Nogomet

Klopp kljub slabemu začetku novega leta ostaja pozitiven

Liverpool, 25. 01. 2017 18.32 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Ob odličnem začetku v angleški Premier League, je po silvestovem sledil hladen tuš za navijače kluba z Anfielda. Nogometaši Liverpoola so na zadnjih šestih tekmah vknjižili le eno zmago, kljub zadnjemu spodrsljaju proti Swansea (2:3) pa v štabu rdečih še niso vrgli puške v koruzo.

Po slabih uvodnih predstavah Liverpoola v letošnjem letu bodo zato Redsi še kako potrebovali Philippa Coutinha, ki je podaljšal pogodbo in že večkrat priznal, da se v Angliji odlično počuti, prav tako pa je izkazal zaupanje v poteze nemškega stratega. Jürgen Klopp se je odzval na zadnje kritike o upadu forme v svojih vrstah: "Vi govorite o obrambi ali posameznih igralcih, jaz pa razmišljam o delovanju celotne ekipe. Če bi nakup enega obrambnega igralca vse popravil bi bilo super, vendar to ni tako enostavno."  Klopp je priznal, da se zaveda težav, ki pestijo Redse, vendar verjame, da je ekipa v tem trenutku na dobri poti, kljub zadnjemu spodrsljaju proti Swanseaju.

Strateg na klopi Liverpoola kljub slabšim predstavam v zadnjem času uživa veliko zaupanje igralcev pa tudi navijačev.
Strateg na klopi Liverpoola kljub slabšim predstavam v zadnjem času uživa veliko zaupanje igralcev pa tudi navijačev. FOTO: AP

Prav ob zadnjem so se še oddaljile sanje o pokalu, ki je že vse od leta 1990 velika želja zvestih navijačev. Eden izmed tistih, ki si je v dresu Liverpoola želel dvigniti lovoriko Premier League je tudi legendarni Steven Gerrard , ki se je po slovesu od profesionalne nogometne kariere usmeril v prenašanje znanja na nove rodove, tako bo v februarju prevzel mesto trenerja mlajših selekcij.

"Povedal mi je, da bi v prihodnosti želel postati menedžer. To je super! Pomembno je, da poznamo njegove želje, saj se mora za to mesto še marsičesa naučiti in postopni koraki so pri tem zelo važni. Če združimo njegove igralske izkušnje z vsem kar se še mora naučiti verjamem, da ga čaka svetla prihodnost. Vsi dobro vemo, kako čudovita oseba je Stevie in zato mislim, da je to odlična novica za nogomet," je korak Liverpoolove legende pokomentiral Klopp, ki ga že konec meseca čaka veliki dvoboj z trenutno vodilnim Chelseajem.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

RdečiKarton
28. 01. 2017 08.36
+0
Če ne v času Kloppa pa najkasneje v času Steviea G. zopet začnejo osvajat lovorike. Navijači stojimo za klubom v dobrem in slabem, z lovorikami ali brez. YNWA
TomažNovak
26. 01. 2017 10.14
bo pa naslednje leto, kot ponavadi....
RyanGiggs
26. 01. 2017 08.52
+1
To je Liverpool kot ga poznamo! :D
mart1
26. 01. 2017 12.03
AS1983
25. 01. 2017 20.51
-2
Liverpoolu kot kaže še ni usojeno, da bi bili prvaki v domači Premier ligi,vprašanje če sploh kdaj