Nogomet

Gerrard za Mourinha prijetni sovražnik

London, 11. 05. 2015 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nogometni obračun londonskega Chelsea in Liverpoola je bil nekaj posebnega za Joseja Mourinha, ki je stežka spremljal odhod Stevna Gerrarda z zelenice Stamford Bridgea. Po koncu dvoboja ga je Portugalec označil za prijetnega sovražnika.

Nogometaši londonskega Chelsea so na derbiju z Liverpoolom osvojili točko, bolj kot derbi kroga pa je bil v ospredju kapetan gostov Steve Gerrard, ki se je zadnjič v dresu redsov vrnil na Stamford Bridge. Še posebej čustven je bil njegov prihod in kasneje odhod z zelenice, za menedžerja Londončanov Joseja Mourinha, ki kar ni prenehal s ploskanjem. Po tekmi ga je opisal kot prijetnega sovražnika.

Steven Gerrard je naredil velik vtis na Mourinha.
Steven Gerrard je naredil velik vtis na Mourinha. FOTO: Reuters

"Ja, pogrešal ga bom. V preteklosti sem že pogosto videl slovo, kakšnega izjemnega igralca. Luis Figo je igral svojo zadnjo tekmo za Inter, Steven Gerrard za Liverpool, Frank Lampard je odšel. Tudi Jamie Carragher je prijeten sovržanik, ki je odšel lani," je dejal The Special One. Tako pač je, nekaterih stvari ne moreš zaustaviti, ostanejo pa lepi spomini.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

dan cha
11. 05. 2015 10.50
+4
V Madridu te pogrešajo Mourinho....... hahaha
gogi_
11. 05. 2015 07.48
+25
Jose je velik srcen clovek in neverjetno karizmaticen. Al ga obozujes al ga pa sovrazis. Kapo dol.
petervodeb
11. 05. 2015 07.18
+20
Vcasih zna presenetiti z izjavami!
Hachi
11. 05. 2015 08.07
+11
vcasih je treba upostevati, da mediji marsikaj negativnega, ne samo o Mourinhu, napisejo z razlogom, da se vse bolje prodaja. prodajajo pa cvetke, ki so izvzete iz konteksta, itd. marsikdaj ni povedal nic slabega, pa so navinarji napisalo samo stavek, ne pa na kaj se je navezovalo. tisti, ki prej preberemo in pogledamo kaksen video z izjavami, to vemo. tisti, ki berejo samo 24 ur, pa jim servirajo marsikdaj izkrivljeno resnico. Je pa Jose clovek, ki ti bo marsikaj vrgel v obraz, ne pa pa se non stop pritozeval, v jasvnosti pa se delal finega gospoda, ki ima cel svet rad, samo da bo slika v javnost brezmadezna. takega cloveka bolj cenim, kot tistega, ki ti bo noz porinil v hrbet.