Nogomet

Elia se vrača v Nemčijo

Berlin, 10. 07. 2012 15.10 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nizozemski nogometaš Eljero Elia je z nemškim članom bundeslige Werderjem iz Bremna podpisal štiriletno pogodbo, je danes potrdil zdaj že njegov nekdanji klub Juventus.

Eljero Elia je pred odhodom v Juventus branil barve Hamburga.
Eljero Elia je pred odhodom v Juventus branil barve Hamburga. FOTO: Reuters

Odškodnina za 25-letnega Eljera Elio znaša 5,5 milijona evrov, za staro damo pa je Elia odigral le pet tekem. "Komaj čakam na prvi trening," je Elia zapisal na svojem Twitterju. Nizozemec, ki je za svojo državo odigral 26 tekem, se je v Juventus preselil novembra 2011 iz Hamburga. Italijani so zanj odšteli devet milijonov evrov.

SORODNI ČLANKI

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

rexi09
10. 07. 2012 16.08
-17
To je bil slab nakup za juve, hvala bogu da so vsaj neki iztrzl iz njega. Igralci tako slabe kvalitete lahko igrajo samo v neki vaski ligi, se ve zakaj je sel v bundesligo tam bo glavna zvezda
clioman
10. 07. 2012 16.19
+18
oh joj, tvoji komentarji so pa res najboljše sredstvo za bruhanje... če ga je juve kupil pa če je za nizozemsko igral, ne more bit za vaško ligo tak kot ti pametujes... se pač v juvetovo ekipo ni vklopo, te je ibrahimović tudi za vaško ligo kr v barco noter ni pasal??? idi ga ležat mali
Arhitek
11. 07. 2012 00.31
+5
Otrok ta itlaijanska liga je žal za Bundesligo. Na UEFA lestvici in tudi v resnici (institut je odkazal, da je BUndesliga najboljša liga (finančno, obiskovanje, marketing in tako dalje). Vaška liga je v tvoji glavi ali si kakega italijanskega kluba videl v polfinalu lige prvakov ali pa evropa lig? Bil je v Bundesligi že pa ni bil Z od zvezde. Otrok. Igralec drugače ni dober, že v HSV je delal probleme. Ne vem on in Arnautovič so prav za skupaj.