Gorica), Antonio Brzoja (Koprivnica), Mate Monjac (Pomorac), Ivan Novoselec (Varaždin), Luka Leko (Zagreb), Kevin Kokorović (Rijeka), Josip Balić (Dugopolje), Rok Zorko (Stojnci), Blaž Dobaj (Aluminij), Rok Rožman (Krško), Hrvoje Čubić (Mosor) in Miha Korošec (Šampion).

Po podatkih uradne strani Prve lige Telekom Slovenije so odšli Marko Ranilović (Hajduk Split), Dino Kresinger (Široki Brijeg), Robert Brdar, Andrej Dugolin (St. Anna), Lovro Benič, Ante Mrmić, Ivan Antolek, Boris Sambolec (Allerheiligen), Sandi Čeh, Nikola Šafarić (Inter Zaprešič), Jure Srnec, Dario Jertec, Alen Hočevar, Marko Roškar, Matija Kristić in Nenad Dedić.
 

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

carli17
24. 01. 2015 18.01
+11
NEVEM KAJ SI MISLI TA VUK ??? UPAM ,DA JIH NABIJEJO ,DA SI BOJO ZAPOLNLI KAJ VOZIJO TO TRETJO LIGO IZ HR !!