Nogomet

Ronaldo z dvema zadetkoma prehitel Greavesa, Real pa po zmagi nad Celto eno roko že položil na pokal

Vigo, 17. 05. 2017 22.47 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

Na stadionu Balaidos sta se v zaostali tekmi 21. kroga Primere Division pomerila Celta in Real. Tekma je imela bistveno večji pomen za galaktike, saj se z Barcelono borijo za naslov prvaka. In varovanci Zinedina Zidana so svojo nalogo opravili ter s prepričljivo zmago (4:1) potrdili, da bodo v zadnjem krogu proti Malagi sami odločali o svoji usodi in naslovu prvaka.

Cristiano je dosegel prva dva gola za Real in tlakoval pot k ključni zmagi v bitki za španski naslov.
Cristiano je dosegel prva dva gola za Real in tlakoval pot k ključni zmagi v bitki za španski naslov. FOTO: AP
Nogometaši madridskega Reala so se pred srečanjem zavedali, da če slavijo, jim že točka v zadnjem krogu proti Malagi prinaša prvi naslov španskega prvaka po letu 2012. In prav zaradi tega trener Zinedine Zidane ni želel ničesar prepuščati naključju in je na zelenico od prve minute poslal izjemno močno zasedbo, kateri so v napadu poveljevali Cristiano Ronaldo, Karim Benzema in Isco. Na drugi strani je Celta v katastrofalni formi. V španski Primeri so izgubili zadnjih pet srečanj, za nameček pa so pred tednom dni v polfinalu Lige Evropa nesrečno izpadli proti Manchester Unitedu. Sezona je zanje torej končana in zadnji dve tekmi sta zgolj še formalnost, čeprav je zmaga proti Realu vselej nekaj posebnega. Ne nazadnje je Celta v letošnji sezoni že zagrenila življenje Madridčanom, potem ko jih je v četrtfinalu izločila iz španskega kraljevega pokala. 
Spletna stran OptaJoe, ki se ukvarja z nogometno statistiko, je po prvem golu Ronalda objavila, da je Portugalec dosegel že 367. prvenstveni gol v karieri. S tem dosežkom je po njihovih podatkih najboljši strelec vseh časov v petih najboljših nogometnih ligah v Evropi. Rekord je bil pred Ronaldovim dosežkom dolgo časa v lasti angleškega "stroja za gole" Jimmyja Greavesa. Ta je med leti 1961 in 1970 pustil neizbrisen pečat pri Tottenhamu.

Gostje so na zelenici stadion Balaidos hitro prevzeli pobudo, a niso bilo pretirano nevarni, domačini pa so na svoje priložnosti čakali predvsem iz protinapadov. V 10. minuti pa se je domača mreža prvič zatresla. Isco je prodiral, a ga je v zadnjem hipu uspel zaustaviti Facundo Roncaglia. Toda žoga se je odbila naravnost na noge Ronalda, ki pa ni okleval in sprožil z roba kazenskega prostora in poskrbel za hitro vodstvo kraljevega kluba. Domači nogometaši so želeli takoj odgovoriti, a je strel Jonnyja, kljub odboju, Keylor Navas ujel.  Po prejetem golu je Celta prevzela pobudo na zelenici, a si pravih priložnosti ni uspela preiigrati. Je pa bilo znova nevarno pred domačimi vrati v 27. minuti, ko je Benzema poskušal zaposliti Ronalda, a je v zadnjem trenutku posredoval Roncagila in žogo izbil v kot. Kmalu za tem je Argentinec z odličnim blokom zaustavil še Benzemaja, preden bi ta lahko ogrozil vratarja Sergia Alvareza. Po pol ure igre pa je z izjemnim projektilom vso Navasovo znanje na preizkus postavil Daniel Wass, a je bil Kostaričan kos nalogi in ostalo je pri minimalnem vodstvu gostov. Celta je bila v zaključku polčasa vse bolj nevarna. Zelo razpoložen je bil predvsem Iago Aspas, ki je gostujoči obrambi povzročal nemalo težav. Med drugimi je zatresel stranski del mreže in enkrat nevarno sprožil čez gol, ko je bil Navas že nemočen. Kljub naporom domačih nogometašev, pa se v uvodnih 45-ih minutah rezultat ni več spremenil in Real je na odmor odšel z minimalno prednostjo. 

