Nogomet

Henry: Arsenal je vseskozi na udaru kritik

New York, 01. 06. 2011 17.39 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nekdanji zvezdnik Arsenala Thierry Henry je pozval vse pristaše londonskega prvoligaša, da naj ohranijo vero v francoskega strokovnjaka Arsena Wengerja.

Thierry Henry še v času, ko je branil barve londonskega prvoligaša.
Thierry Henry še v času, ko je branil barve londonskega prvoligaša. FOTO: Reuters

Arsenal tudi letos ni uspel osvojiti niti ene same lovorike, kar navijačem Topničarjev prav gotovo ni po godu. Suša traja že dolgih šest let, prvi strelec kluba Thierry Henry pa je prepričan, da Arsene Wenger še zdaleč ni za odpis. "Ko igraš za Arsenal, si vseskozi na udaru kritik. Trenutno pa se počutim kot vsak navijač in igralec kluba. Trpim,“ je v intervjuju za spletni portal Goal.com dejal napadalec ekipe New York Red Bulls in nadaljeval: "Moramo jim pomagati in verjeti v njih. V letošnji sezoni so imeli velik potencial. Vseskozi so blizu naslova angleškega prvaka, vedno pa se nekaj zalomi na koncu sezone. Mislim, da jim lahko uspe in upam, da Wenger ne bo zapustil kluba, saj je pravi mož za to nogometno organizacijo.“

