Nogomet

Flamini iz Arsenala prestopil k mestnemu tekmecu

London, 08. 09. 2016 13.11 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Francoski nogometaš Mathieu Flamini bo svojo kariero nadaljeval pri angleškem prvoligašu Crystal Palaceu, kamor se je preselil iz mestnega tekmeca Arsenala, pri katerem mu je poleti potekla pogodba.

Mathieu Flamini in Luis Suarez
Mathieu Flamini in Luis Suarez FOTO: AP

"To je zelo zanimiva sprememba in velik izziv zame. Vzhičen sem, komaj čakam, da stopim na igrišče. Crystal Palace je ambiciozen klub, ima odlične igralce, veselim se, da bom del njih," je dejal 32-letni zvezni igralec Mathieu Flamini, ki je profesionalno kariero začel pri Marseillu, član Arsenala, za katerega je odigral 246 tekem, pa je bil v dveh obdobjih devet let. Z njim je osvojil dva pokala FA, vmes pa je pet sezon igral za Milan, s katerim je bil leta 2011 tudi italijanski prvak.

Za francosko reprezentanco je nastopil na treh tekmah.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

NisteResni
08. 09. 2016 15.17
+0
prestopnega roka je bilo konec pred vec kot tednom. BRZINA
Trend01
08. 09. 2016 16.56
-1
Ti si ziher "navijač" Barcelone - no, vem, da si striktno Messija - (prave navijače spoštujem) ali kaj podobnega. Tudi drugje se najdejo podobni pacienti. Igralci BREZ pogodbe, imajo drugačen status. Predlagam, da se zapreš v prejo in počakaš, da se morda izvališ. V kolikor ne poznaš osnovnih pravil - se na oglašaj več. To je vsaj tretja kozlarija pri pravilih, ki si so napisal ta mesec.... No, morda je bila že v avgustu kakšna. Preden si šel v šolo.
Trend01
08. 09. 2016 17.30
-1
P.s. - hudič je to, da si šolo že oddelal, a še vedno na pamet... In narobe... Spet.....
Barca17 1
08. 09. 2016 18.25
+1
trend, trend, trend ... vse bolj pogosto razprodajaš "ugled", ki si ga imel do sedaj ... te pa te postaneš tipični realov navijač ... sicer si mu razložu, ampak si po nepotrebnem žalil še zraven ... le glej, da boš potem tudi sonavijače takle "v red spravljal" ... pa brez zamere :P
Trend01
08. 09. 2016 18.58
-1
@barca17 - sem jih že večkrat. @t.i. NisteResni sem pa zato zabrisal nazaj, ker je jezik stegoval ravno na tem področju.... In zato tudi govorim o "navijaču". Ali sem napisal, da prave navijače spoštujem? Sem. "Navijačev" pač ne. Ne Barcelone, ne Reala, ne drugih. Sam se je pred kratkim izpostavil kot navijač in med drugim napadal tudi mojo malenkost. Zdaj ga tako pač jemljem. Iz spoštovanja do pravih navijačev, sem ga pač dal v navednice. Kar se mi zdi spoštljivo do spodobnih ljudi. Ljudi, ki pa pridigajo in žalijo druge ter širijo neresnico in zraven sploh ne vedo o čem govorijo - pač ne morem spoštovati. In tale zgaga @NisteResni, je živ primer tega. P.s. - verjetno ciljaš na tista dva osebka, ki delujeta na nivoju spodnje kleti... Sem jima že dejal, a je brez zveze. Zdaj ugotavljam, da se zataknejo le iste osebe in to jemljem kot njihovo osebno zafrkancijo - neke vrste dvoboj. Neke vrste čudnega "športa". Vedno se namreč najdejo isti z "odgovori". Se opravičujem, ker si pač navijač Barcelone, a takšni ljudje, ki nekaj na pamet ven mečejo in nabijajo brez zveze čez avtorja, pač ne prenašam. V vsej njegovi zgodovini, nisem prebral niti enega konkretnega posta. Kot pri @ferrariju ali @kardinalu (izpostavljam fenomena vseh fenomenov)... Tu smo da žalimo druge.... Ne. Nekje mora biti meja. Če je ni sposoben admin najti, naj jo forumaši. Lahko bi tudi ti in ostali malo k temu pripomogli. Žal ne. Kdor molči, je zraven....Zelo star pregovor. Upam, da nisi zraven. P,.s. - glede ugleda. Pisal sem podobno o Realu in Barceloni. Tudi Juventusu in Chelseaju ter obeh ekipah iz Manchestra. Le pristaši Barcelone to bolj osebno opazite.