Nogomet

Ibrahimović 'prijateljsko' svetuje Odegaardu: Odrasti in znebi se očeta!

Oslo, 10. 06. 2015 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Po prijateljskem obračunu nogometnih reprezentanc Švedske in Norveške je Zlatan Ibrahimović pohvalil čudežnega dečka Martina Odegaarda, hkrati pa je članu madridskega Reala v svojem slogu dal nasvet pred nadaljevanjem kariere.

Martin Odegaard
Martin Odegaard FOTO: Reuters

Zlatan Ibrahimović se je na prijateljski tekmi med Švedsko in Norveško prvič na igrišču srečal z Martinom Odegaardom. Član Reala je pri zgolj 16 letih že standardni člen članske reprezentance. Tekma v Oslu se je sicer končala brez zmagovalca, zvezdnik Paris Saint-Germaina pa je mlademu Odegaardu zaupal nekaj nasvetov pred nadaljevanjem kariere. "To je težko priznati, a njegov oče povsem nadzoruje vse, kar se z njim dogaja. Najprej bo moral odrasti in postati moški, nato pa se znebiti svojega očeta," je brez dlake na jeziku za časnik Aftonbladet dejal Ibrahimović in talentiranega mladeniča pohvalil: "Dobro se je odrezal, igral brez strahu in ni izgubil veliko žog. Veliko časa ima, da še napreduje. Zanj je dobro, da že zdaj igra za svojo reprezentanco."

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

navijajmo za nogomet
11. 06. 2015 17.51
+4
Iz tega pobeca se bo nekaj. To vam recem..! Vidi se,da ima talent in da bo vsaki cas eksplodiral. Ampak pomoje rabi se kar nekaj tekem odigrati in si nabrati izkusenj. Pa ne v Realu, v kakem drugem klubu naj ga dajo v posojo, potem pa nazaj v Real in malega dat takoj v igro,ker je dober,ni kaj, glede na njegova leta je se predober. ...
265004
10. 06. 2015 07.26
-23
ta odergaard nikoli ne bo vrhunski igralec.!!!
Trend01
10. 06. 2015 07.53
+20
Jah, ne vem Sempre. Malo neukusno se mi zdi govoriti o 16-letnem mulcu ali bo ali ne bo uspel. Dejstvo je, da je poba zakompliciran, domišljav (pravi trener ga bo že postavil na realna tla)... Žal. Talent ima, a ga zaradi neugodnega karakterja v B ekipi ni pokazal. Še več. Celo škodoval. Res je tudi, da igralci, za katere plačaš toliko denarja in od njih veliko pričakuješ, nimajo kaj igrati v španski tretji ligi. Zato so pri Realu končno k pameti prišli in bodo v posojo poslali v glavnem vse največje talente (v Real Castillo pa pridejo fantje iz Reala C). Odegaard gre v Villarreal. Super ekipa. Napadalna. Tam se bo fant naučil obrti in se čez leto ali morda dve vrnil v Madrid. Potem bomo šele lahko govorili ali ima talent ali je pač še en flop med "talenti". Do takrat bi se pa sam vzdržal pripomb kako in kaj bo iz fanta (ali iz fantov) nastalo. Pa brez zamere. (velja tudi za ostale mlade igralce; iz vseh klubov, tudi Barce med drugim).
265004
10. 06. 2015 11.08
-3
ne trend saj to je samo moje mnenje.predvsem mu želim lepo kariero kljub temu da je v Realu.Nisem tega napisal zato ker je v realu.enostavno sem ga dvakrat gledal kako igra in me ni prepričal.je pa res da je še zelo mlad in ima vse pred sabo.predvsem pa mora začeti pomalem igrati in ne sedeti.dobr si pa ugotovil da nima karakterja da ni po domače fighter na igrišču in tud mentaliteta mu po moje manjka.kokr se čudn sliši prej verjamem v kakšnega južno amerikanca,španca ,portugalca kot pa v skandinavca.pogovarjava se pa seveda o najvišjem nivoju čez nekaj let torej nekakšna zamenjava za messija in ronalda.bo verjetno super igralec tistega najvišjega nivoja pa po moje ne bo dosegel
Trend01
10. 06. 2015 13.00
+0
Menjava za ta dva igralca se bo lahko pojavila "naslednje" leto ali pa nikoli.... Preveč enih "če-jev" je zraven. Dejansko se kupuje fante, ko so premladi in dobijo "kompleks boga". Zato tudi ne uspejo. Vse gre prehitro. A so še vedno le "fantki".
7strel
10. 06. 2015 15.32
-1
Če bo pri realu res ne :) ker real samo kupuje in po 1 ali 2, letih igralca zavrze :) real je najbolj narobna odlicitev za talentirane mlade igralce od vseh, za rewal so vredu samo igralci ki so že na vrhuncu in jih je vgojil nek drug klub... kr pogljemo kje je b ekipa real ??? nikjer zelo zelo slabo pac umetn klub puj puj
walter2
10. 06. 2015 15.32
+1
semprebarca ne vem,če imaš dovolj kompetenc za take trditve!
265004
10. 06. 2015 16.13
+4
lej majster walter,jaz imam kompetence da izražam svoje mnenje.če imaš drugačnega napiši pa bomo vidli kdo bo imel prav.to je pač moje mnenje nikol nisem rekel da je vedno pravilno ampak tako pač razmišljam o karieri tega fanta.je nadarjen nikol pa za mene ne bo vrhunski.
tornado23
10. 06. 2015 20.13
-1
Ekipa reala b igra v 3.ligi kjer bo igrala tudi od letos naprej barcelona b. A za barco vsi govorite kako ima dobro solo