Nogomet

Bo Inzaghi pri AC Milanu zamenjal Seedorfa?

Milano, 27. 05. 2014 15.29 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nekdanji italijanski reprezentant Filippo Inzaghi naj bi po poročanju italijanskih medijev postal glavni trener AC Milana. Inzaghi bo pred novo sezono zamenjal Nizozemca Clarenca Seedorfa.

Filippo Intaghi naj bi na klopi AC Milana zamenjal svojega nekdanjega moštvenega kolega Clarenca Seedorfa.
Filippo Intaghi naj bi na klopi AC Milana zamenjal svojega nekdanjega moštvenega kolega Clarenca Seedorfa. FOTO: Damjan Žibert

Filippo Inzaghi naj bi bil plod kar triurnega sestanka med predsednikom kluba Silviom Berlusconijem in direktorjem Adrianom Gallianijem. Kot pišejo italijanski mediji, bo klub informacijo uradno potrdil v prihodnjih dneh. Pred tem morajo vodilni najti sporazumno pot, da prekinejo pogodbo z Clarencom Seedorfom, ki naj bi po prvotnih načrtih ostal v Milano do leta 2016. Slednji je ekipo prevzel januarja in tudi zato predčasno sklenil športno pot. Milan je z Seedorfom spomladi osvojil 35 točk, 13 več kot jeseni, a se klub z osmim mestom ni prebil v Evropo.

Doslej je Inzaghi vodil mladinski pogon kluba. Pred tem je imel rdeče-črni dres oblečen med leti 2001 in 2012 in z Milanom dvakrat osvojil tudi Ligo prvakov. Italijanski dres je nosil na 56 tekmah, že januarja pa je bil med kandidati za trenerja kluba.
 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

CF.REALMADRID
28. 05. 2014 01.43
+0
Taktitka : VSI V OFFSIDE :P
CF.REALMADRID
28. 05. 2014 01.41
+2
Slaba poteza lahko bi usaj se eno sezono pustili Seedorfa :) ..Ta Berlusconi se kr se naprej stiska skoda mi je Milana res upam da se vrnejo na stara pota kamor spadajo..na vrh evrope oz takoj za Realom :P hehe mal heca :D ..magar nej ksnmu sejku prodaju klub al pa nej ta pajac ksne igralce pripelje :)
CUORE MILANO
27. 05. 2014 22.42
+11
Dragi Milanisti, kalvarija Milana se nadaljuje, tudi s to potezo. Berluce špara naprej, trenerski umetniki kot so Anceloti (po duši Milanist), Capello pa služijo denar naprej po evropskih klubih in reprezentancah. Drugorazredni igralci, trenerji, nenazadnje vodstvo kluba (Berlusconijeva hčerka) pa uničujejo težko prigaran ugled kluba. Dovolj imamo jokanja, da Milan nima denarja, da je Milan v procesu pomlajevanja (po drugi strani pa dobesedno podarijo Pirla Juvetu)!! Milan je evropski velikan s 7-imi osvojenimi Champions ligami, takoj 2.za Realom pa poglejte kje smo danes. Real pa z našim trenerjem 10. osvaja Evropo. Sramota Berlusconi, sramota za naš ponos in nategancija fanov po suhem, da se ti igraš z Ruby in ostalimi droljami!!! Po drugi strani pa puščamo Juvetu nove zvezdice v serieA, z Interjem pa igramo derbi na ravni slovenskega. Upam v imenu vseh Milanistov, da se bo zgodil čudež in da se bomo radi peljali na San Siro gledati naše kralje!! Pozdrav vsem Milaniston, ne dajmo se!!!!!!!
brutal9999
27. 05. 2014 23.10
+4
JuST_ReaL
27. 05. 2014 19.56
+6
Ga je že.. To vemo že od včeraj od 23.30 naprej.. ;) SREEEČNNNOOOOOOOOOOO PIIIIIPPPPOOOOOOOOOOOO!!!!!!