Nogomet

Domžale so se okrepile s Parkerjem, Čovilom in Mijićem

Domžale, 22. 06. 2013 17.21 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Prvoligaš iz Domžal se je okrepil s tremi nogometaši. Dvakratnim državnim prvakom sta dveletno zvestobo obljubila reprezentant Antigve in Barbude Josh Parker in Srb Miroslav Čovilo, za enoletno sodelovanje pa se je klub dogovoril s srbskim napadalcem Milošem Mijićem, so sporočili iz kluba.

Domžalčani so v svoje vrste dobili tri sveže okrepitve.
Domžalčani so v svoje vrste dobili tri sveže okrepitve. FOTO: Aljoša Kravanja

Miroslava Čovila je slovenska javnost dodobra spoznala v minuli sezoni, ko je branil barve Luke Koper. Visokorasli srbski zvezni igralec je odigral 24 tekem in dosegel tri gole, trikrat pa je zaigral tudi proti Domžalam. Preostala dva novinca bosta okrepila napadalno linijo moštva Stevana Mojsilovića. Joshua Kevin Stanley Parker je v Angliji rojeni reprezentant Antigve in Barbude. Gre za otroka angleškega kluba Queens Park Rangers, nazadnje pa je bil član Oxford Uniteda. Dvaindvajsetletnik se lahko pohvali s petimi nastopi v angleški drugi ligi in s sedmimi za svojo reprezentanco.

Druga okrepitev Domžal, ki prihaja iz Srbije, je Miloš Mijić. Triindvajsetletni napadalec je kariero začel pri beograjskem Hajduku, nadaljeval pri Radničkem iz Nove Pazove, zadnji dve sezoni pa je bil član srbskega prvoligaša OFK Beograd. Na 41 tekmah srbske Superlige je dosegel štiri gole in tri podaje.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Nada Vesel
22. 06. 2013 23.01
-2
od Triglava pa Jelar , a Slovence pa ne poznate ...
Felicko Sre?ko
22. 06. 2013 21.47
+2
Strašne okrepitve..... :-(((((
tejcek99
22. 06. 2013 19.00
+2
kAJ PA SLOVENSKE OKREPITVE, TE PA NISO ZA JAVNOST A KAJ..ejga