Nogomet

Jan Oblak ima novega soigralca: Matt Damon 'podpisal' za Atletico!

Madrid, 14. 07. 2016 07.37 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Ker ima podobne drese, filmskega igralca Matta Damona Atletico Madrid spominja na njegovo priljubljeno bejzbolsko moštvo Boston Red Sox. Američan je v Madridu predstavljal najnovejši film o Jasonu Bournu, predsednik Atletica Enrique Cerezo pa je hitro izkoristil poznanstva v filmskem svetu in ga "kupil".

Navijačem Atletica se je po tem, ko jim je denimo Toma Cruisa "ukradel" mestni tekmec Real, pridružil Damon.
Navijačem Atletica se je po tem, ko jim je denimo Toma Cruisa "ukradel" mestni tekmec Real, pridružil Damon. FOTO: AP

Španski nogometni klub Atletico Madrid, v zadnji sezoni tretjeuvrščena ekipa španske primere division, je v sredo predstavil svojo veliko poletno "okrepitev", saj se je v njegovem dresu slikal ameriški filmski zvezdnik Matt Damon. Damon je v glavnem mestu Španije predstavil svoj najnovejši film Jason Bourne, predsednik Atletica Madrida Enrique Cerezo, ki je filmski producent, pa je njegovo prisotnost izkoristil za promocijo svojega kluba. "Matt je naša letošnja poletna okrepitev," se je pošalil Cerezo, ki je v preteklosti podobne "pogodbe" podpisal tudi s Harrisonom Fordom, Halle Berry in Samuelom L. Jacksonom.

"Atletico me spominja na mojo najljubšo športno ekipo, Boston Red Sox, baseball ekipo, ki ima prav tako rdeče-belo športno opremo," je dejal 45-letni Damon, ki je tako, vsaj za trenutek, postal "soigralec" slovenskega reprezentančnega vratarja Jana Oblaka. Predsednik Atletica Cerezo se je na kratko dotaknil tudi veliko bolj resnih tem - denimo povratka napadalca Diega Coste iz Chelseaja in zanimanja Barcelone za mladega argentinskega napadalca Luciana Vietta, ki je spet združil moči s trenerjem Diegom Simeonejem pred začetkom prejšnje sezone, a se po izvrstnih predstavah pri Villarrealu v Madridu ni najbolj uveljavil. Atletico naj bi pred novo sezono, v kateri se bodo spet potegovali za uvrstitev v finale Lige prvakov, ki so ga maja še četrtič v zgodovini izgubili, lovil tudi člana Seville Kevina Gameiroja.

"Delamo na iskanju 'devetice'. Poletje je zelo dolgo, moraš nadaljevati z delom. Če novico objavimo že jutri - kaj boste pa počeli celo poletje? Počivali? Ne, potrebno je počakati," je kot vedno za kakovostne izjave poskrbel Cerezo. "V tem življenju je možno vse, kot tudi v svetu nogometa, to vedno pravim - vse je mogoče. Gameiro je izvrsten nogometaš in vedno si želimo najboljše, toda že smo podpisali z enim zelo dobrim, ki je (Antoine) Griezmann. Glede drugih reči se ne bomo preveč obremenjevali. Griezmann je bil izvrsten nakup, tako kot Matt Damon. Zlata žoga za Griezmanna? Prav gotovo, ima celo kar veliko možnosti, vsaj po mojem mnenju. Kljub razočaranjem je potrebno njegovo sezono analizirati z drugega vidika, lepo je tudi odigrati dva finala v eni sezoni. Naši nogometaši so videti zelo dobro, vroče je, a nič ne de. Vedno, ko se vrnejo s počitnic, jim je malce težje, a že čez nekaj dni bodo pripravljeni na turnejo. Vietto pa se počuti dobro, z veseljem je tu. V teh trenutkih ostaja pri nas in mislim celo, da za veliko let."

 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

gost20
14. 07. 2016 14.12
+2