Nepopisno veselje nogometašev Reala, ko je Ronaldo v 48. minuti zadel za 2:0.
Nepopisno veselje nogometašev Reala, ko je Ronaldo v 48. minuti zadel za 2:0. FOTO: AP

Drugi polčas sta začeli identični enajsterici, ki sta tekmo tudi začeli. In tudi v drugem polčasu so prvi "udarili" gostje. Po zapravljenem napadu Celte, so nogometaši Reala krenili v bliskovit protinapad, v katerem je Isco lepo zaposlil Ronalda, ta pa je brez težav z močnim strelom ob bližnji vratnici še drugič na srečanju premagal Alvareza. V 62. minuti se je položaj za Celto le še poslabšal. Aspas je želel ob Sergiu Ramosu izsiliti enajstmetrovko, a mu ni uspelo. Glavni sodnik Juan Martinez Munuera pa je njegovo dejanje ocenil kot simuliranje in mu za nameček pokazal še drugi rumeni karton in posledično tudi rdečega. Kljub igralcu manj je bila Celta v 69. minuti blizu znižanja izida, a je Wassa z izjemnim posredovanjem zaustavil Navas. A že v naslednjem napadu so nogometaši Reala hitro izgubili žogo in to zelo blizu svojih vrat. Do nje je tako prišel John Guidetti, ki je sprožil, žoga pa se je nato od Ramosa čez nemočnega Navasa odbila v Realov gol. Toda že v naslednjem napadu so imeli Madridčani dva gola prednosti. Marcelo je poslal oster predložek v petmetrski prostor, kjer pa Benzemaju ni bilo težko žoge potisniti v prazno mrežo za 3:1. Pet minut kasneje je imel Ronaldo krasno priložnost, da bi zaključil svoj 'hat-trick', a je grdo zgrešil iz neposredne bližine. V 84. minuti pa je Zidane tudi Ronalda zamenjal in v igro poslal Marca Asensia. Francoski strateg ima v mislih tudi zadnjo tekmo z Malago in predvsem veliki finale Lige prvakov proti Juventusu. Real bo v Cardiffu lovil 12. naslov v Evropi in hkrati poskušal postati prvi, ki bi ga v moderni različici ubranil. Na Balaidosu se je sicer v 88. minuti med strelce vpisal še Toni Kroos in tako kot na tekmi s Sevillo postavil končnih 4:1 na srečanju. Madridčani so z 28. zmago v sezoni prišli do 90 točk in s tem tudi do prednosti pred Barcelono, ki jih ima 87. Remi v zadnjem krogu proti Malagi bi pomenil, da bi Real prvič po sezoni 2011/12 znova postal španski državni prvak. 

Izid:
Celta Vigo - Real Madrid 1:4 (0:1)
Guidetti 69.; Ronaldo 10., 48., Benzema 70., Kroos 88.
RK: Aspas/62.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (151)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Kollerik
19. 05. 2017 09.54
+1
....kera blamaža od sojenja....kako značilno...kako klasično..... in baletke na poti to \"trdo\" prigaranega pokala...po dolgem času.... so se denarni vložkji brez dvoma povrnili.... :))
Dany75
19. 05. 2017 10.00
-3
daj odrasti ze enkrat .... pa ne bluzi spet nekaj na pamet
grozjak
19. 05. 2017 10.15
+5
sem si ogledal kar nekaj tekem reala in ne morem mimo tega, da ne bi opazil, da je pomoč sodnikov že kar očitna.........tako da, nič ni to bluzenje na pamet ;)
Kollerik
19. 05. 2017 13.12
+1
Dany... sem bolj odrastel kot ti, ne skrbi! Toliko sojenja v korist RM-ja... kot to leto, že dolgo ni bilo. In to na očeh svetovne javnosti.
