Nogomet

Hazard po hudi poškodbi: 'Vrnil se bom še močnejši'

London, 06. 06. 2017 09.42 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Številni mediji po svetu so po poškodbi Edena Hazarda, ta si je na treningu Chelseaja huje poškodoval desni gleženj, pisali, da je s tem v vodo padel eden največjih nogometnih poslov v zgodovini. Po poškodbi se je namreč od nakupa belgijskega virtuoza umaknil madridski Real.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Eden Hazard
Eden Hazard FOTO: AP


Čeprav gre za hudo poškodbo, ki bo Edena Hazarda z igrišč oddaljila nekaj mesecev in bo zaradi nje celo izpustil tudi uradni začetek prihajajoče tekmovalne sezone, pa je to vsaj za navijače londonskega Chelseaja, čeravno se čudno sliši, kar dobra novica. "Real je bil na vsak način pripravljen pripeljati Hazarda v Madrid. Šlo naj bi za enega večjih prestopov v zgodovini, po nekaterih podatkih naj bi bil posel vreden preko 100 milijonov evrov, toda sedaj je vse skupaj brezpredmetno. Po hudi poškodbi Belgijca se vodstvo galaktikov vsaj začasno umika od nakupa. Belgijec do daljnega ostaja v Londonu," trdi As. Hazard je bil uspešno operiran in bo z nogometnih zelenic odsoten vsaj tri mesece. "Vse je šlo po načrtu. Zdaj začenjam povratek in vrnil se bom še močnejši," pa je na svojem Twitter profilu zapisal zvezdnik Chelsea.

Kapetan Belgije se je poškodoval na treningu pred reprezentančno akcijo. Ob nerodnem gibu si je zlomil desni gleženj.

Hazard bo izpustil uvodne tekme nove sezone v angleški premier ligi, ki se začne 12. avgusta.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Symbolic
07. 06. 2017 20.01
Peh... kaj drugega: da to fašeš na treningu...
JbmTiMt
07. 06. 2017 18.27
boljsi od balea in neymarja
drimtim
06. 06. 2017 11.36
-2
z njim bi real pridobil ogromno in škoda je da ga ne bo v real