Nogomet

Diego: Ostajam član Juventusa

Torino, 17. 06. 2010 13.53 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Vodstvo nogometnega kluba Juventus ne more biti zadovoljno s krstno sezono Diega Ribasa da Cunhe, ki ni upravičil vloge velike okrepitve.

Diego Ribas da Cunha v krstni sezoni na Apeninskem polotoku ni navduševal, zato ne čudi, da so pri Juventusu razmišljali celo o prodaji omenjenega. Kljub vsemu pa ima igralec petletno pogodbo z Bianconeri in je prepričan, da tako slabe sezone ne more ponoviti.

Diego
Diego FOTO: Reuters

Njegova želja je namreč, da kar najhitreje dokaže, da je okrepitev in ideolog igre torinskega velikana. "Ko sem prihajal k Juventusu nisem zaman podpisoval petletne pogodbe. Moja želja je ostati v Torinu," je za Tuttsport povedal Diego. Enakega mnenja je tudi njegov zakoniti zastopnik Giacomo Petralito: "Če želite lahko stavimo, da Diego ostaja v Torinu? Juve nikoli ni prodajal svojih odličnih nogometašev."

Sicer pa te dni vodstvo italijanskega prvoligaša mrzlično išče zamenjavo za poškodovanega vratarja Gianluigija Buffona. Med kandidati vodstva kluba so Marco Storari (AC Milan), Stefano Sorrentino (Chievo) in Stephane Ruffier (Monaco). Popularni Gigi naj bi po poročanju La Gazzette dello Sport že končal svetovno prvenstvo v Južnoafriški republiki.

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

DelPiero10
18. 06. 2010 14.29
hate to je tudi res.. sem misliu da bo velika okrepitev...sam če gledaš ostale je biu eden od bolših.
blackwizard
18. 06. 2010 11.00
diego je obetaval veliko naredil pa malo,boljše da odide
DelPiero10
17. 06. 2010 20.58
Diego tudi sam želim da ostane.. ni prikazal veliko to leto, ampak vem kaj zmore.. In je drugi najbolši z assistencami v Italijanski ligi, edino Snajder je bolši se mi zdi. Tko da ni razloga da ga prodajo.. Js k to dost spremljam , mogoče res ni najbolše da ostane ker ne ustreza taktiki novega trenerja ta igralc..toda vseeno
Schickeria
17. 06. 2010 20.12
paris86 17.06.2010, 14:40 4 haha tot petralito nima pojma - dobri igralci ki so jih prodali: thuram zidane zambrotta henry(takrat sicer ni tak blesteu kr je igrau na boku) ibrahimović inzaghi davids pa še pa još pa ohoho! on pa reče da nikol niso prodajali najbolših igralcev! Prve je Juve prodal, ko so izpadli v 2. ligo, Ibrahimovića pa niso mogli plačevati, poleg tega pa so zanj dobili odlično ponudbo. Henry je zgodba zase: on se enostavno ni privadil na igro v italijanski ligi. Nekaterim pač ne pašejo določeni stili ali pa lige (Brazilci, oz. Južnoameričani nasploh - le Gilberto Silva je še kar igral pri Arsenalu, ostali (Kleberson, itd.) - ubogo). Je pa zato Henry v Arsenalu zaigral odlično. kar se Diega tiče, sem upal, da ga Bayern ne bo kupil, zaenkrat mi njegove igre dajejo prav, čeprav bi mu igranje pri Bayernu mogoče bilo bolj pisano na kožo, kdo ve. Lp
paris86
17. 06. 2010 19.08
nebi joj sej vem sam so jih vseen prodali in bli so ODLIČNI NOGOMETAŠI
nebi
17. 06. 2010 16.23
@paris86 Thurama, Zambrotto in Ibro so prodali, ker so izpadli v Serie B.
paris86
17. 06. 2010 14.40
haha tot petralito nima pojma - dobri igralci ki so jih prodali: thuram zidane zambrotta henry(takrat sicer ni tak blesteu kr je igrau na boku) ibrahimović inzaghi davids pa še pa još pa ohoho! on pa reče da nikol niso prodajali najbolših igralcev!
brivnik
17. 06. 2010 14.10
˝Juve nikoli ni prodajal svojih odličnih nogometašev˝..... ker Zidane nikoli ni bil odličen nogometaš?