Kollerik
19. 05. 2017 13.13
-3
toda le kako bi potem prilezli do katerega koli pokala...če ne bi bilo realovskega sojenja?? nikakor.... :)))
Campeones34
19. 05. 2017 13.48
-2
Glede na tvoje komentarje nimaš več kot 15 let
apodgraj
19. 05. 2017 18.08
-1
Prepričane sem ,da bi tudi 15-letnik hitro ugotovil , kako sodijo sodniki in komu so naklonjeni. Žalostno je pa to , da tega ne opazi odrasla oseba .
Dany75
20. 05. 2017 14.11
-1
Kolerika : ti si bolj odrasel ??? daj vgrizni se za jezik..a mislis ce si star 30 let da si zato bolj odrasel? vse kar napises je kar nekaj na pamet ... osebno sem pogledal cisto vse tekme reala in barce v do sedaj , v prvenstvu,in pokalih ... in ne govori da Barci ni blo nic podarjenega ... pa se komu ... da se ne pogovarjamo o drugih ligah .. ampak ti si pac nasprotnik Reala in isces dlako v ja jcih le pri njem ... jaz tega za Barco ne pocnem,z raliko od tebe ... se manj pa da bi se vtikal v sodniske zadeve ...pa je tudi Real bil veliko krat oskodovan,kakor tudi Barca .. ne zanikam nicesar,ampak podarjenih oz spregledanih situacij,penalov,ofsajdov,golov pa je v korist obeh bilo kar nekaj ... in take sodnike treba odstranit ... kar se pa tice glede igre in zabijanja golov pa je to sezono Real veliko boljsi in lepsi za gledat kot Barca,pa ce ti to priznas al ne ..jaz pa priznam da je lansko sezono Barca bila boljsa !
bobrock46
19. 05. 2017 08.12
-2
o spet kolerik, vidim da še nisi pojedel svoje doze persena. To da ste premagali najboljše je tudi edino s čimer se boste navijači Barce lahko letos hvalili. Vendar vam je že Obrez razložil, da je prvenstvo maraton, kjer se štejejo točke, ne pa koga si premagal. To se šteje v LP, kjer pa ne bi prišli v četrtfinale, če ne bi videli zgodovinske kraje
Kollerik
19. 05. 2017 09.49
+0
saj se ne hvalimo... nam se ni treba hvaliti....premagati najboljše... pomeni, da je Barca v La Ligi definitivno najboljša.... toda v svetu fuzbal biznisa je tudi to včasih premalo... tako kot to sezono...točke, pa to... Sicer pa vas bo Juve kmalu položil na rdna, realna tla...in padec bo hud...:))
bobrock46
19. 05. 2017 09.58
+4
sej vem da si bolj počasen, Na koncu stejejo točke, tudi če premagaš najboljšega, še vedno lahko izpadeš iz lige, lahko se pa potem v nižji ligi hvališ da si bil najboljši, ker si premagal prvaka
CURVANORD Zanetti
19. 05. 2017 09.59
+1
najboljsi je tisti ki zbere najvec tock, saj je bilo ze videno da zadnji na lestvici premaga prvega in to ne pomeni da je pol ta klub najboljsi, se vedno je zadnji v ligi.
Campeones34
19. 05. 2017 13.50
+2
Kolerika, saj ti ne zamerimo, logika je tebi špansko selo
Kollerik
18. 05. 2017 22.52
-4
Čestitke RM-ju za naslov prvaka...končno... čestitkam pa se seveda pridružujujo predvsem 13. igralci iz razmeroma bogate zasedbe prvih piščalk igrišča.... :))
Kollerik
18. 05. 2017 22.44
-4
....kera sreča za balerinke....kašen triumf....morda pa bodo to sezono končno le "najboljši" v La Ligii... seveda v srcih vseh poštenih navijačev takoj takoj za Barso, kajti tekmo z njo so pač izgubili...... :))
Dany75
19. 05. 2017 10.01
+0
vec kot ocitno je,da te tako mocno boli da niti spat ne mores zarad tega,zato pa je vsaki drugi post tukaj tvoj ... ker ne ves kam bi iz obupa .... bogi si bogi
POVEMRESNICO
18. 05. 2017 22.37
+3
Real je že prvak. Malaga ima v pogodbi zapisano, baje, da dobi za Realov naslov milijon na račun prestopa Isca, Tako da ni pričakovati presenečenja v nedeljo.
