Nogomet

Berbatov: Želim ostati na Old Traffordu

Manchester, 02. 06. 2011 09.18 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Napadalec nogometnega kluba Manchester United Dimitar Berbatov zavrača navedbe številnih britanskih medijev, da bo v poletnem prestopnem roku zamenjal sredino.

Dimitar Berbatov
Dimitar Berbatov FOTO: Reuters

Bolgarski napadalec Manchester Uniteda Dimitar Berbatov si je v letošnji sezoni želel večjo minutažo in to ni nobena skrivnost, njegova učinkovitost pa, kot kaže, ni toliko ogrela Alexa Fergusona, da mu izdatnejšo minutažo ponudi. Ravno zaradi tega naj bi v poletnem prestopnem roku nogometaš zapustil Old Trafford in si poiskal sredino, kjer bo imel boljši status. Čeprav je bilo v zadnjih dneh na Otoku veliko govora ravno o slovesu Berbatova z Manchestrom, pa omenjene navedbe tamkajšnjih medijev zavrača, kar je priznal v pogovoru za Daily Mail: "Ostajam na Old Traffordu. Želim se boriti za 20. naslov z Unitedom. V novi sezoni se vse začenja znova. Razmišljam pozitivno, tudi ko nastopijo težka obdobja, ne želim popuščati pri tem.

30-letnik je priznal, da ga v letošnji sezoni najbolj  boli to, da ni zaigral v finalu Lige prvakov: "Ob polčasu sem ostal v slačilnici in finale gledal po televiziji. Bil sem zelo razočaran, saj sem se počutil osramočenega, ker nisem del ekipe, a nisem si želel, da bi ljudje videli, kako zelo mi je hudo.

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

modelx
02. 06. 2011 13.29
bolje je da greš SAF zna bit zelo krut do tistih, ki jih več ne mara. Sedajle ima novega ljubljenca za špico.
mlad3n
02. 06. 2011 09.57
Jah no. Zaradi mene nej ostane. Ampak dvomim da mu bo SAF namenil kaj večjo minutažo. Naj se Berba vrne v Tottenham mu bo še najbolj. Drugače pa mislim da SAF Berbe ne bi smel kupit, končno se mu odpre, pa ga zamenja Chicarito, prvi 2 sezoni pa na žalost se ni kaj preveč izkazu. Berba pa noče oditi zaradi tega ker je izkusil finale LP, 2 lovriki, in to se lahko ponovi tudi naslednjo sezono in zdaj mu je nekako težko zapustiti vse to in iti v kak klub ki se bori za uvrstitev za TOP 4 ali pa sredino lestvice.