Nogomet

Bilić se vrača na Otok, prevzel bo West Ham

London, 09. 06. 2015 17.01 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nekdanji hrvaški nogometni selektor Slaven Bilić, ki je po koncu sezone zapustil turški Bešiktaš, ni dolgo iskal novega delodajalca. 46-letni strokovnjak je prevzel vodenje West Hama, katerega barve je leto in pol branil tudi v svoji igralski karieri.

Slaven Bilić
Slaven Bilić FOTO: Reuters

Nogometaši West Hama, ki se bodo za sezono 2016/17 preselili na londonski olimpijski stadion, so dobili novega trenerja. Po odhodu Sama Allardycea je to postal Slaven Bilić. Hrvaški strokovnjak, ki je po poročanju portala goal.com v bitki za trenerski stolček West Hama ugnal Argentinca Marcela Bielso, je podpisal triletno pogodbo. Bilić je bil na vzhodu Londona kot igralec aktiven med letoma 1996 in 1997.

"Zelo sem vesel, da se vračam v West Ham. To je Premier League, ki je med najboljšimi ligami na svetu. To je velik izziv. Borili se bomo z najboljšimi klubi na svetu in ni ga lepšega, kot se v ta boj podati z West Hamom. To je poseben klub in takšne klube imam rad. Takšen je tudi Bešiktaš. Ni vse v velikosti. West Ham je sicer velik klub, a je nekaj posebnega, to je kultni klub. Navijačem West Hama bi rad sporočil, da bom dal vse od sebe in skupaj bomo dosegali velike stvari," je za uradno spletno stran kluba povedal Bilić. West Ham je sicer v minuli sezoni v Premier League osvojil 12. mesto.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

JbmTiMt
10. 06. 2015 14.10
+1
cakamo na komentar mariamandzukica
ILoveGaming
09. 06. 2015 21.56
+0
Všeč mi je kot trener in bo definitivno popestril ligo. :)