Nogomet

Dvomov ni več: Kroos tudi v prihodnje ostaja član madridskega Reala

Madrid, 27. 03. 2024 19.23 | Posodobljeno pred 30 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Izkušeni nemški reprezentančni vezist in dolgoletni član madridskega Reala Toni Kroos bo po poteku obstoječe pogodbe ob koncu letošnje sezone tudi v prihodnje branil barve 14-kratnega evropskega klubskega prvaka. Kot poročajo španski mediji, si je Kroos podaljšanje sodelovanja z belim baletom prislužil zaradi odličnih predstav v zadnjem obdobju.

Toni Kroos bo jeseni vstopil že v svojo 11. sezono v belem dresu, kar ga uvršča med največje klubske legende. Vselej dobro obveščeni italijanski nogometni novinar Fabrizio Romano je na družbenem omrežju X zapisal, da se saga glede prihodnosti 34-letnega nemškega nogometaša naposled le končuje.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Kroos bo v naslednjih dneh, tako med drugimi poročajo španski mediji, podaljšal sodelovanje z Realom še za eno sezono in bo ta tako veljala do konca junija 2025. Mnogi so sicer dvomili, da se bo Florentino Perez s sodelavci odločil za ta korak, a odlične predstave izkušenega nemškega reprezentančnega vezista so prisilile klubsko vodstvo trenutno vodilne zasedbe španskega državnega prvenstva, da s Kroosom podaljša obstoječo pogodbo še (vsaj) za eno leto. 

Za kako kakovostnega nogometaša gre, priča tudi dejstvo, da se je Kroos po dveh letih in pol premora na prošnjo aktualnega selektorja Juliana Nagelsmanna vrnil v nemško izbrano vrsto, ki jo v začetku poletja čakajo nastopi na domačem evropskem prvenstvu. Tako Real kot Kroos sta s podaljšanjem sodelovanja veliko pridobila: Carlo Ancelotti bo lahko še naprej računal na usluge izvrstnega nogometaša, medtem ko je Nemec s to zaupnico vodstva kluba s Santiaga Bernabeua prejel ultimativno potrditev svoje kakovosti.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Vladimir.Krutov
29. 03. 2024 12.28
Tonček ostaja...Luka odhaja...
cripstoned
28. 03. 2024 12.24
-2
Z letošnjo sezono si je uspel pridobiti podaljšanje...povsem pošteno...srečno Toni
LojzekBojzek
28. 03. 2024 17.16
+5
zabuko
28. 03. 2024 11.29
+1
Imam občutek, da je letos bolje pripravljen, kot je bil lansko sezono. Tako telesno kot mentalno.