bobrock46
19. 05. 2017 09.42
-1
Chaparral M
18. 05. 2017 22.05
+5
Zanimivo, kaj vse nekateri ne pogruntajo. Nihče ne gleda igre, gol CR z levico je bil izreden, itd. Kot sem že enkrat napisal: če bi pametnjakoviči igrali kdaj profesionalni nogomet, ne bi kvasili neumnosti. Zavedajte se, da je večina igralcev, pa naj bodo iz Barce, Reala, Atletica, da ne naštevam ostalih evropskih klubov, VRHUNSKIH. Vsega znanja jim ni nihče podaril, za to so trdo garali in še bodo ......Najlažje je pametovat na kavču, provocirat ....blabla. Poskusite sami na igrišču, če ste že toliko zagreti za nogomet, Dokažite Sloveniji, Evropi, da ste sposobni ......
Dany75
19. 05. 2017 10.02
+0
šumar
18. 05. 2017 20.52
-2
še ena tekma in španski sodniki bojo osvojili naslov konec besed
Campeones34
18. 05. 2017 21.59
-6
Upam da ja ne bo Barca spet osvojila prvenstvo, letos jim tudi sodniki ne morejo pomagat, tako da se bo uefalona skupaj s sodniki cmerla in vi skupaj z njimi
Kollerik
18. 05. 2017 22.46
+2
čestitke koristnim 13. igralcem RM-ja.... že od začetka je bilo jasno, da je RM to leto tokrat vložil ogromne napore....seveda predvsem denarne...da osvoji la ligo... :)))
apodgraj
19. 05. 2017 18.16
+0
Naslov državnega prvaka Lalige bodo letos osvojili pošteni , korektni ,neskorompirani sodniki !!!. Tako je tudi pošteno in edino pravilno ,
POVEMRESNICO
18. 05. 2017 19.30
-8
Razveljavljen karton, gol iz nedovoljenega položaja, izključen igralec Celte, mislim da penal ko je igral Varane z roko. Je potrebno še kaj naštevati?
Trend01
18. 05. 2017 20.13
-1
Da, kje si inteligenco pozabil. To treba dodati.
grozjak
18. 05. 2017 20.23
-1
trend, sicer cenim tvoje mnenje in razumem navijaško pristranskost, a to je v tem primeru tudi vse. Spoštovanje si je treba prislužiti, prvenstvo, pa se, izgleda, da tudi kupiti......
Paštašutar
18. 05. 2017 21.20
+0
Berglander,sem spodaj lepo napisal,kaj vse je blo vam podarjeno,tocno tako kot je blo!!Tvojga komentarja ni,sm pa tudi nekaj o penalih proti vam napisal !! Dej se se ti potrudi pa napisi kje in koliko tock je bilo podarjeno Realu!! Moras se vedet,da to kar sem napisal je bilo vidno z LUNE,kar se je iz avjona vidlo.........................nimam casa,tega je prevec !!
ays1979
18. 05. 2017 21.36
-1
Pasta dober mesec nazaj je bila na goalPIKAcom primerjava med obema kluboma 17:1 v pridobljenih tockah zaradi sodniskih napak v prid reala, pa tud dobro dokumentirano je bilo.
ays1979
18. 05. 2017 21.38
+2
Take stvari z BELO SLEPOTO pa hitro spregledate...
Campeones34
18. 05. 2017 21.57
+0
Da, treba je povdarit da si si 3/4 stvari izmislil. Prepovedanega polozaja niti slucajno ni bilo, varana je zadela zoga v roko izven kazenskega prostora. Edino kar drzi je da sodnik nebu rabil pokazat drugi rumen karton
Paštašutar
18. 05. 2017 22.31
+3
Ays dej mi napisi kje,kdaj,ne ti meni o goal. al kar ze je!!! Jaz sem napisal,dej se ti,predvidevam pa da nimas obeh oces enakih !! Brez te videt vem da mas eno modro in eno rdece !!
