Nogomet

Chelsea po začetnem vodstvu oddal prvi dve točki v novi sezoni

Swansea, 11. 09. 2016 21.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Napadalec Diego Costa je poskrbel za remi Chelseaja v četrtem krogu, ko so modri gostovali v Swanseaju (2:2). S stoodstotnim izkupičkom v angleški Premier League zdaj ostaja le še Manchester City. Chelsea italijanskega trenerja Antonia Conteja zaseda drugo mesto z desetimi točkami.

Conte ima še veliko dela, da postroji obrambo Londončanov.
Conte ima še veliko dela, da postroji obrambo Londončanov. FOTO: AP

Španski reprezentant Diego Costa je popeljal modre v vodstvo v 18. minuti, ko je z roba kazenskega prostora s strelom z desnico izkoristil podajo brazilskega rojaka Oscarja. Vodstvo modrih je trajalo vse do 59. minute, ko je na 1:1 iz bele točke izenačil islandski nogometaš Glyfi Sigurdsson. Enajstmetrovko je zakrivil Thibaut Courtois, ki je podrl prav islandskega ofenzivnega vezista. Po izenačenju je sledil nov šok za goste – le tri minute kasneje je na 2:1 po napaki londonske obrambe (in nemi sodniški piščalki ob morebitnem prekršku) povišal nizozemski nogometaš Leroy Fer. Za končnih 2:2 je poskrbel strelec prvega zadetka na tekmi Diego Costa – in to s stilom: žogo je v mrežo namreč pospravil s škarjicami.

Premier League, 4. krog:

Swansea - Chelsea 2:2 (0:1)

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

900km
12. 09. 2016 12.16
+2
Courtoisa so tudi prehitro potegnili iz Atletica. Cech je še vedno za razred boljši
kadabra
12. 09. 2016 12.06
+2
Velik kiks! Na tak način se točk enostavno ne oddaja.
CFC1
11. 09. 2016 21.48
+9
Kot pristaš Chelsea lahko rečem, da jev res da Mariner danes sodil katastrofalnom, a to ne opravičuje dejstva, da je Conte kljub temu, da je videl, da potrebuje več kreacije tako dolgo čakal s Fabregasom in posledično je bil Chelsea tudi manj konkreten ... Oscar pame (bo kdo rekel, da je podal za gol ampak ta na takem vijo ni bila nekaj boserbej težkga) me spet ni prepričal. Hazarda so povsem zaorli in še enrakt več se je pokazalo to, kar ne samo jaz ampak večina navijačev Chelsea govori po vseh foromih, da je Chelseajev napart VELIKO preveč odvisen od Hazarda IN BREZ NJEGA RAZEB KAKEGA PREBLISKA DRUGEGA OFENZIVCA (IZOZEMIMO KOSTO KER JE KLASIČLNI NAPADALEC) NE NARDIJO ŠE SDALEČ NE DOVOLJ, da bi ogrozili nasprotnika. Potrebne ofenzivne worldclass okrepitve in pa več kreacije na sredini. Predvsem s brez slednjega nimamo vleiko možnosti proti kluboma iz manchestra ....
Trend01
11. 09. 2016 21.54
+4
In še huje je to, da enako razmišljajo tudi nasprotniki. O Hazardu namreč. Žal si bo v Chelseaju zaradi tega "uničil" kariero. Ne bo dosegel kar bi drugod. Če imaš le enega "top of the top" igralca, točno veš, da mu ne bodo pustili igrati. No, morda dobi v prihodnosti kakšno pomoč. To pa ne bi vedel.
CFC1
11. 09. 2016 22.37
+4
še sedaj nevem kaj je Muo blo, da je se odločil prodati Mato, z njim na primer namesto oscarja in wiloianom bi bila pa povsem druga pesem (vsaj delno bi bili nevarni tudi drogot kar bi pomenilo več prostora za Hazarda, kar pomeni še večja nevarnost z njegove stvari, močnejši napad - učinkovitejši ....
Trend01
11. 09. 2016 22.40
+2
Samo poglej prodaje in nakupe s strani Mourinha v zadnjih 4-5ih letih.... Koliko kiksov. S kiksi je začel pri Realu in jih nato le še stopnjeval. Če je preveč denarja na razpolago, včasih ni dobro.
Hachi
12. 09. 2016 10.23
+8
js sm upal, da bi letos prisel Isco, ki bi na sredini igral ob Fabregasu, Kante na defenzivnem veznem.na krilih pa Willian in Hazard, ter spredaj Costa. Zdaj pa se igra brez kreativca. Takoj, ko je vstopil Fabregas, se je videlo, da je Chelsea lahko zaigral bistveno visje, bolj napadalno. Fabregas vemo, da zna podati v prostor, od Matica in Kanteja tega ni za pricakovati. Ne vem kaj razmislja Conte, da tako dolgo caka s Fabregasom. Ce bi naredil menjavo v 60. minuti, bi modri vceraj vknjizili vse tri tocke, to sem preprican. povsem verjetno pa tudi do drugega zadetka Swanseaja ne bi prislo.
CFC1
12. 09. 2016 10.51
+5
Hachi se poppolnoma strinjam pottrebujemo več kreacije v prvi postavi, novo top worldclass okrepitev za ofenzivnega veznega in pa worlclass okepitev v obrambi ne pa Luiza, ki je prej korak nazaj kot pa naprej .... Upam, da Conte pridd k pameti, ker je poznan kot strokovnjak z veliko inteligence kar se tiče nogometa, zadnje tekme pa to na trenutke potegne ravno v nasprotno smer kot bi moral oz. povleče napačno potezo, jo stori prepozno. To govorim samo dobro namerno, ker s tako igro sem že pred Menchesterim derbijem dvomil, da smo jim enakovredni, sedaj pa se je to izkazalo še za večji razpon. Oba omenjena kluba sta pripeljala res top igralce, med tem ko pri Cheleaju lahko med te štejemo z gotovostjo "le" sicer odličnega Kanteja, ki pa je premalo, če želimo realno upati na naslov ...
BayernGomez
11. 09. 2016 21.28
+0
me prav zanima kakšen izgovor bo našel "naš strokovnjak" Chelsea1991
drimtim
12. 09. 2016 08.49
-1
izgovor na sodnike kaj pa drugega,tudi točka jim bo prav prišla sezona za njih bo še stresna
Trend01
11. 09. 2016 21.24
+5
Sem daleč od pristaša FC Abramovič, a danes so jim sodniki ukradli zmago. Prekršek nad Cahillom in posledično gol.