Nogomet

Čech: Torresovi goli bodo prišli kmalu

London, 19. 09. 2011 18.55 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nogometaši Chelseaja so v nedeljo z 1:3 klonili proti Manchester Unitedu, eden izmed tragičnih junakov pa je bil kljub doseženemu golu Feranando Torres, ki pa še naprej uživa zaupanje svojih soigralcev.

Fernando Torres ni mogel verjeti, kaj je zgrešil.
Fernando Torres ni mogel verjeti, kaj je zgrešil. FOTO: Reuters

Fernando Torres je po zaostanku v prvem polčasu z 0:3 Chelsea že v prvem napadu drugega dela vrnil v igro, ko pa je imel priložnost, da pred zaključkom naredi tekmo še bolj dramatično, je že preigral vratarja Davida De Geo, nato pa žogo poslal mimo nebranjenih vrat. Takšna zapravljena priložnost nedvomno ni dobra za Špančevo samozavest, saj je od prihoda v Chelsea dosegel zgolj dva gola. Kljub temu vratar Londončanov Petr Čech verjame, da bo Torres kmalu znova zaigral kot najboljših časih.

"To je ena izmed stvari, ki se dogajajo v nogometu. Edino, kar si mora zapomniti, je, da je odigral zares dobro tekmo in dosegel izjemen gol. Iz tekme v tekmo je boljši. Že proti Stoku je odigral izvrstno in je imel smolo, da ni dosegel gola. Proti Bayerju je skreiral oba gola in proti Unitedu je v prvem polčasu pripravil izjemno priložnost Ramiresu, ki bi moral žogo spustiti in Daniel Sturridge bi jo le še potisnil v gol. Ne vem, kaj se je zgodilo, da je Torres zapravil tisto priložnost, a me ne skrbi, saj bo kmalu spet zabijal gole," je po tekmi na Old Traffordu povedal češki reprezentančni vratar.

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (49)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