Kollerik
18. 05. 2017 22.47
-2
....spet smo videli tipično realovsko sojenje... kar nas sploh ni presenetilo... ker piškavi prvak, tale RM, luzer zadnjič iz bernabea... in kako nehigiensko je vse skupaj... toda show must go on.... :))
apodgraj
19. 05. 2017 18.31
+1
Povemresico-Naravna inteligenca ti je dana v zibelko . Šola ti tega ne more dati. Čudim se nakaterim , da pri belem dnevu ne razločijo , kaj je belo in kaj je črno ? Clarus ima za take učinkovite pripomočke , samo spoznati moraš ,da je čas , da jih začnes uporabljati . Slab vid nima nič skupnega z inteligenco . Očitno jo ima g. Trend preveč , žal drugi premalo. Po nevihti posije zopet sonce. Od časa do časa se mora njegov nevihtni oblak sprazniti . Njegove strele švigajo na vse strani , bojim se da ne bodo nekega dne oplazilke tudi njega .
mccm
18. 05. 2017 18.47
+16
če prav razumem, je real podkupil vse. Vse sodnike, v španiji in po evropi, mogoče je pomagal tudi ronaldu in portugalski na svetovnem prvenstvu, prav tako je lahko izbiral datum tekme s celto, ker je bil sodnik, kateri bi bil primeren zbolel, tako so ga čakali pol leta, podkupil je fifo, da so jim v LP izžrebali najlažje nasprotnike in pa podkupil je tudi barco, da je zmagala el classico, da bi prvenstvo izgledalo malce bolj napeto
grozjak
18. 05. 2017 20.23
+5
mccm
18. 05. 2017 21.13
+4
Kollerik
18. 05. 2017 22.48
+0
bobrock46
19. 05. 2017 09.45
+1
kolerik ni pogruntal, da bi moral dat minuse, toliko o inteligenci oz. starosti
grozjak
19. 05. 2017 10.08
+1
apodgraj
19. 05. 2017 18.36
+2
berglander-Sarkazem je v tem , da dobro veš , da ni tako , zahtevaš pa od drugih da mislijo in razmišljajo drugače. Sam delaš napake in iste storjene napake očitaš drugim .
StarDeluxe
18. 05. 2017 18.40
-9
In še enkrat gol iz ofsajda, zdj se jih ne da več naštet koliko jih je, heheh... Vseeno pa čestitke sudijama i royalu na nezasluženem osvojenem Španskem prvenstvu.
Dany75
18. 05. 2017 18.48
+3
u-16 pojdi spat,ker sploh ne ves kaj pises!
harmo1
18. 05. 2017 16.56
+5
Kot sem že kmalu po začetku sezone napisal,da medsebojna tekma Real-Barcelona ne odloča prvenstvo.Prvak je tisti,ki manjkrat kiksne proti slabšim.Lp
CURVANORD Zanetti
18. 05. 2017 16.58
+3
Zal se ne spomnim da si to napisal a nam lahko to kako dokazes?
grozjak
18. 05. 2017 20.24
+2
ha ha, zdele švica in išče svoj post.....
apodgraj
19. 05. 2017 18.43
+0
Tu ne gre samo za kikse Barce. tudi sodniki so opravil levji delež in mukoma dosegli tudi to , kar je bil njihov namen. Tudi ta izgubljeni naslov bo Barca preživela . Upam , da tudi v finalni tekmi LP sodniki , ne bodo usodo vzeli v svoje roke in oni izbrali zmagovalca .
