Nogomet

Mourinho prižgal zeleno luč, Carrick za leto dni podaljšal zvestobo Unitedu

United, 10. 06. 2016 06.25 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
T.Š./STA
Komentarji
4

Angleški nogometaš Michael Carrick, ki je zadnjih deset sezon nosil dres Manchester Uniteda, je podaljšal zvestobo rdečim vragom še za eno sezono. Poln hvale na nogometašev račun je tudi novi trener Uniteda Jose Mourinho.

Čeprav so se pojavljale govorice, da novi trener Manchester Uniteda Jose Mourinho ne bo več računal na 34-letnega Michaela Carricka, je vodstvo kluba z njim podpisalo novo enoletno pogodbo. Nekdanji angleški reprezentant je na Old Trafford prišel pred desetimi leti iz Tottenhama, v lanski sezoni pa je za rdeče vrage igral na 42 tekmah.

Carrick je bil je bil zadovoljen z razpletom pogajanj. "Ta izjemen klub je bil del mojega življenja zadnjih deset let, zato sem presrečen, da bom lahko nadaljeval to neverjetno potovanje. Velika čast je, da bom imel priložnost delati z Josejem Mourinhom, ki je dosegel veliko v svoji trenerski karieri. Osvojiti FA pokal je bil poseben trenutek in upam, da bomo osvojili še kar nekaj lovorik," je za Daily Mirror dejal 34-letni nogometaš.

Mourinho je prepričan, da lahko Carrick še veliko ponudi in ga želi v zasedbi za novo sezono: "Michael je zelo inteligenten vezist in zelo dobro bere igro. Njegova forma je letos dokaz njegovih sposobnosti in kot vedno igra na visokem nivoju."   

 

 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

SAF1
11. 06. 2016 09.38
Leta so tle Carrick, čeprav so rekli da je dober ampak zapustil bo klub kot eden najboljših.
MaunelNeuer
10. 06. 2016 13.22
+1
gremo Mou spravi naš klub iz krize GGMU
RyanGiggs
10. 06. 2016 11.39
+1
Eden najkonstantnejših igralcev v naši ekipi. Na žalost je pogosto tako, da se kvaliteta tihih garačev na sredini pokaže šele, ko zapustijo klub. Enak primer je bil Korejec Park, za katerega še zdaj nimamo alternative.... GGMU
sportko47
10. 06. 2016 09.57
-2
Sm ze mal pozabu na tega šarlatana Murija, zdej bomo pa spet vsak dan bral te zgodbice.,, Koga bo, koga je prpelu, koga ne mara itd...a bi se dal mogoče brez tega...