Nogomet

Gobec: Razpredelnica ni najbolj pomembna …

Celje, 23. 07. 2012 17.24 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Nogometaši NK Celja so po dveh prvenstvenih obračunih presenetljivo na vrhu prvenstvene tabele. V uvodnem dvoboju sezone so ugnali kranjski Triglav, v drugem prvenstvenem obračunu sezone pa so presenetili še Domžale.

Nogometaši v prvi slovenski ligi so dodobra zakorakali v novo tekmovalno leto in odigrali dvoboje drugega kroga. Po težki lanski sezoni, ko praktično prav nič ni bilo tako, kot bi moralo biti, pa se, kot vse kaže, pobirajo nogometaši NK Celja. Novo vodstvo – na položaj so prišli sredi lanske sezone – je začrtalo jasne cilje, v klub zvabilo nekaj obetavnih mladeničev, na trenerski stolček pa povabilo Korošca Marjana Pušnika, ki je popolnoma na novo postavil sistem dela.

Marjan Pušnik od svojih varovancev zahteva napadalni nogomet, ki grofom zaenkrat prinaša rezultate.
Marjan Pušnik od svojih varovancev zahteva napadalni nogomet, ki grofom zaenkrat prinaša rezultate. FOTO: Damir Mrkonjič

Njegov cilj ob prihodu na Areno Petrol je bil, da njegovi varovanci v prihodnje igrajo gledljiv nogomet in na tribune privabijo kakšnega gledalca več kot v zadnjih sezonah, in kot vse kaže, se njegove napovedi uresničujejo. Fantje namreč igrajo lepo za oko, na uvodnih dvobojih sezone pa so vknjižili šest točk. "Prvenstvena razpredelnica ni najbolj pomembna, saj je ta hip ključno, da se učimo in predvsem dojemamo, kaj želi trener od nas, da se trudimo igrati napadalno. Na dveh dvobojih smo vknjižili dve zmagi, a že naslednji dvoboj bo zelo zahteven,'' je za 24ur.com povedal kapetan celjskega moštva Sebastjan Gobec.

Številni novinci so se odlično vključili v moštvo, v Celju se počutijo kot doma, prav dobro vzdušje v slačilnici pa je eden izmed predpogojev za dobro nadaljevanje sezone. "Ni težko biti kapetan takšnega moštva. Prav vsi fantje so zelo dobri na in zunaj terena, tako da, kar se tiče odnosov, ni prav nobenih težav. Vesel in ponosen sem, da sem lahko kapetan takšne zasedbe,'' je še dodal najizkušenejši grof.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Marko Koc
24. 07. 2012 07.31
+7
gremo zdaj celjani!
Juzni
24. 07. 2012 12.12
-3