Nogomet

John Terry podaljšal pogodbo: Sem cel Chelsea, od glave do pete

London, 18. 05. 2016 14.06 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Sprva je kazalo, da bo priljubljeni kapetan Chelseaja John Terry po koncu sezone zapustil Stamford Bridge, a so Londončani le podpisali novo pogodbo z enim najbolj prepoznavnih igralcev. Petintridesetletni veteran ostaja še vsaj eno sezono v Londonu.

John Terry
John Terry FOTO: Reuters

Z Otoka prihajajo novice, ki bodo razveselile vse ljubitelje Chelseaja. John Terry je s klubom podpisal novo, enoletno pogodbo, so danes potrdili v klubu, ki nastopa v elitnem angleškem prvenstvu. S tem so se končala številna ugibanja, ki so se sprožila v začetku leta, da bogati ruski lastnik kluba Roman Abramovič Terryju ne bo ponudil podaljšanja pogodbe, ta bi mu potekla junija, kar pomeni, da bo moral veteran proti svoji volji zapustiti Stamford Bridge.

"Prav vsakdo ve, da sem cel od Chelseaja, od glave do pet. Z zadovoljstvom se oziroma v novo sezono, v klubu pod novim trenerjem, ki upam, da bo uspešnica. Seveda brez zveste podpore mojih navijačev ne bi šlo, ste najboljši na svetu," je za klubsko spletno stran dejal Terry, ki je z londonskim klubom povezan že 21 let, vse od leta 1995, ko se je klubu pridružil še kot 14-letni otrok, povzema britanska BBC. Chelsea bo pričakovano po koncu evropskega prvenstva prevzel italijanski strateg Antonio Conte.

V angleški premier ligi ima za londonski klub v vseh tekmovanjih 703 nastopov, 570 kot kapetan, kar je klubski rekord. V dolgih letih je zbral številne lovorike, štiri naslove prvaka, pet pokalnih lovorik, po enkrat je slavil v ligi prvakov (2012) in evropskem pokalu (2013). V reprezentančnem dresu, majico z angleškim grbom je upokojil leta 2012, pa je zbral 78 nastopov.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Beslic
18. 05. 2016 15.04
+12
Captain, leader, legend!
NerdIRL
18. 05. 2016 15.19
-1
Vse to je res, samo ne igra pa več na ravni izpred prejšnih let, zato pomoje ne bo imel stalnega mesta v enajsterici.
FC Barcelona1
18. 05. 2016 18.38
+7
On je ikona kluba on bo še naprej igral ampak man kot zdaj. On je za Chelskea kot Totti za Romo.
NerdIRL
18. 05. 2016 20.42
+0
Hehe Chelsky. Bolj to kot pa farcelona xd.