Nogomet

Djibril Cisse v težavah zaradi afere vroči posnetki

Pariz, 14. 10. 2015 10.22 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Nekdanji nogometaš Liverpoola Djibril Cisse, ki je trenutno brez kluba, se je znašel v težavah. Nekdanjega francoskega reprezentanta je skupaj s še tremi osumljenci aretirala francoska policija zaradi domnevnega poskusa izsiljevanja nogometaša Olympiqueja iz Lyona Mathieuja Valbuene.

Djibril Cisse
Djibril Cisse FOTO: Reuters
Djibrila Cisseja, ki so ga prijeli v Versaillesu pri Parizu, je policija po zaslišanju še isti dan izpustila, medtem ko je preostala trojica ostala v priporu. Cisse, rodil se je v Franciji priseljenskim staršem iz Slonokoščene obale, je bil član ekipe Liverpoola, ki je leta 2005 osvojila najbolj cenjeno evropsko klubsko lovoriko v ligi prvakov. V karieri je igral tudi za Auxerre, Marseille, Sunderland, Lazio in Panathinaikos, trenutno je njegov položaj, po preteku pogodbe z Bastio in končano enomesečno avanturo s klubom z Reuniona, negotov. Nogometaša je policija zaslišala v zvezi s preiskavo poskusa izsiljevanja francoskega reprezentanta Mathieuja Valbuene. V kakšni vlogi se je nekdaj odlični nogometaš, ki so ga spremljale številne težave s poškodbami ter padci in vzponi, znašel v povezavi s trojico izsiljevalcev ni znano. Francoski mediji trdijo, da naj bi šlo za njegove znance. Osumljenci naj bi od Valbuene želeli izterjati denar v zameno za nazorni vroči video posnetek z ženo med spolnim dejanjem. Policija sicer posnetka, ki naj bi ga posneli s pametnim telefonom, še ni uspela zaseči, zato tudi ni mogla potrditi, ali vroči posnetki sploh obstajajo, prav tako ni znano, za kolikšen znesek so izsiljevali Valbueno, govori se sicer o znesku od 50.000 do 100.000 evrov.

Mathieu Valbuena
Mathieu Valbuena FOTO: Reuters

Cisse, ki je za Francijo na 41 tekmah dosegel devet golov, je bil tudi sam žrtev izsiljevanja. Leta 2008 je policiji prijavil, da ga izsiljuje neznanec, ki je menda zahteval kar 150.000 evrov v zameno za to, da se ne objavi posnetkov seksa.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

bullitt
14. 10. 2015 15.29
+1
včasih so mu rekli, da je kot dizl
Mirkoca
14. 10. 2015 12.08
-3
Najbolje je izbrati frigidno ženo. Z njo se ne da narediti vročih posnetkov in tudi zvestoba je zagotovljena.
mmickica
14. 10. 2015 15.43
+4
Dragi moj Mirkoca! Naj te razsvetlim in ti povem, da frigidne ženske ne obstajajo! Da so takšne, mislijo le njihovi možje! Zakaj že...?