Dany75
18. 05. 2017 16.40
+14
Pa kaj spet sanjate nekaj o sodniku .... niti malo ni vplival na rezultat,vi pa celi dan pisete le o sodniku ...ccc Prvi gol, Ronaldo? Cist kot solza ... vodstvo Reala. Drugi gol,Ronaldo ? Cist kot solza ..kje ste vi ta pametni videli ofsajd ??? poglejte si posnetek se pet krat ! Real povisal vodstvo 0:2 Celta nato znizala na 1:2 Kaj bi sploh radi ??? lahko bi tudi tako ostalo ...je Celta lovila zmago zarad izpada? NE ... se ji je slo zarad Evrope?? NE ! Potem pa ne vem zakaj so tako zivckali ... posledica brezvzenega dretja in mahanja proti sodniku so bili kaznovani s kartoni ... po svoji krivdi ... in potem sledi kazen in izkljucitev ! Evidento je bilo,da je hotel na vsak nacin nasrat sodnika ...zato ga je kaznoval ..Ronaldo je tam padel,pa se ni namenoma vrgel in zahteval penala ..tu je razlika,da Ronaldo ni dobil kartona ... Cemu vse to s strani Celte??? kar tako .. tekmo bi odigrali mirno do konca pa basta,ne pa kot da igrajo finale UCL .... in nehajte ze nabijat da je sodnik spet vse zreziral ... in seveda ON poslal vse zoge v Celtino mrezo ... 1:3 Benzema... spet cisti gol 1:4 Kroos ..spet cisti gol In kaj bi se sploh radi ... ??? Ocitno je tezko priznat da je Real pac trenutno boljsi od vseh ekip ... meni ni blo tezko priznat poraza proti Barci,in sem tudi javno napisal da je takrat zasluzeno zmagala ... je bila pac boljsa ..vi hejteri in strokovnjaki U -16 pa sedaj pametujete in iscete crno nit in neke detajle ki sploh niso odlocilni da je Real boljsi ! Sodniki pa delajo napake,so jih delali,in jih bodo delali...pa ne samo v Spaniji ... poglejte si malo Anglesko ligo,Francosko,ali pa Nemsko ... zaj se pa spet lahko naprej kregate ..ker itak vem da ne boste nikol odnehali,saj temu je ta forum tudi namenjen,ocitno ! Hala Madrid !
CURVANORD Zanetti
18. 05. 2017 16.47
+3
Na rezultat ni vplival je pa bil orn nazgan,je bilo treba zaliti novo streho trendu pa se kar dolgujejo sredstva prokleti pesjanari:-)
Ledo44
18. 05. 2017 17.42
-3
Na rezultat ni vplivalo bi pa vplivalo če bi bil namesto rdečega kartona penal....ha,ha....kakšne klobasajo nekateri....ne vedo več kaj bi se zlagali, da bi opravičili podarjeno prvenstvo Madridskih mesarjev. .
Dany75
18. 05. 2017 18.55
+5
Padarjeno?? daj ne klobasaj ti takih ... vse kar napises je kar nekaj na pamet ... podarjeno je tisto kar ti mama prinese v sobo,namesto Reala pa ni noben zabijal golov,napake sodnikov pa lahko popravi le tehnologija,in potem tudi Barca nebo vec zmagala 6:1 in tako naprej,da ne zacnem nastevat .... sicer pa vas razumem da se jocete sedaj ko je ze skoraj vse odloceno,ko ste pa proti palckom izgubljali tekme pa niste niti pomislili da vas to lahko stane prvenstva..... tako pac je...gole je treba zabit tudi slabsim...in ce ko bos pogledal vse tekme Reala in Barce,pa naredil podrobno analizo,bos videl kdo je koga,in kdo je komu pomagal,ne pa da tukaj solis pamet ko nekaj preberes ali pogledas tri tekme cele sezone.
grozjak
18. 05. 2017 20.26
+0
namesto rdečega, bi moral biti penal in to ob rezultatu 1:0....kajti drugi gol je bil iz ofsajda....
bobrock46
19. 05. 2017 09.48
-1
bergi rdeče modra slepota je huda stvar, veliko hujša od bele
grozjak
19. 05. 2017 10.09
-1
Campeones34
19. 05. 2017 15.54
Barca je stimulirala Celto z denarno nagrado v primeru zmage nad Realom, zato so vzeli tole tekmo na nož in zato tudi takšne reakcije Celtinih nogometašv.
kemakol
18. 05. 2017 16.17
+6
OBREZ najdi si drugo službo . še sodniki so boljši od tebe.
