Nogomet

Bezjak se seli k bolgarskemu Ludogorcu

Celje, 22. 08. 2012 15.52 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Dosedanji nogometni napadalec NK Celja Roman Bezjak bo športno pot nadaljeval pri bolgarskem prvaku Ludogorcu, s katerim je sklenil 3-letno pogodbo.

Za izjemnim napadalcem Romanom Bezjakom so pestri dnevi. Že dlje časa si ga je v svojo sredino želelo kar nekaj velikih klubov, zdaj je do prestopa dokončno prišlo. Celjski napadalec je Celje zamenjal z mestom Razgrad, kjer domuje bolgarski prvak PFC Ludogorec. "Po tihem sem upal, da se bo to zgodilo. Želel sem si ponudbe, ki bi me zadovoljila. V Celju sem se dobro počutil, nič mi ni manjkalo, a življenje je pač takšno. Nogomet se igra za to, da prideš do trenutka, ko se lahko podaš naprej v kakovostnejši klub in se tudi tam poskusiš uveljaviti. Upam, da bom priložnost dobro izkoristil," je po sklenitvi dogovora z novimi delodajalci povedal Bezjak.

Roman Bezjak
Roman Bezjak FOTO: Damjan Žibert

"Žal mi je, da smo izgubili tako pomembnega igralca naše članske ekipe, ki je bil hkrati tudi najboljši strelec v zadnjem obdobju. Sem pa nedvomno vesel za Romana, saj je s tem uresničil svoje otroške sanje. Poznam ga že od prihoda v Celje, v takratni NK Publikum, ko je kot nadarjen najstnik prišel v takratni »nogometni« razred. Že od samega začetka je bil pri njemu več kot opazen velik talent, predvsem pa velika želja po napredku in uspehu. Današnji podpis pogodbe z bolgarskim prvakom je zanj izpolnitev sanj," je po sklenitvi kupčije dodal športni direktor NK Celje Ambrož Krajnc. PFC Ludogorec velja za odlično organiziran in izjemno ambiciozen klub, ki je v zadnjem obdobju v bolgarskem nogometu prehitel velikane z veliko večjo tradicijo (Levski Sofija, CSKA Sofija), v prihodnjih letih pa imajo velike ambicije tudi v evropskih pokalih.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Matic Starc 1
22. 08. 2012 18.10
+5
mislim da si bezjak zasluž mesto v slo repki drgač pa ludogorets 1 nivo višje od celja
stajerc3
22. 08. 2012 17.02
+10
škoda upam, da bo igral ker se mi zdi da mal prehitro gredo v tujino še niso kompletni igralci ampak bomo videli upam, da je to novi igralec za državno vrsto
ArsenalForEver <3
22. 08. 2012 16.10
+15
Uuuh...To pa je velik udarec za Celje ...