Nogomet

Ibra se preko Mourinha želi maščevati Guardioli

Madrid, 06. 06. 2011 13.56 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Je na pomolu novi veliki nogometni transfer? Po pisanju nekaterih medijev s Pirenejskega polotoka je vse bližje prestop Zlatana Ibrahimovića iz Milana k madridskemu Realu. Švedskega napadalca baje vodi tudi želja po maščevanju Pepu Guardioli ...

Zlatan Ibrahimović in Pep Guardiola
Zlatan Ibrahimović in Pep Guardiola FOTO: Reuters

Španski mediji zatrjujejo: "Jose Mourinho želi Zlatana Ibrahimovića in Ibra želi Mourinha". Čeprav ima Ibrahimović veljavno pogodbo z Milanom, s katerim je pred kratkim osvojil scudetto in ki ga veže še štiri leta na rdeče-črne, pa nekateri španski mediji trdijo, da je na pomolu novi veliki nogometni transfer. "Ibra še ni pozabil Pepa Guardiole, ki mu ni zaupal in ki ga je, vsaj po njegovem mnenju, zapostavljal pri Barci. Kontakt obeh klubov, Reala in Milana, že obstaja, tudi nogometaš je dal zeleno luč za začetek pogovorov, toda cena je vrtoglava, Milan zanj želi 40 milijonov evrov," piše EL Mundo Deportivo. Zgodbo so seveda zagrabili tudi novinarji z Apeninskega polotoka, ki so zadevo raziskali in potrjujejo ugotovitvam španskih medijev. "Ibra je že prvo sezono v dresu Milana osvojil italijansko prvenstvo, zato naj bi mu tekmovalnega motiva naenkrat zmanjkalo. Nič ne bi imel proti ponovnemu sodelovanju s Josejem Mourinhom in kot kaže, je ljubezen vzajemna," pišeta Tuttomercato in Mediaset.it. Slednji je zgodbo podprl še z eno ugotovitvijo. "Ibrahimović vse od prihoda ni vzpostavil pristen odnos z Maxom Allegrijem, saj naj bi imel trener Milana veliko boljše mnenje o Brazilcu Patu, ki naj bi bil njegov ljubljenček. Poleg tega pa se Ibrahimović "hrani" tudi z željo po maščevanju Guardioli, ki vanj ni verjel in ni imel nič proti, da zapusti Barco. Preko Reala se mu želi maščevati," trdi Mediaset.it. Ob morebitnem odhodu Zlatana Ibrahimovića bo Milan vrzel v napadu poskušal zapolniti z Mariom Balotellijem in zanj bo odštel nekaj takega, kot bo dobil za Ibra. "Milan ima v glavi, da je Barci dolžan še 24 milijonov evrov za Ibrahimovića in s "preprodajo" bi še kaj zaslužil," špekulira El Mundo Deportivo.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (157)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Sistemskakorupcija1
07. 06. 2011 23.10
Ma brez zveze, obešate se na eno zmago, pa lovorike pri drugih klubih, dejstvo pa je, da je Realov ugle precej načet, tako pri navijačih kot tudi v medijih, zato ves čas neke nove in nove info, ljudje pa nasedajo. Še najbolj zagrizen pri lovorikah je španski Ivan Zidar (beri Perez), saj je za ceno dolgoletnega direktorja Reala zadržal Mourinha, medtem ko je Valdano za klub živel celih 27 let. To pove vse o tem, kako obsedeni so na lovorike, saj je zanje preprosto nezaslišano, da kraljevi klub ni osvojil kakšno pomembnejšo lovoriko, če izvzamemo španski kraljevi pokal. In da se je Barca pokakala:)))), ne vem, kje si to videl, a itak je brez pomena polemizirati o tem, če se pač tolažite z eno samo tekmo in nasedate na limanice medijev in trenerjev. Seveda bo forma Barce nihala, tako kot forma ostalih klubov, a trenutno so najboljši, so državni prvaki, zmagovalci Lige prvakov, največ Barcinih igralcev je igralo svetovnem prvenstvu in Španijo so privedli do naslova svetovnega prvaka, zato malce več spoštovanja prosim, tako kot je to isto pred časom povedal Vincente del Bosque. Grdo je netiti prepir med reprezentančnimi kolegi, strasti je potrebno umiriti in igrati, ter uživati v nogometu. Pa brez zamere!
ACE POKER
07. 06. 2011 20.03
Edita..ne tros bučk tuki gor k jih itak že 24 ur....kaj pa ni uspelo mourinhu...sej pokal je osvoju..a se je barca tm mal pokakala...glede lovorik pa naslednje...2 sezono pri klubih motor zalaufa...glede igric mourinha pa naslednje:vsak ma lohk igrice...treba je zmagat z igro...kapo dol mourinhu...osvaja lovorike k po tekočmu traku...prid nasledn let sem pa bomo vidl kaj boš napisala pa ostal folk...hala realllllllll.....drugače pa barcelona letos zasluženo...pošteno
