Nogomet

Gre za načelo: čeprav jih čaka tekma sezone, so zaradi neposlušnosti odpustili najboljšega posameznika

Frankfurt, 25. 05. 2017 08.47 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nogometaš Eintrachta iz Frankfurta Urugvajec Guillermo Varela ni upošteval zahtev svojega trenerja Hrvata Nika Kovača in klubske zdravniške službe, tako da se lahko za novo pogodbo obriše pod nosom. Branilec, ki je v Frankfurt prišel kot posojen igralec Manchester Uniteda, si je umislil tetovažo, kar ni bilo po volji hrvaškega trenerja.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Guillermo Varela je bil tudi član Manchester Uniteda.
Guillermo Varela je bil tudi član Manchester Uniteda. FOTO: AP

Ta je igralcem tetovaže do konca sezone prepovedal, a ga 24-letni Urugvajec Guillermo Varela ni poslušal, na njegovo nesrečo pa se je rana na mestu tetovaže še vnela, tako da je moral poiskati zdravniško pomoč. "Njegova poteza kaže na nespoštovanje kluba in soigralcev. Želeli smo ga zadržati za naslednjo sezono, toda zdaj nanj ne računamo več. Pogodbe od Manchester Uniteda ne bomo odkupili, poleg tega pa ga čaka še denarna kazen," je bil nad nogometašem, ki je eno leto preživel tudi pri Realu iz Madrida, ogorčen športni direktor Eintrachta Fredi Bobic.

Eintracht bo v soboto igral finale nemškega pokala proti Borussii iz Dortmunda. Doslej je nemški pokal osvojil štirikrat, zadnjič leta 1988.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

SAF1
25. 05. 2017 11.01
+3
Kdo pa misli, da je tale mulo. Pravilno, strogo roko je treba držati nad mulci.
SenecaLucius
25. 05. 2017 09.04
+6