Nogomet

Bo Pepe v prihodnji sezoni reševal milanski Inter?

Milano, 15. 05. 2017 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Poškodovani nogometaš kraljevega kluba Pepe se ne bo uspel dostojno posloviti od domačih navijačev, saj s koncem sezone zapušča madridski Real, ki je v 37. krogu španske Primere odigral zadnjo tekmo na domači zelenici. Po poročanju italijanskih medijev portugalski reprezentant odhaja v Inter, ki bo v prihodnji sezoni reševal svojo čast.

Bo v prihodnji sezoni res oblekel dres italijanskega Interja?
Bo v prihodnji sezoni res oblekel dres italijanskega Interja? FOTO: AP

Vsaka zgodba ima svoj konec in tako se zaključuje tudi romanca med nogometašem Pepejem in madridskim Realom, ki je bil desetletje klub portugalskega reprezentanta. Vendar pa se ob slovesu 34-letnik ne bo mogel posloviti od domače publike, saj so galaktiki že odigrali zadnjo tekmo sezone  na domači zelenici. Dres katerega kluba bo oblekel zaenkrat še ni jasno, kot najverjetnejšo možnost pa italijanski mediji omenjajo Inter, ki se sicer po klavrni sezoni nahaja šele na osmem mestu italijanske Serie A. Zadnji udarec so mu zadali nogometaši Sassuola, ki so na stadionu Giuseppe Meazza opravili z domačim moštvom.

Nad slabimi rezultati niso navdušeni niti navijači, ki so protestno zapustili stadion. "Ker si ne zaslužite naše pozornosti se poslavljamo in gremo na kosilo," so napisali na veliki transparent, ki so ga izobesili še pred tekmo. Prav čast velikega italijanskega prvoligaša, ki je trikrat osvojil Ligo prvakov naj bi tako reševal portugalski reprezentant, ki naj bi že sklenil verbalni dogovor s klubom in pristal na dvoletno pogodbo s katero bi si prislužil štiri milijone evrov.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

FootballMaster
15. 05. 2017 13.56
+4
Meni ga je škoda. Bi mu ponudi tisto 2 letno al koliko pogodbo ki si jo je želel da bi ga obdržal... Mi nikoli ni bil slab branilec sploh pa zadnjih par let ko se je nekoliko umeril.... Se čisto lepo lahko kosa z Ramusom in Varanom.
CURVANORD Zanetti
15. 05. 2017 13.43
+2
koncno en pravi kostolomac=)
+3
CURVANORD Zanetti
15. 05. 2017 20.40
Johnny_J
15. 05. 2017 08.19
-3
Ne inter neeeeeee
MACRONS
15. 05. 2017 13.23
+0
Hehehe... a ga tudi navijači Inetrja ne marate???