ACE POKER
07. 06. 2011 20.00
spet bučke...sej 24 ur...portal bučk...pejte na nogomanio pa poglejte kwa ibra prav rosonerom ibra care
Medoo Medekk
07. 06. 2011 16.32
zdaj se bo pač pepe na žalost tolkel po glavi ker ni vedel cenit tega kar je imel :D
Medoo Medekk
07. 06. 2011 16.30
plus tega mourinho je car in vedno je bil car! čist tak svet je nepošten zakaj on tudi nebi bil če ga vsi tlko mantratirate saj pepe trener barcelone tudi ni tak sveti kot zgleda!!
Medoo Medekk
07. 06. 2011 16.28
uuuuu navijači in priljubljenci barcelone :) kaj vas malo stiska neje razumete da barcelona bla samo toto sezona bolša od reala!!! in real z nakupom ibrahimoviča to bo še samo pika na i !!! reall <3
Sistemskakorupcija1
07. 06. 2011 16.04
leomartin, jaz za nikogar nisem rekla, da je gnusen, to je bilo povedano za metode, ki jih Mourinho izbira, kar ni nič novega. Poglej to, poglej ono tekmo, ma dovolj je tega, nooo. Koliko tekem smo že gledali, ko so se vsi mogoči igralci metali po tleh, koliko tekem smo gledali, ki so bile polne napačnih sodniških odločitev, simuliranja in podobnih reči. Ni treba nasedati trenerju, ki želi asprotnike premagati na tak način, da nenehno neti prepir, afere in podtikanja, da bi se bolj osredotočali in obremenjevali s tem, kot pa z igro, nogometom. Pri Barci to pač ni vžgalo, zato se malo zgleduj in si ustvari svoje mnenje, naj ti ga ne ustvarja Mourinho s svojimi preživetimi triki, s katerimi je morda uspel pri Chelsea in interju, pri Barci pač ne, zato išče in išče različne možnosti ter poskuša vse mogoče načine. Bo treba poiskati drug recept, ker resnično postajajo vse bolj očitne njegove čudne igrice, ki nimajo zveze z nogometom.
leonmartin
07. 06. 2011 14.47
pa ka se mate tj za kregat
ILoveGaming
07. 06. 2011 12.00
ibra je car in werjamem da je to super poteza če jim seveda uspe ga kupiti...go ibrakadabra
Bogdan Fanedl
07. 06. 2011 11.27
To ni dobro za REAL saj je preveč egoističen igralec,pa še zraven tega ima Real takšne napadalce kot nobena ekipa na svetu-res ne vem zakaj denar metat vstran za ti 2 leti koliko še bo lahko igral "na polno"!Zraven RONALDA,BENZEMA'ja,HIGUAINA
aka007
07. 06. 2011 10.43
jaz se nebi upal staviti da bo barca obdrzala tak tempo se v prihodnjem letu ker , ker bo se vecji pritisk na njih kot lleta doslej. nikoli se nista bolj sovrazila real in barca kota tale leta tak da bo na obeh klubih velik pritisk. Pa se murinho je dobil vec prostora za sesavljaje ekipe po svojem ukusu kar on zna to smo ze doziveli in videli tudi v preteklosti kar nekajkrat!!
Sistemskakorupcija1
07. 06. 2011 10.34
Mourinhova pokvarjenost in izprijenost postaja vse bolj in bolj očitna, metode, ki se jih poslužuje, da bi mu na tak ali drugačen način uspelo premagati najboljše moštvo na svetu, pa so že gnusne.
Tilen Klemen?i? 1
07. 06. 2011 09.29
Še tri leta 100posto REAL nima pogojev, taki so cajti :)) Ibra je dober sam stilu barce ni pasu (SEBIČNOST )
FCL
07. 06. 2011 07.55
Ibrašit hahaha, dej naj gre v 2.bosansko ligo, tam pa bo dajal gole...haha, ker precenjen prepotentnež.
Jan Novak 1
07. 06. 2011 07.27
real bo zgupo proti barseloni pa če zapravi milijardo
mare.florida
07. 06. 2011 05.09
Nič ne bo iz tega...HALA TIVOLI!!!
realovac7
06. 06. 2011 23.33
aka007 ej a si ti za real ? :D
realovac7
06. 06. 2011 23.31
lepo bo billoo vidt IBRO v realu samo če igralc menja usak let klube pol to ni pravi nogometaš to samo sebe uničuje kot nogometaša :D pa tut če bi prišel v real pomojem ne bi zdržau več k 1 sezono ;) HALA MADRID
aka007
06. 06. 2011 23.25
SISAJ ma mal preber kometerje pa bos dojel kaj jaz bluzim !!!
aka007
06. 06. 2011 23.24
nastej kaksnega igralca da je tok ligaskih naslovo osvojiv z toliko razlicnm ekipam. To ni lahko moras biti psihicno im fizicno pripravljen da zamenjas okolje in se hitr vklopis v njega in da je ekipa odvisna od tvojega ucinka ! zaradi tega ga vabijo najvecji klubi da se jim pridruxi ne zaradi kofetkov ampak zaradi njegovega ucinka ce ze kometiras kometiraj realno neglede gdo to je ibra je unikatni igralec je bil in je se !!