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Ziga29
02. 06. 2011 14.48
Arsenal je zlo dobr sam nakoncu so mel smolo in so dobival gole u 90 minuti al pa u sodnikovem podalšku. Majo eno izmed najbolših mladinskih šol na svetu. Majo dobro ekipo velik mladih pa mal starejši: Fabregas, Nasri, Van Persie, Sagna pa še mladi.
vuko123
02. 06. 2011 09.03
henry ima prav zmeraj ima prav ko je igral za arsenal se je zelo spoprijatelil z arsenom tako da ve kaj je najbolje za ta klub on ljubi ta kljub tako da njega je vredno poslušati
buldog7
02. 06. 2011 00.36
PO MOJE IMA PRAV.IGRAJO LEP NOGOMET IN IMAJO ZELO DOBRE MLADE IGRALCE.IGRAJO PODOBEN NOGOMET KOT BARCA SAJ SO JIM BILI NAJBOLJ BLIZU,DA BI JIH IZLOČILI. MISLIM,DA BI SE MORALI REŠITI FABREGASA,KER JIM DELA SLABO VZDUŠJE,KER JE OBSEDEN Z BARCO IN SE JE LETOS PRAV LEPO VIDELO.BILI SO FAVORITI NA VSEH ŠTIRIH LOVORIKAH.AMPAK JIM JE PO TEKMI Z BARCO ŠLO VSE NAVZDOL IN PRAV SAMO ZARADI NJEGA,KER NA KONCU SPLOH NI VEČ IGRAL.MOJE MNENJE.NISEM MISLIL NIČ SLABEGA.
LaVecchiaSignora
01. 06. 2011 23.23
v igri bi morali biti igralci z izkušnjami .... ne pa neki ki pojma nimajo,proti barci na emiratesu so bili dejavni le nekateri ostali so pa stisnili rep med noge
minimall
01. 06. 2011 22.54
Fabregas1991 je lepo povedav, vendar o fabregasu se nebi čist strinjav...če hoče odidit naj gre, vendar za nek dober biznis. Znebit bi se pa najprej mogli koscielnya, arsavina in chamaka. Kupit bi pa mogli enga oziroma dva res dobra branilca (najbolš pepeja in ramosa =)) . Venger bo drgč mogu tud mal drugačne načine igranja igrat kot pa 4:5:1, to lahk igra samo takrat ko je fabregas nepoškodovan in da je Wallcot v formi.
forzamilan7
01. 06. 2011 22.49
če citiy je letos nekaj dobil jaz bi se zamislil malo :)
paris86
01. 06. 2011 22.08
@janko kak za koga, meni je van Persie, Fabregas pa takoj za njim
leonidas15
01. 06. 2011 21.57
janko5213 se strinjam!! Van Persie je boljši za moje pojme!!
donće
01. 06. 2011 21.44
LEGENDA. NJEGOVI NAJBOLJŠI NOGOMETNI ČASI SO BILI KO JE IGRAL V ARSENALU NE PA V BARCELONI.
Afr0diziak
01. 06. 2011 21.40
Fabregas sploh ni najboljši igralec Arsenala.
paris86
01. 06. 2011 21.31
pudarja se predvsem zmagovalno mentaliteto - češ da te nimajo kar je čist res in veretno celo prvotni razlog, sam dodatni razlogi so pa še predvsem slabe menjave (denilson, squillaci, rosicky, almunia...) medtem ko se dobre in mlade menjave posojajo okrog (lansbury, watt, vela, bartley, traore, coquelin, mannone, JET...) kar je po eni strani dobro za njih sam jih še bol rabimo v klubu. še ena zgodba pa so nekonstantni ''plus-minus'' igralci (arshavin, walcott, koscielny...) seveda pa so problem tut navijači ki mi grejo že prav na živce s svojim pesimizmom, rajši kot navijat pridejo na tekme gnit in kritizirat predvsem wengerja (& co.) tut fabregas je reku da jim je na tekmah proti chelseaju, barceloni in manchestru kjer so zmagali zelo pomagala podpora navijačev ki se je pa sramotno zgodila glih 3x v sezoni! mislim da izkušnje niso več problem kr fantje igrajo v ligi prvakov in premier ligi že dougo časa najmlajši pa še v obeh pokalih, predvsem bi poudaru bolšo disciplino v obrambi in pa majn poškodb ter sodniških napak za kar prosimo že par let pa še vedno ni blo OK. upam pa da vzpostavijo ponovni pritisk cele ekipe na nasprotnika kar je klučno in se je kazalo tut v prvem delu sezone sam so na to mal pozabli (naprimer barcelona veliko nardi z pritiskom) po mojem bi bla rešitev prodaja razne krame a la denilson, almunia, rosicky in bendtner (kr hoče it drugače ne) in nakup novega branilca, vezista (mogoče ne bo potrebno kr so tu razni lansbury, frimpong...) in napadalca
MatejVerbic
01. 06. 2011 20.51
LinJordan Tudi oni so dobri pa čeprav niso osvojili lovorike že nekaj časa!
saasho
01. 06. 2011 20.27
manjka jim izkušenj..
Fabregas1991
01. 06. 2011 20.26
Še premalo se jih kritizira. Določeni igralci niso dovolj dobri pa kljub temu dobivajo nove in nove priložnosti. Wenger mora biti bolj strog s takimi igralci in jih prodati. Letos so imeli res lepo priložnost, da kaj osvojijo pa so še enkrat več ostali praznih rok. Meni osebno dol visi za lovorike, me pa zelo moti način na katerega zgubljajo določene tekme. Ko vodiš 4:0 enostavno moraš tekmo varno pripeljati do konca, prav tako si po 2:0 ne smeš privoščiti da tekmo izgubiš. Saj ne manjka veliko, ampak to so take male stvari, ki ločijo dobre ekipe od tistih res najboljših. Še ena moteča stvar so goli iz prekinitev. Jst verjamem, da bodo naslednjo sezono še boljši kot letos. Upam da pripeljejo nakej pametnih okrepitev. Potrebujejo štoperja , defenzivnega/centralnega vezista in pa nekoga ki bo lahko igral kjerkoli v napadu. Iskreno povedano mi je dokaj vseeno kdo pride , samo da Fabregas ostane. Je kapetan in najboljši igralec Arsenala, takega igralca enostavno ne smeš prodati. Letos ima prosto poletje, normalno bo oddelal priprave in verjamem da bo nalsednjo sezono spet tisti pravi.
LinJordan
01. 06. 2011 20.08
ja kaj če niso dobri