sabi17
21. 09. 2011 09.28
leonidas15 prvo si poglej statistiko malo, kjer je bilo razmerje žoge 53:47 za manchester. Ja sej sem napisal, da smo imeli veliko srečo, priznam. Lansko sezono na SF, kjer bi David Luiz moral dobiti rdeči karton, kar je tudi vplivalo na nadaljni potek tekme, kjer je manchester izgubil. Ne mislim se prepirat s tabo, ker jaz nimam nič od tega. Ja seveda tudi če je 1cm v ofsajdu je ofsajd. Samo to opazuje človeški faktor in v takem primeru je sodniku zelo težko opazit ofsajd. Ko bodo pa uvedli tehniko namesto tega bodo pa stvari drugačne, od takrat dalje pa bodo napake sodnikov vedno prisotne.
elbonito
20. 09. 2011 17.46
sezona je se dolga in tako kot je rekel ferguson je chelsea se vedno najvecja nevarnost za njih ne verjamem da bo city drzal tako dobro formo, na koncu bosta spet bila bitko chelsea in man utd za naslov zagotovo
greenie21
20. 09. 2011 17.08
TORRES BO TRGAL LETOS CHELSEA JE PRAVI KLUB ZA NJEGA
leonidas15
20. 09. 2011 14.10
aja da o penalu sploh ne govorimo ker če bi chelsea dobil tak penal bi AF ponoru in govoru da je chelsea podkupu sodnike!
leonidas15
20. 09. 2011 14.10
sabi17 se ne strinjam ker chelsea je imeu blizu 60% žoge v svojih nogah in edini gol za 3:0 ste dali po GROMOZANSKI sreči in če dobiš gol iz ofsajda naj bo to 1cm ali 1m je to OFSAJD!! in povej kdaj je sodnik sodiu za Chelsea proti Man.U. vsaj 1x mi ti povej in bom tiho vendar lepo prosim da ne govoriš take bedarije ker v zadnjih 2 sezonah vam sodniki pustijo vse!
viizi78
20. 09. 2011 12.34
Upam upam da bo kmal zacel zadevat.. :)
kadabra
20. 09. 2011 11.16
moj nasvet chelseau - prodejte tega manekena dokler je še kaj vreden ;)
jani.st
20. 09. 2011 10.50
za 50 miljonov pa samo dva gola... branilec Luiz jih je dal več. res mizerna forma Torresa.
sabi17
20. 09. 2011 09.33
leonidas15 Spremenilo je nadaljni potek srečanja. Končnica bi se lahko drugače razpletla. Glede sodnikov pa... Tudi vam se je že dogajalo, da ste bili v prednosti proti manchester unitedu. Pa ne govorit 2 gola iz offsajda. Pri prvem je res bila napaka sodnika, pri drugem pa je šlo za milimetre in to bi redkokdo dvignil zastavico, poleg tega ste pri drugem golu krivi bli sami, mata se niti trudil ni da bi ustavil nanija. Tako za drugi zadetek raje pokritiziraj ekipo in ne sodnika. Nebi pa se strinjal da je bil chealse bolši. oba kluba sta imela številne priložnosti, remi bi bil še najbolj pravičen, ampak tokrat je bila sreča na naši strani, drugič bo pa mogoče na vaši. Brezveze se je kregat na portalih, mi nimamo nič od njihovih zmag, lahko jim le čestitamo, da nas vsako soboto in nedeljo navdušujejo s takimi predstavami. No to nedeljo so nas tudi precej nasmejali in ne samo navdušili :D (torres, rooney, ramires, berbatov)
kajance
20. 09. 2011 09.20
torres bo drobil v chelseaju! res je pa falil nemogoce!! sam to se je vsakem vrhunskem nogometasu ze nardil! tko da zdej se je pac torresu! cmon chelsea
Neo VVL
20. 09. 2011 07.49
Torres je zelo dober nogometaš,le gole mora še zabijati pa bo pika na i
Frenky Virc
20. 09. 2011 07.48
Že že...sam to se pa že neki časa govori...sej nimam nič proti Torresu samo njegova forma je pa res porazna...ne vem...definitivno se mu bo odprlo..o tem ni dvoma...samo vprašanje je kdaj?....rad bi pa videl da čim prej...
leonidas15
20. 09. 2011 07.35
sabi17 Tisto ni spremenilo poteka,potek sta spremenila 2 gola iz ofsajda. Chelsea je biu boljši nasprotnik in roko na srce je United imeu toliko sreče da je še tisti edini regularen zadetek dau,na drugi strani pa 2 100% zgrešeni priložnosti! Ne mislim se kregat in vem da če se bo torres vsako tekmo tako dobro odkrivau in to sploh sedaj ko imamo 2 odlična asistenta v Mereilesu (ki me je res pozitivno presenetu) in Mato mislim da bo Torres zadevau na vsaki tekmi.
halaM
20. 09. 2011 00.10
Kaj vam je ljudje...Torres je odigral zelo solidno partijo...dve leti podaji za Ramiresa in Sturidga ter zadetek...tist je res smešno zgrešil a se dogaja... Za moje pojme je Chelsea odigrala dobro tekmo..na konc koncev je Man.U dosegel 2 zadetka iz ofsajda, vendar to je nogomet zmaga je zmaga... Sem navijač Reala ampak Chelsina igra mi je zelo všeč...še par teških tekm pa bodo dobro uigrani. Pozdrav
myworld
20. 09. 2011 00.09
Drogba je boljsi za moje pojme.
jamesb0nd
20. 09. 2011 00.02
zdaj ma skoraj ze isto frizuro kot je imel pri liverpoolu zato prihaja nazaj v formo. zdaj pa upite, da se ne ostriže
dictionary
19. 09. 2011 23.58
Problem Chelsea je to, da ko je prišu Abramovič so prve dve sezone veliko kupovali. Ok finančno London nima probleme z takim človekom odzadaj. Ni mi pa jasno zakaj imajo tako staro ekipo. Več ali manj se zdej malo kupuje nekih zveznikov so pa ostali v letih. Današnji nogomet stoji na mladih, tehnično dobrih igralcev, ki veliko tečejo tudi za 2 milijona na leto. Torres je dober kar se vidi v igri, visok je a še vedno lahko obrne dva obrambna igralca. Zaključek pa je katastrofalen in če bo to popravil bo spet eden izmed boljših napadalcev. Pa ne mi prosim, sej je Chelsea kupu mlade igralce. Treba jih tudi razvit.
lukakorenjak
19. 09. 2011 23.39
tile navijači v ozadju pa res neoznajo pregovora :tisti ki se zadnji smeje se najslajše smeje
lukakorenjak
19. 09. 2011 23.33
tut sam moram rečti da se zelo pozna ko jeprevzel ekipo AVB prej pri Anchelotiju je ekipa bla cela zaspana in z tem tudi rezultati, zdaj pa se končno prebuja in so res dobro odigrali tekmo na olt trefordu , sam pač sreče niso meli , je šele začetek sezone in do konca sezone se lahk še velik obrne in tut js se moram strinjat Smartinec8@ res vse se vrti okol tega zgrešenega gola Torresa in pousod opravlajo da je kao najhuje zgrešen gol , a dajte no , lahko je rečt težje narest, vsakmu se lahk to zgodi in če bi se to naredillo Rooneyu ne bi bilo pa nič , in da negovorim da če bi Chelsea dal dva gola iz ofscajda mislim da bi ta ferguson tko živčnega dobu ki skos neki joka in nikoli neprizna napake svoje ekipe in to me zelo moti pri njim,,itak vse kritike letijo na Chelsea že ob mali napaki, skos neki vsiljujejo v torresa in js bi jih tožil vse po vrsti ker majo veliko preveč pravic ti mediji js sam upam da ta poraz nebo uplival na tekme ki sledijo
Uporabnik511505
19. 09. 2011 22.34
haha, lepa slika!