Nogomet

Beckham: Treba je prisluhniti navijačem Man Uniteda, o Mourinhu slišim zgolj dobre stvari

Manchester, 23. 02. 2016 18.38 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Nekdanji vezist Manchester Uniteda David Beckham, ki je v dresu rdečih vragov osvojil šest premierligaških naslovov ter skalp Lige prvakov, pozdravlja morebiten prihod Joseja Mourinha na klop Manchester Uniteda. Stolček Louisa van Gaala, ki ga navijači že dolgo ne podpirajo več, se namreč trese iz dneva v dan bolj.

Mourinho si je že kupil hišo na severozahodu Anglije.
Mourinho si je že kupil hišo na severozahodu Anglije. FOTO: AP
Angleški mediji te dni poročajo, da si je kontroverzni Portugalec že kupil hišo na severozahodu Anglije, s čimer gre verjeti, da se bo Jose Mourinho, ki je decembra dobil nogo pri Chelseaju, kmalu preselil na klop Manchester Uniteda. "Je izkušen menedžer z izjemnim slovesom. Včasih je potreben čas. Ni lahko biti menedžer Manchester Uniteda. Pogledati moramo rezultate, pogledati moramo, kako igramo in moramo prisluhniti navijačev – ljudje so za klub zares pomembni. O njem slišim zgolj dobre stvari kot o osebi, kot o menedžerju in kot o trenerju," je o Portugalcu z izbranimi besedami za talkSPORT spregovoril David Bechkam, dolgoletni član Manchester Uniteda. Anglež je še dodal, da bi si želel, da se Mourinho čim prej vrne v Premier League: "Kdo bi pričakoval, da bo Jose moral zapustiti Chelsea po tako uspešni sezoni, kot jo je imel lani. To še ne pomeni, da je slab menedžer. Še vedno je eden najboljših in upam, da se bo vrnil v Premier League kolikor hitro mogoče."
Beckham je naklonjen temu, da bi Mourinho prevzel rdeče vrage.
Beckham je naklonjen temu, da bi Mourinho prevzel rdeče vrage. FOTO: AP

Beckham je zaključil, da prav takšni menedžerji, kot je Mourinho dvigujejo 'rating' angleški ligi. "Premier League ima takšen sloves zaradi igralcev, ki jih pripeljemo, zaradi velikih ekip, zaradi denarja, navijačev in zaradi velikih osebnosti naših menedžerjev. Želimo si imeti takšne menedžerje, kot je Mourinho v naši ligi.''

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

geoid
25. 02. 2016 11.01
+0
Beckham: Treba je prisluhniti navijačem Man Uniteda, o Mourinhu slišim zgolj dobre stvari ... slišiš? kaj vidiš sam pa nič? a je tebi tudi prst v oko porinil????
SAF1
24. 02. 2016 18.19
+3
No ja, Muri se je res že dolgo slinil po stolčku mufc, naj ga pripeljejo pa kaj bo, bo. LVG je videl, vse povsod je osvajal lovrike, edino v Angliji je naletel na...ne na kamenček, ampak kar na skalo. Zdaj se vidi koliko je EPL težja liga od drugih lig.
Ka pa mislis
23. 02. 2016 19.55
-4
Frocovje manjsega spanskega kluba verjetno nikol ni slisalo za Beckhama, zato so v dvomih kaj pisati po to izjavo o Mourinhu.