Nogomet

VIDEO: Elsner: 'Želimo narediti 'noro' tekmo'

Domžale, 09. 07. 2015 08.08 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Domžalčani se kljub porazu na tekmi uvodnega kroga kvalifikacij za vstop v ligo Evropa na svojem stadionu proti srbski ekipi Čukarički (0:1) ne predajajo. Vse sile bodo usmerili, da nadoknadijo gol zaostanka. Trener Luka Elsner si želi bolj "nore" tekme, kot je bila prva.

"V takšnem tekmovanju je redko, da ostaneš živ, ko v eni tekmi, tako v obrambnih nalogah kot tudi pri zaključevanju akcij, narediš toliko napak. Na našo srečo smo še vedno živi. Pred nami je nova priložnost, da obrnemo izid in napredujemo v drugi krog, kar ostaja naš cilj," je na novinarski konferenci pred odhodom v Srbijo menil trener domžalskega prvoligaša Luka Elsner. "Želimo si narediti "noro" tekmo. Že gol v nasprotnikovi mreži bi vse postavil na glavo in nas vrnil med žive," pred dvobojem v Beogradu še pravi strateg Domžal.

Luka Elsner
Luka Elsner FOTO: Damjan Žibert

"Takoj po prvi tekmi, ko sem prišel v garderobo, so vsi igralci komaj čakali na drugo tekmo, saj si želimo popraviti zapravljeno. Mislim, da se je prvič zgodilo, da je bilo vzdušje v garderobi po porazu nestrpno in da smo komaj čakali naslednjo tekmo. Igralci smo dobri prijatelji tudi izven igrišča in mislim, da se bo to pokazalo v Beogradu," je pred povratnim dvobojem v srbski prestolnici optimističen član udarne enajsterice Nejc Skubic. Domžalčanom zadostuje zmaga s katerimkoli izidom z izjemo 1:0. V tem primeru bi bili na sporedu podaljški.

V ekipi Domžal ne bo poškodovanih Matica Črnica, Žana Kumerja in Mateja Podlogarja ter kaznovanega Gabra Dobrovljca.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

apodgaj
10. 07. 2015 09.31
+1
Eno so želje . drugo je pa realna moč ekipe . Za zmago moraš znati i več , kot imeti samo željo po zmagi .. S tako sestavo ekipe niso imeli nobenih možnosti napredovanja. Neobvladajo niti osnovih elementov nogometne igre , da ne govorimo o hitrosti , ki je pred pogoj za igranje na profesionalnem nivoju . Takega nogometa se prosto ne da gledati .
Mungos2
09. 07. 2015 19.38
+1
Dajmo Domžale !!! Samo s srčno in borbeno igro lahko premagate Srbe !!!!
265004
09. 07. 2015 13.09
+0
a res?noro bo samo to da boste popil še par golov.Razen Maribora noben ne more prit čez kvalifikacije kaj šele kaj drugega.edino če žreb prinese luxemburški ali san marinski klub.Slovenski nogomet je KATASTROFA!!!!!!!
walter2
09. 07. 2015 17.00
Počasi,Maribor še ni odigral niti prve tekme!Bomo videli!
sergej20
09. 07. 2015 10.48
+2
prenos ob 20.30 na sport tv1
walter2
09. 07. 2015 10.47
+5
Privoščim Domžalam uvrstitev v naslednje kolo,a realno so Srbi boljši!