Nogomet

Kaka priznava, da so igralci pod pritiskom

Milano, 26. 11. 2013 06.39 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

AC Milan tone v vse globlje težave, vsaj kar zadeva igre, rezultate in iskanje poti k dvigu forme. Nazadnje so nogometaši Milana v Serie A na San Siru le remizirali proti Genoi, trener Massimilano Allegri, ki ima (še) podporo vodstva, pa poziva navijače k enotnosti. Brazilec Kaka pravi, da se v garderobi čuti napetost.

Razočarani navijači rdeče-črnih so po remiju (1:1) za nekaj časa nogometaše zadržali na stadionu, jih žalili in želeli sestanek z vodstvom kluba. Milančani so nazadnje slavil zmago sredi oktobra, že sedem zaporednih tekem so brez zmage in so na lestvici Serie A v drugem delu tabele (14 točk), z velikim zaostankom za vodilno trojico klubov (Juventus, Roma, Napoli), ki ima že precejšno točkovno prednost.

"Trenutno kaže, da ne moremo doseči gola. Smo razočarani in obenem je to težko obdobje za nas. Ostaja nekaj grenkobe, vendar iz tega se moramo rešiti s skupnimi močmi. Želeli smo zmagati, a nismo bili natančni. Še vedno ostaja veliko točk, a moramo obrniti stvari v pravo smer," je dejal 46-letni trener Massimilano Allegri. Brazilec Kaka pa je priznal, da jim ni lahko: "Atmosfera je v garderobi je malce napeta, vendar je včasih tudi to motivacija. Tukaj v Milanu smo vedno pod pritiskom. Sedem tekem brez zmage pomeni, da se to še povečuje pred naslednjo tekmo."

Kaka
Kaka FOTO: Reuters
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

L.A. LOST
26. 11. 2013 16.48
+10
Nej Birsa mal več igra pa bo... Ima prodor, ideje... Pa še dokazat se hoče. Slovenci mormo vedno Italjane reševat! Pa še Trst nej nam dajo nazaj! Banda!!!
jeanjak
26. 11. 2013 13.05
+8
Ma mi je žal ko vidim kakšno vizijo ima klub za katerega navijam že od malih malih nog. Vsak normaln klub bi po takšnih rezultatih odpustil trenerja, Milan ga ne. Očitno še za odpravnino nimajo denarja. In ko ima glavno besedo na igrišču nek mlad, smotan Balotelli in ne trener sam, potem vse skup nima smisla. Kako je streljal penal? In na kakšen način? In s takšnimi igralci in naj bodo talent in pol, nimaš kaj početi. Z mladimi leti postanejo miljonarji in vseeno jim je za vse. Nakup Matrija je pa defenitivno največji kiks v zgodovini Milana. Toliko denarja za podpovrepčnega igralca in kupljen od največjega rivala? Idiotizem. Kdo pa ga je želel imet? Alegri. Žalostno je vse skup.
Ibrahimović_Ibra
26. 11. 2013 15.20
+5
jeanjak: Točn tak ko si reku! Lahk rečem samo da un naslou ko so ga dobil ga ni dobiu Allegri ampak Ibra! Allegri ni do zdej totalno nč naredu! In mi ni jasn zaka ga še držijo na klopi... :@
carpinho
26. 11. 2013 09.16
-12
Ja kaj pa je Kaka kriv,on je ja najboljši...no vsaj bil je,zaj se vidi zakaj ni igral pri realu
OldSpice27
26. 11. 2013 13.39
+12
dva fantasticna gola je dal, vedno veliko pretece, trenutno najbolsi igralec milana, prot barci so zarad njega dal gol in pique avtogol, ce pa to ni dost za igralca ki je komaj kaj igral zadna leta, pol pa res ne vem
carpinho
26. 11. 2013 14.58
-7
penzija,zaj bo šou v ameriko po keš pa adijo
meskic
26. 11. 2013 09.03
-11
Odkar je Kaka prišel Milan, rezultati so vse slabši. Edina opcija, da se Milan vrne v vrh, je prevzem s strani šejkov ali koga podobnega.
GlavniModerator
26. 11. 2013 11.57
-7
mafija rab vsaj en klub v italiji za pranje denarja, tako da vprasanje ce bojo prodal pralnico denarja...
freiburg61
26. 11. 2013 07.56
-5
ko ni igral kaka in baloteli so vsaj zadevali gole,birsa je igral bolj proti golu in to je to