Nogomet

Gareth Bale razkril svoj pogled na soigralce: 'Ronaldo je najbolj spreten!'

Madrid, 22. 11. 2016 17.58 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Madridski Real danes zvečer (prenos na Kanalu A in VOYO) čaka tekma skupinskega dela Lige prvakov proti lizbonskemu Sportingu in čeprav bo vzdušje v slačilnici zagotovo napeto, bo za zabavo, če gre verjeti besedam Garetha Balea, skrbel šaljivec Marcelo.

Gareth Bale je predstavil svoj vidik na soigralce.
Gareth Bale je predstavil svoj vidik na soigralce. FOTO: AP

Kdo je najhitrejši med Galaktiki? Kdo pozna najboljše šale? Kateri igralec poseduje največ veščin? Na vsa ta vprašanja je za nogometni spletni portal Goal.com odgovoril Gareth Bale. Kot je priznal, je njegov najboljši prijatelj v Real Madridu hrvaški reprezentant Luka Modrić, s katerim se poznata še iz časa igranja za angleškega prvoligaša Tottenham. Bale nikakor ne more prehvaliti Hrvata, saj se ta po njegovem mnenju tudi najbolje odreže na treningih. "Njegove igre spremljam zadnjih nekaj let in mislim, da je iz leta v leto boljši," je povedal 27-letnik, ki se očitno še kako dobro zaveda tudi svojih lastnih adutov. "Poleg mene!? Mislim da Raphael Varane ali Cristiano Ronaldo," se je na vprašanje o najhitrejšem igralcu odzval Valižan. Med najbolj vzdržljive soigralce na zelenici je Bale uvrstil Sergia Ramosa in Pepeja, medtem ko je za najbolj nadarjenega označil Ronalda. Očitno pa nihče v belem baletu nima velikega posluha za petje, zato pa se v ritmih glasbe najbolje zaziba Marcelo. Prav slednji je tudi največji šaljivec, ki v Realovi slačilnici vedno poskrbi za smeh in dobro vzdušje.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Iniesta
22. 11. 2016 20.24
-5
Danes pricakujem se eno dominantno partijo Kove in dva gola Ronalda za popoln vecer ...
LaFerrari
22. 11. 2016 20.17
+0
ja CR7 je najbolj spreten ko je BADR HARI na njem !!!! pol pa ubožec CR zopet nekaj časa malo bolj na široko hodi !!!!!
deltex
22. 11. 2016 20.36
+2
Joj, kako si dolgočasen s temi enimi in istimi forami. Pa kaj te briga, če je gej, saj ni edini med nogometaši.
Barbarezo
22. 11. 2016 19.42
+2
gremooooooooooooooooo REAL MADRID !!!!!
Novorazodetje
22. 11. 2016 19.31
+1
žogobrc je najpomembnejša postranska stvar. Tam se obrača nerazumljivo veliko denarja. Tudi iz državne blagajne prejemajo denarna sredstva. Na klube je prisesanih veliko starih "pomembnežev", ki nimajo pojma o nogometu.
muratfenerbahce
22. 11. 2016 18.17
+3