Drugi športi

Boj za zmago na največjem slovenskem futsal turnirju

Železniki, 21. 06. 2014 11.53 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V Selcah pri Železnikih poteka tradicionalni, že 9. turnir malega nogometa, imenovan Praznik Slofutsala. Zbranih je več kot 45 ekip iz Slovenije in tujine, dogajanje pa bo imelo tudi dobrodelno noto.

Po prvem dnevu 9. Praznika Slofutsala, ki poteka v Selcah pri Železnikih, je znanih prvih pet udeležencev nedeljskih izločilnih dvobojev. Prijavljenih je kar 45 ekip iz Slovenije in tujine. Petkova srečanja so obeležili nastopi številnih vrhunskih igralcev futsala in velikega nogometa. Med ekipami, ki so napredovale, so tudi nekdanji najboljši strelec slovenskega nogometa David Bunderla s soigralci iz kranjskega Triglava (Palibrk, Stojnič, Bubanja, Babič ...), ljubljanska ekipa AI avtohiša, ter posoški ekipi Sport Mix pod vodstvom Primoža Zorča in Okrepčevalnica Tolmin, katere okostje tvorijo izkušeni igralci Puntarja (Kragelj, Kovač, Rutar ...). Premoč Posočanov je z izločitvijo Kamp Nadiže prekinila mlada ekipa iz Posavja, Disshi bar Selo ljubavi, ki se zanaša na mlade moči igralcev KMN Sevnice z vratarjem Govekarjem na čelu. Dogajanje ob prazniku malega nogometa bo zaznamoval tudi zaključek dobrodelne dražbe zmagovalne opreme slovenskega skakalca na smučeh Petra Prevca, ki bo zbrana sredstva v dobrodelnem skladu namenil žrtvam poplav v BiH in gospodu iz Železnikov, ki je po lanskoletni hudi nesreči v gozdu postal hrom.

Nekatere tekme so se končale tudi po izvajanju najstrožjih kazni.
Nekatere tekme so se končale tudi po izvajanju najstrožjih kazni. FOTO:
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.