Dany75
18. 05. 2017 16.43
+7
Obrez slabo vidi zadnje case,ker so mu odvzeli pomozni monitor,zarad cim manjsih stroskov ! res je en ke .kec
CURVANORD Zanetti
18. 05. 2017 16.50
+12
Obrez si vse razlaga po svoje in vsiljuje svoje mnenje gledalcu pred ekranom zato zelo zelo redko gledam tekmo ko on komentira takrat pac najdes drugo alternativo in pol po pol leta probas ce se je njegovo kometiranje kaj spremenilo in ugotovis da se je.A zal na slabse
Dany75
18. 05. 2017 18.56
+4
Campeones34
19. 05. 2017 15.56
+1
Absolutno, Obrez ima popolnoma subjektivno komentiranje ko igrata barca in real. Grozno ga je poslušat. Po drugi strani pa odlično komentira tekme Premiershipa.
zk12
18. 05. 2017 15.10
-2
lejte nehajte se kregat ko bo sodnik zadnič zažvižgal bomo vidl kdo je prvak je pa res da je pac real po vsej vrjetnosti letos si je pa barca sama kriva za tak polozaj sploh pa trener z nepremišljenimi razultati
18. 05. 2017 14.34
+2
Ni mi jasno zakaj so vsi sigurni,da bo barca premagala Eibar z lahkoto.Eibar je zelo dober 8.na lestvicj,v aprilu pa je v gosteh premagal tako Celto kot Villareal.Od takrat jim je izgleda forma padla ampak tudi Atletico se je ne tako dolgo nazaj namučil z njimi doma in jih premagal 1:0.Neodločen rezultat sploh ni nemogoč.Še sploh če vemo,da barca ni v intenzivnem igralnem ritmu in da najbrž komaj čakajo konec te sezone,ki je izgubljena.
VENI-VIDI-VICI
18. 05. 2017 14.02
-1
No na enem portalu sem prebral, kaj se lahko pričakuje od zadnje tekme med Malago in Realom. Trener Malage je realova legenda Michel. Predsednik Malage je šeik Abdullah, ki je na twiterju izjavil: "Katalonski iz. mečki, ne boste prvaki" in še to da Malaga dobi milijon evrov, če bo Real prvak in to v smislu, ker je nekoč Isco bil njihov igralec, ki so ga prodali v Real in je imel v pogodbi navedeno, če postane real prvak dobi Malaga iz prestopa Isca še nagrado 1 milijon evrov. Zdaj pa kot pravijo kdo bi stavil na Malago? To je uradna "legitimna korupcija".
cripstoned
18. 05. 2017 14.12
+8
ko pa pride sampaoli velik prijatelj messija v katalonijo pa spusti hlače in prejme 4gole pa ni legitimna korupcija? hahahaha....vse ekipe si medsebojno delijo točke in če se tvoje navedbe resnične potem bo v nedeljo pokalo po sivih od veseljaa....real je pa tudi premočan za malago in tudi če bodo igrali na 100% bo real igral na 1000%....zato pa so prvaki a ne?
18. 05. 2017 14.13
+7
Mi nismo krivi,da imajo vsi nas radi in barce ne in da imamo svoje bivše igralce na funkcijah po drugih klubih.Kar se pa milijona in Isca tiče je pa tako:treba je vedno razmišljati par potez vnaprej.Tako počne dober gospodar in glej ga zlomka kako priročno.Ta klavzula pri Iscu zna letos priti Realu prav.Tako delajo veliki.Itak bomo pa zgazili Malago tako ali drugače.
FootballMaster
18. 05. 2017 14.49
+7
Ah pa se boste obešali na zadnjo bilko upanja.... Res je vse možno ampak Malaga je trenutno za 3 razrede slabša od Madrida. Kar pa je smešno pa je da bo v primeru da Real zmaga čisto vsak Barca fan jokal kako je bilo kupljeno :) Tako kot že Obrez joka 3 kole lalige
ays1979
18. 05. 2017 13.36
-7
Edino kar lahko razberem iz spodnjih komentarjev je, da BELI SLEPOTI ni pomoci. Barca feni pa bi enkrat z Obrezom na celu lahko nehali jokat. Oblektivni nogometni svet vidi kaj se dogaja. Pa cestitke CR-ju za 5. zlato zogo.
11Njr
18. 05. 2017 14.29
+1
a to ta isti cr bi mogu dobit 5. zlato žogo ki je prosil svoje navijače naj mu nehajo zvizgat?
