Nogomet

Domžalčani se krepijo, prihaja obetavni Podlogar

Domžale, 26. 06. 2014 15.36 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Vodstvo slovenskega nogometnega prvoligaša Domžal je sklenilo pogodbo z dosedanjim članom velenjskega Rudarja Matejem Podlogarjem. 23-letnik je podpisal 2-letno pogodbo.

Nogometni klub Domžale je v svoje vrste zvabil prvo okrepitev med poletnim prestopnim rokom. Napad dvakratnih državnih prvakov je močnejši za 23-letnega Mateja Podlogarja, ki je zadnje tri leta branil barve velenjskega Rudarja. Strelec sedmih golov v minuli sezoni Prve lige Telekom Slovenije je z Domžalami podpisal dveletno pogodbo.

Velenjsko četo je zapustil še Matej Podlogar.
Velenjsko četo je zapustil še Matej Podlogar. FOTO: Damjan Žibert

"Za menoj je super izkušnja v Velenju. Veliko sem se naučil in tudi moje predstave so se stopnjevale. Po treh letih sem se odločil, da naredim naslednji korak v karieri. Moji osebni cilji so visoki. Od sebe pričakujem še več kot sem prikazal v minuli sezoni, ob tem pa je seveda povsem jasno, da je v prvem planu ekipa in da je vse prilagojeno skupnemu uspehu. Če bo ekipa igrala dobro, bodo tudi moji osebni dosežki boljši," poudarja Ljubljančan Matej Podlogar, ki se konkurence v ekipi ne boji: "Raje igram na položaju srednjega napadalca, čeprav se dobro znajdem tudi na mestu krilnega napadalca. Na obeh položajih je znotraj ekipe močna konkurenca in to je pozitivno. Večja je konkurenca, več vsak igralec iztisne iz sebe."

Matej Podlogar je prve korake v članski konkurenci storil pri članu 2. slovenske lige, ljubljanskemu Interblocku. Leta 2011 se je preselil v Velenje, kjer je v dresu Rudarja na prvoligaških zelenicah do konca minule sezone zaigral na 96 tekmah in dosegel 18 golov. Ob Kamniški Bistrici še naprej na preizkušnji ostajata Avstralec Kaz Patafta in Francoz Benjamin Morel.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

tedx
26. 06. 2014 22.17
+1
Lahko bi povedali tudi da cez 2 dni igrajo priti hajduk split