Nogomet

Ibra po prvem srečanju z zastopnikom, ki ga je krasil pivski trebušček, porscheja zamenjal za klubskega fiata

Pariz, 29. 02. 2016 21.05 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Nogometaš PSG-ja Zlatan Ibrahimović je nedavno razkril, kako je potekalo njegovo prvo srečanje z zastopnikom Minom Raiolo in razložil, kaj se je od prvega srečanja s španskim agentom naučil, ter razkril, da je svojega porscheja zamenjal za klubskega fiata. "Bilo je ponižujoče, priznam."

"Oblekel sem si čudovito jakno, nadel zlato uro, parkiral porscheja pred vhodom v lokal. Pričakoval sem zastopnika, a je namesto človeka v obleki prišel povsem nek drugi človek. Kavbojke, teniske, s pivskim trebuščkom, zdelo se mi je, da je nekdo od Sopranovih," je prvo srečanje s svojim zastopnikom opisal švedski nogometaš bosanskih korenin Zlatan Ibrahimović, ki se je ob pogledu na neravno postavnega agenta začel spraševati: "Kdo je ta tip? Moral bi biti zastopnik vseh debelih. Usedli smo se v restavracijo, naročil je hrano za pet ljudi. Ime mu je bilo Mino Raiola."

Ibrahimovića je prvi "zmenek" s sedanjim zastopnikom močno šokiral in zaznamoval.
Ibrahimovića je prvi "zmenek" s sedanjim zastopnikom močno šokiral in zaznamoval. FOTO: Reuters

Ibrahimović je še razložil, da je med obedovanjem Raiola izvlekel papir, na katerem so bila napisana določena imena in številke. "Tako, Zlatan. Christian Vieri: 24 golov na 27 tekmah, Filippo Inzaghi: 20 golov na 25 tekmah, David Trezeguet: 20 golov na 24 tekmah, Zlatan Ibrahimović pet golov na 25 tekmah," naj bi tedaj Ibri dejal italijanski zastopnik nizozemskih korenin, ki med drugim skrbi tudi za usluge Paula Pogbaja, Romeluja Lukakuja in Maria Balotellija. "Misliš, da te lahko prodam s takšno statistiko? Misliš, da si frajer? Misliš, da lahko pustiš vtis s to zlato uro in porschejem? Vse to je sranje. Želiš zaslužiti še več denarja ali postati najboljši na svetu?" mu je še zabrusil Raiola. "Rekel sem mu, da želim postati najboljši nogometaš na svetu," je zatrdil Ibrahimović, nakar mu je Raiola odgovoril: "Potem dobro. Če boš najboljši, bo vse ostalo prišlo v kompletu, a če se boš zapodil za denarjem, ne boš dobil ničesar, razumeš. Prodati moraš vse svoje avtomobile, ure in začeti trenirati trikrat bolj trdo in naporno kot do zdaj, saj si trenutno statistično obupen."

Raiola je Ibrahimovića presenetil s kakšnim kilogramom preveč.
Raiola je Ibrahimovića presenetil s kakšnim kilogramom preveč. FOTO: AP

"Po njegovi pridigi sem se na klubske treninge začel voziti s klubskim fiat stilom. Bilo je dolgočasno in ponižujoče, priznam. Na treningih in tekmah sem dajal vse od sebe. Raiola je bil kot pijavka. Prisesal se je name in mi ni pustil dihati," zaključno razlago Ibrahimovića navaja srbski Kurir.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

nogometjemrtev
01. 03. 2016 14.39
+3
To so iz njegove knjige vun privlekli
Smeljo
01. 03. 2016 13.03
+2
A to da so zgubil v ligi prvic po marcu lani pa naute napisal? Hahaha
nikoiništa
01. 03. 2016 10.22
+11
Kaj zdaj, je španski ali italijanski agent? Ne moreš verjet, da nimate lektorja, da preveri članek. Bolani ste novinarji. Danes je lahko novinar na 24ur vsak, ki zna 10% slovensko. Pa toti urednik DENIS OŠTIR. Kaj se ta gre, nekega frajerja. Jao bre.
kominterna
01. 03. 2016 14.07
+1
bohinj je zakon
29. 02. 2016 21.47
+31
lepo da ste tokrat napisali vir informacije: srbski Kurir.........................prej to niste počeli