Nogomet

Cazorla po operaciji odsoten štiri mesece

London, 07. 12. 2015 19.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Santi Cazorla se bo za vsaj štiri mesece prisiljen umakniti z nogometnih igrišč. Tridesetletni španski reprezentant in nogometaš Arsenala se je poškodoval na tekmi angleškega prvenstva, preiskave so pokazale raztrgane kolenske vezi.

Nogometaš Arsenala se je poškodoval na tekmi angleškega prvenstva proti Norwichu, ki se je končala z neodločenim izidom 1:1. Kljub bolečemu kolenu, poškodbo je staknil ob bližnjem srečanju z Garyjem O'Neilom v drugem polčasu, je Španec odigral celotnih 90 minut tekme. Posledice poškodbe pa niso bile niti najmanj nedolžne, kajti zaradi strganih križnih vezi bo Santi Cazorla najverjetneje odsoten vse do marca.

Francoski strateg na klopi topničarjev Arsene Wenger je za medije na Otoku potrdil, da je Cazorla že v petek šel pod kirurški nož ter uspešno prestal operativni poseg na poškodovanem kolenu, zdaj ga pa čaka okrevanje.

"Zdaj lahko potrdim, da ne bo izpustil nadaljevanja sezone, ampak se bo lahko najprej po treh mesecih vrnil na trening. Santi se želi čim prej vrniti na igrišča, zato ni čakal na 25 različnih zdravniških mnenj, ampak se je takoj odločil za operativni poseg. Takoj je vedel, koliko je ura in se ni obotavljal," je dejal Wenger.

Santi Cazorla in Olivier Giroud
Santi Cazorla in Olivier Giroud FOTO: Reuters

 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Surfek
08. 12. 2015 11.54
Tole ni dobro. Kot navijač Uniteda upam, da se hitro pozdravi!
Klavdij Volk
08. 12. 2015 09.36
+1
Velik hendikep za Arsenal,še posebej sedaj ko se borijo za drugo mesto v ligi prvakov..