Nogomet

Jesenski prvaki podaljšujejo sodelovanje s ključnimi igralci

Domžale, 17. 12. 2014 11.14 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Slovenski prvoligaš Domžale, ki vodi po jesenskem delu Prve lige Telekom Slovenije, je decembra podaljšal pogodbe s kar nekaj nogometaši. Ob Zeniju Husmaniju, Nejcu Skubicu, Urošu Korunu in Benjaminu Morelu je peti igralec, ki je v decembru podaljšal zvestobo, postal Darko Zec.

Darko Zec v letošnji sezoni končuje prvo desetletje svoje kariere v Nogometnem klubu Domžale. Ob Kamniško Bistrico je iz ljubljanske Olimpije prišel leta 2005, prvi nastop za člansko ekipo dvakratnih državnih prvakov pa je vknjižil v sezoni 2007/2008. ''Darko je naslednji v vrsti nosilcev naše ekipe, s katerimi smo želeli in uspeli podaljšati pogodbo. Ti igralci zagotavljajo rast in razvoj naše ekipe v prihodnjih letih, obenem pa so zgled za mlajše, ki še prihajajo. Darko ima v članski ekipi Domžal najdaljši staž in veseli smo, da se bo naše plodno sodelovanje nadaljevalo tudi v prihodnosti,'' je ob podaljšanju pogodbe za spletno stran jesenskih prvakov povedal športni direktor Matej Oražem.

Luka Elsner je vodil Domžalčane k jesenskemu naslovu.
Luka Elsner je vodil Domžalčane k jesenskemu naslovu. FOTO: Damjan Žibert

Zec je pogodbo je podaljšal do konca sezone 2016/17, tako kot Husmani. Morel je podaljšal do konca 2015/16, tako kot Korun, Skubic pa do 2017/18. "S podaljšanjem pogodbe sem zelo zadovoljen, saj sem že celotno kariero član Nogometnega kluba Domžale. Slednji mi je v nogometnem smislu dal vse in ni se bilo težko odločiti za nadaljevanje sodelovanja. Hitro smo se dogovorili in zelo sem zadovoljen, da ostajam tukaj,'' je pojasnil Zec, ki je v članski konkurenci v vseh tekmovanjih odigral 151 tekem in dosegel deset golov:

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.