Nogomet

Čudovito presenečenje za bolne otroke, Messi in Suarez razveselila najmlajše ob obisku bolnišnice

Barcelona, 05. 01. 2017 06.20 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Nogometaši Barcelone vsako leto med prazniki obiščejo lokalne bolnišnice, kjer nekaj časa preživijo ob veselem druženju z malimi bolniki, ob tej priložnosti pa jim razdelijo tudi darila. Tudi zvezdnika Barcelone, Messi in Suarez, sta otroke razveselila s svojim obiskom, ob tem pa prijetno presenetila tudi nekdanjega španskega reprezentanta.

Messi in Suarez sta s svojim obiskom razveselila številne otroke.
Messi in Suarez sta s svojim obiskom razveselila številne otroke. FOTO: Twitter

Med enim od obiskov sta Bolnišnico de Nens v Barceloni obiskala tudi Luis Suarez in Lionel Messi, ki sta ob tem presenetila tudi 20-mesečnega fantka, sina nekdanjega španskega reprezentanta Joana Capdeville, ki se bori z infekcijo hrbtenice. Nekdanji nogometaš Villarreala in Deportiva, ki trenutno sicer igra za FC Santa Coloma, je bil ob gesti priljubljenih dveh nogometašev vidno ganjen. Kot je dejal, je bil njunega obiska nadvse vesel, čeprav ju ni vajen srečevati izven nogometnih zelenic. "Čudovito sta nas presenetila, ob tem pa sta se celo pošalila in rekla: Pa ne spet ti, kakšna nočna mora," je v smehu priznal Capdevilla in povedal, da sta tako Suarez kot Messi na obraze otrok zvabila široke nasmehe, zaradi česar jim je nadvse hvaležen.

Med njunim obiskom je prek video klica poklical tudi svojega 6-letnega sina, ki je velik navijač Kataloncev, malček pa se je preko ekranov lahko pogovarjal s svojima velikima idoloma: "Moj najmlajši sin je star 20-mesecev, zato seveda še ne pozna ekip in igralcev, vendar pa smo poklicali mojega šestletnika, ki je trenutno v Lleidi in bil je presrečen. Morda se včasih igralci niti ne zavedajo, koliko to pomeni otrokom.Le predstavljate si lahko, kako težko je biti sedem dni na teden ujet v bolnišnični sobi. Na srečo bova s sinom kmalu že lahko odpotovala domov, čeprav sva morala božič preživeti v bolnišnici. Dolga leta sem tudi sam obiskoval zdravstvene ustanove in obiskoval otroke, sedaj pa tako ravnajo tudi drugi nogometaši. Resnično pomaga. Čas, ki ga posvetijo otrokom, je zelo pomemben. To je čudovito za otroke." 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

butalistan
05. 01. 2017 20.10
+1
Tukaj se pokaze velicina šampiona. Tooooo
StarDeluxe
05. 01. 2017 16.49
+3
Bravo fantje, zelo lepo...respect!
Paštašutar
05. 01. 2017 10.36
-6
Leva roka se mi zdi malce bolj spuscena kot desna.......:) Vidi se kdo tako...........:):)
142
05. 01. 2017 09.41
+10
Bolni otroci ti pokažejo, kako nemočni smo. Zelo lepo.
cirenij
05. 01. 2017 08.55
+11
zajebant2
05. 01. 2017 08.43
+15
Kapo dol bravo