FootballMaster
18. 05. 2017 14.45
-1
Zlato žogo še ni odločena. Bufon ali Ronaldo... Žvižgajo pa samo takšni navijači kot si ti in podobni... Sezonci. Saj bodo čez dve leti žvižgali za en drug klub...
+2
Ronaldo ni niti v 11erici la lige letos!!!kasna zlata zoga neki..
grozjak
18. 05. 2017 13.26
-12
razočaran sem nad tem, da tako dobra ekipa, kot je real, potrebuje gol iz ofsajda in smešno izključitev enega ključnih igralcev...Prvenstvo bi lahko osvoljili tudi brez pomoči sodnikov, ali pač ne??
grozjak
18. 05. 2017 13.29
-7
in brez zmage nad barco????kako si lahko prvak in ne gledaš v tla??
grozjak
18. 05. 2017 13.29
-8
ays1979
18. 05. 2017 13.38
+7
A ni 3 leta nazaj barca dobila prvenstvo in ni premagala reala?
grozjak
18. 05. 2017 13.45
+1
ays1979
18. 05. 2017 13.48
-1
Paštašutar
18. 05. 2017 14.06
+4
Dejstvo je,ce oba v nedeljo dobita tekmo,bo na tablici zadnjih treh sezon razmerje v tockah 275-275!! Zdej pa kar razpredajta naprej !!
FootballMaster
18. 05. 2017 14.43
+8
Sj če si videl prepovedan položaj si že vse povedal....
Ledo44
18. 05. 2017 11.56
-17
Realovci tako lažejo,da že sami sebi verjamejo, da sodniki ne kradejo njihovih nasprotnikov. Da je Real prvi v La ligi so poskrbeli sodniki in in ne igralci, da so v finalu lige prvakov, pa prav tako. To je edina resnica ki jo pozna cel nevtralni nogometni svet....
cripstoned
18. 05. 2017 12.11
+9
culeji tako lažejo, da že sami sebi verjamejo, da sodniki ne kradejo njihovih nasprotnikov. Da je Barca druga v La Laigi so poskrbeli sodniki in ne igralci, da so prišli do četrtfinala lige prvakov, pa prav tako! To je edina resnica, ki jo pozna cel nevtralni nogometni svet....
grozjak
18. 05. 2017 13.31
-1
cripsi, v lavatarčku si popravi rezultat (2:3, aktualni, če si slučajno pozabil :))
cripstoned
18. 05. 2017 14.04
+1
hahaha a to bo letos edini izgovor ki ga bote imeli...zmaga na elklasiku pa še to z igralcem več in napaki reala....malo je manjkalo pa bi barca izgubila...sploh ce bi piskal sodnik penal nad ronaldom v drugi minuti in umtiti bi moral dobiti prvi rumeni karton...nato pa se drugega in izkljucen bi moral biti pred casemirom:...na koncu sezone vam zmaga na elklasiku ne pomeni nič če pa bo real prvak....potem je tu še evropa v kateri že lep čas niste prišli do polfinala ampak vas ekipe odpihnejo v četrtfinalu in osminifinala....ne primerjaj barce z realom ker je to zalitev za real....z realom se trenutno lahko primerja sam bog pa še za tega ne vemo če obstaja hahahaha
fihner
18. 05. 2017 15.04
+2
Hahahahahaha, tebe najraje berem, hahahaha..........
Kollerik
18. 05. 2017 22.49
+3
cripi spet v presežkih svoje neinteligence...hja, tipičen RM fan, kaj čmo.... :)))
cripstoned
18. 05. 2017 11.28
+9
apodrgaj, kolerika=symbolic, hammurabi 100%....ko sta zadnja dva odšla sta prva dva prišlaa....pa vedno najbolj pametna kar se reala tiče....kako jih more bolet hahahahaha...pomoje je za njiju huje ko real zmaguje kot pa da jih žena vara....hahahaha
grozjak
18. 05. 2017 13.27
+2
cripstoned
18. 05. 2017 14.07
+0
seveda da je nimam mi ne pade na misel da bi se poročil....imam pa punco ....te še kaj zanima?
grozjak
18. 05. 2017 16.58
+2
+1
Kera bi ga pa hotla za moza..verjetno je ravno tako zagledan sam vase kot njegov vzornik u gatah