Nogomet

Gattuso le do konca sezone, poleti na klop Milana Luis Enrique?

Milano, 28. 11. 2017 16.02 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Španski športni časnik AS poroča o možnosti, da ob koncu aktualne sezone nekdanjega velikana evropskega nogometa prevzame Luis Enrique, ki si je po izjemno uspešnem obdobju na klopi katalonskega ponosa vzel nekaj časa za odmik od vsakodnevnih naporov. Tako naj bi Gennaro Gattuso, ki je v začetku tedna zamenjal Vincenza Montello, rdeče-črne vodil le do konca sezone 2017/18.

Po navedbah uglednega španskega športnega časnika AS se ob imenu Luisa Enriqueja kot zanimiva kandidata za klop Milana omenjata še aktualni strateg londonskega Chelseaja Antonio Conte in (trenutno) prosti Carlo Ancelotti.

Nekdanji strateg Barcelone Luis Enrique (na sliki levo) je eden od glavnih kandidatov za novega trenerja AC Milana po koncu aktualne sezone.
Nekdanji strateg Barcelone Luis Enrique (na sliki levo) je eden od glavnih kandidatov za novega trenerja AC Milana po koncu aktualne sezone. FOTO: AP

Vodstvo kluba si želi končati sezono z novim trenerjem Gennarom Gattusom, nato pa bi poleti na rdeče-črno klop sedel eden od 'kapitalcev' iz zgornjega odstavka. Italijanska spletna stran, ki je specializirana za spremljanje dogodkov na tamkajšnji nogometni tržnici calciomercato.it, gre korak dlje v trditvi, da bodo Rossoneri morali  'preživeti' sezono, za katero so imeli velike načrte, a se je že po nekaj preizkušnjah v Serie A in nepričakovanih porazih sprevrgla v čisto polomijo.    

Glede na to, da je Enrique ne tako dolgo nazaj odbil nekatere mamljive ponudbe iz angleške Premier league, je pričakovati, da bodo kitajski vlagatelji storili vse za prihod uspešnega španskega strokovnjaka na legendarni San Siro.

 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

ledr
29. 11. 2017 11.28
Jaz pa menim, da on ni "veliki" trener in, da v nobenem klubu ne bo sedel dolgo na klopi tako, kot doslej ni nikjer razen v Barceloni. Treba pa je vedet, da je imel tam neko drugo ekipo, nekih drugih dimenzij, ki pa jo je na koncu skoraj uničil.