Nogomet

Damir Skomina v vlogi četrtega sodnika v finalu pokala konfederacij

Moskva, 01. 07. 2017 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V sklepnem dejanju generalke za svetovno prvenstvo v nogometu, ki bo na sporedu prihodnje leto v Rusiji, se bosta v Sankt Peterburgu pomerili reprezentanci Nemčije in Čila. V finalu pokala konfederacij bo v vlogi četrtega sodnika nastopil najboljši slovenski nogometni delivec pravice Damir Skomina.

Čilenci so nekoliko presenetljivo, a povsem zasluženo v polfinalu po izvajanju enajstmetrovk izločili aktualne evropske prvake Portugalce na čelu s prvim zvezdnikom Cristianom Ronaldom, ki zaradi afere v povezavi z utajo davkov v Španiji bije posebno bitko tudi zunaj nogometnih zelenic. Reprezentanca Nemčije pa bo na drugi strani skušala nadgraditi odlično predstavo proti Mehiki, ko je s kar štirimi zadetki v mreži nasprotnika dala jasno vedeti tudi izbrani vrsti Čila, da jo v finalu čaka izjemno zahtevna naloga, v kolikor bo želela slaviti prestižno zmago.

Damir Skomina bo v finalu pokala konfederacij tokrat v vlogi četrtega sodnika.
Damir Skomina bo v finalu pokala konfederacij tokrat v vlogi četrtega sodnika. FOTO: AP

Letošnje finale pokala konfederacij bo imelo tudi slovenski pridih, saj bo v vlogi četrtega sodnika nastopil v zadnjih letih nedvomno najboljši slovenski nogometni delivec pravice Damir Skomina. Velika odgovornost bo tokrat na plečih srbske sodniške trojice v postavi Milorad Mažić (glavni sodnik), Milovan Ristić in Dalibor Đurđević (pomočnika).
 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

idiu3krasne
02. 07. 2017 16.20
+1
Kje je Ronaldo???????