Nogomet

Je Jose Mourinho svojemu nekdanjemu klubu že speljal Romeluja Lukakuja?!

London, 06. 07. 2017 11.19 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Portugalski trenerski mag na klopi Manchester Uniteda Jose Mourinho si očitno želi sestaviti sanjsko moštvo za naslednjo sezono, v kateri bodo rdeči vragi nastopali tudi v elitni ligi prvakov. Zadnje informacije z Otoka to potrjujejo, saj naj bi zviti Portugalec svojemu nekdanjemu klubu Chelseaju 'pred nosom' sunil odličnega Belgijca Romeluja Lukakuja.

Da je angleška nogometna tržnica povsem zaživela, priča vse večji dotok informacij z Otoka, kjer so tamkajšnji novinarji že po svoji naravi nagnjeni izrednim vestem o tem ali onem, še posebej pa jih navdušujejo silni preobrati z naslova nogometnih prestopov.

Bo portugalski trenerski lisjak Jose Mourinho znova "udaril" tam, kjer najbolj boli? Romelu Lukaku je očitno na poti v Manchester United, čeprav je še do "včeraj" za bodočega delodajalca odličnega belgijskega napadalca najvišje kotiral londonski Chelsea.
Bo portugalski trenerski lisjak Jose Mourinho znova "udaril" tam, kjer najbolj boli? Romelu Lukaku je očitno na poti v Manchester United, čeprav je še do "včeraj" za bodočega delodajalca odličnega belgijskega napadalca najvišje kotiral londonski Chelsea. FOTO: AP

Eden takšnih, ki polni otoški medijski prostor, je povezan s kom drugim kot portugalskim trenerskim lisjakom na klopi Manchester Uniteda Josejem Mourinhom v glavni vlogi, kateri naj bi po navedbah Daily Maila in The Mirrorja svojemu nekdanjemu klubu Chelseaju 'pred nosom' speljal odličnega belgijskega napadalca Romeluja Lukakuja, za katerim je izjemna sezona v dresu Evertona.

Spomnimo, Lukaku je bil po odličnih igrah v lanski sezoni na izhodnim vratih Evertona, za njegove usluge pa sta se najbolj ogrela omenjena angleška velikana, ki nista skoparila z bajnimi številkami v želji, da bi v svoje vrste zvabila 24-letnega belgijskega reprezentančnega napadalca. Še toliko bolj zanimivo je, da je bil Romelu Lukaku med letoma 2011 in 2014 že član Londončanov, zaradi česar naj bi bil Chelsea prvi favorit v boju za Lukakuja, toda zviti Jose Mourinho nikoli ničesar ne prepušča slučaju. Še več, 54-letni portugalski strokovnjak naj bi šel tako daleč, da je za Lukakujev prihod v vrste rdečih vragov pripravljen plačati neverjetnih 114 milijonov evrov odškodnine, s čimer bi zrušil do lanskega poletja rekorden 101 milijon evrov za odkup sijajnega Francoza Paula Pogbaja.

Kot še navaja The Mirror, je Mourinho za prestop Lukakuja v Manchester United pripravljen "žrtvovati" očitno že odpisanega Wayna Rooneya.

  

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

JbmTiMt
07. 07. 2017 11.59
-1
ogromno denarja so zapravli v zadnjih letih
grozjak
07. 07. 2017 08.03
-1
Najbolj se bodo ojačali, če spodijo Morinja................
ddolores
06. 07. 2017 19.00
-5
Hahaha Murinho! Z Ibrahimovičem v napadu si zasedel 7. mesto v Premier ligi! To pomeni, da boš z Lukakujem pa 9.!
kadabra
06. 07. 2017 15.05
+0
Bravo naše nesposobno vodstvo. Ne vem kaj so čakali s prestopom.
matyc72
06. 07. 2017 16.31
-5
Hvala bogu da ne pride k nam, tip bo tak fail Lahko je v evertonu zabijat gole k cela ekipa dela zate
JbmTiMt
06. 07. 2017 14.34
-3
PartyTime
06. 07. 2017 12.33
+4
Ne vem, nisem novinar. Od vas bi pa pricakoval da bi to vedeli...
CFC1
06. 07. 2017 12.20
-3
Gledena pisanje otoških medijev naj bi res do tega prišlo in če je temu res tako se je še enkrat pokazalo kako nesposobno transfer službo ima Chelsea .... Kaj ti koristi dosti denarja, če ga pa ne moreš vložiti v okrepitve, ker zaposleni, ki bi naj to počeli, ne opravljajo svojega dela dovolj dobro in učinkovito ...
Trend01
06. 07. 2017 14.41
-1
To vprašanje, trditev, moraš pač na Conteja nasloviti. On je tisti, ki določa koga želi v ekipi. Denarja je več kot dovolj. Abramoviču ni treba več svojega lastnega denarja spet v klub vlagati. Conte je tisti, ki "managira" ekipo in ne "transferna služba".