Nogomet

Diši po Cristianu: na predstavitvi novega parfuma Portugalec potrdil, da je nared za igro

Madrid, 08. 09. 2016 14.32 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Cristiano Ronaldo je na promocijskem dogodku zatrdil, da bo zaigral že čez nekaj dni. Ronaldova napoved je dobra novica tudi za vse, ki se nam boste v sredo ob 20.30 pridružili na Kanalu A in VOYO, kjer bomo prenašali obračun Reala z lizbonskim Sportingom v Ligi prvakov.

Zinedine Zidane naj bi v novem tekmovalnem letu veliko bolj "čuval" svojega največjega zvezdnika.
Zinedine Zidane naj bi v novem tekmovalnem letu veliko bolj "čuval" svojega največjega zvezdnika. FOTO: AP

Dolgega čakanja bo za navijače Real Madrida in privržence nogometa po svetu konec že v naslednjih dneh, ko naj bi Cristiano Ronaldo na zelenici v dresu belega baleta odigral prve minute od nesrečnega finala evropskega prvenstva v Parizu. Ronaldo se je poškodoval v dvoboju z Dimitrijem Payetom in zaradi načetega kolena je (tudi zaradi daljših počitnic) izpustil praktično celotne priprave na novo sezono. Poročali smo že, da je Portugalec pristal na načrt trenerja Zinedina Zidana, ki mu bo od nove sezone naprej bolj skrbno odmerjal minutažo, toda lakota po igri v Ronaldu še zdaleč ne ugaša. O tem priča tudi trdo delo med počitnicami, po zaslugi katerega je nared že za naslednjo ligaško tekmo z Osasuno v državnem prvenstvu. Dnevnik MARCA je že pred dnevi poročal, da bo Ronaldo v prvenstvu zaigral 60 minut, proti Sportingu (prenos v sredo ob 20.30 na Kanalu A in VOYO) pa naj bi se minutaža še povečala. V četrtek je Ronaldo svoj povratek potrdil na promocijskem dogodku, predstavitvi novega parfuma Legacy.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"V redu sem. Da, igral bom," so španski mediji citirali portugalskega zvezdnika, ki je imel zaradi štarta Payeta v julijskem finalu Eura 2016 lažje poškodovano kolensko vez. Načrt Zidana naj bi bil Ronalda v igro poslati od prve minute na obeh tekmah, sredin obračun s Sportingom bo zanj sploh nekaj posebnega, ker se bo pomeril s svojim nekdanjim klubom. Prav v Lizboni je v vrstah levov opozoril nase na famozni prijateljski tekmi z Manchester Unitedom, ko so bili nato člani rdečih vragov tako navdušeni nad videnim, da so Sira Alexa Fergusona prepričali, da ga pripelje na Old Trafford. Ostalo je, kot pravijo, zgodovina ...

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

peglezn
09. 09. 2016 10.38
+3
Tole pa bo hit med toplo-vodarji. Fix.
Dejan Kotar
08. 09. 2016 15.41
-2
Pa dobr a znate dat še kak drug naslov da se ne začne ali konča z Lionel Messi ali Cristiano Ronaldo? Pomojem da ne!
šumar
08. 09. 2016 15.11
+1
gdaj bo predstavu šminke hehe
CURVANORD Zanetti
08. 09. 2016 15.51
-1
Mogoce bo prestavil novo barvo za lase model bo pa messi
GrKo666
09. 09. 2016 08.45
+1
apodgraj
09. 09. 2016 08.55
+0
Po mojem, se preveč ukvarja še z drugimi dejavnostmi in ima željo biti na vseh podroćjih najboljši . Lahko si najboljši., vrhunski samo v eni stvari , ne moreš pa biti v vseh . S takim obnašanjem lahko kaj hitro padeš med povrprečneže tudi v tistem , ki si bil, saj misliš najboljši .
TomažNovak
09. 09. 2016 15.27
+4
Na nobenem področju ni najboljši. Še najmanj v fuzbalu.
apodgraj
09. 09. 2016 16.02
Da ne bo nesporazume Tudi v nogometu njemu veliko manjka ,da bi bil najboljši . Sam sebe postav na tron nogometnih zvezdnikov.. Lastna hvala ,cena mala . Ta pregvor , ne velja samo za nogometaše , je pa stari slovenski rek , ki še kako drži . .