Nogomet

Beckham priporočil Donovana

Los Angeles, 10. 12. 2009 12.12 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Kapetan ameriške nogometne reprezentance se bo, kot kaže, prav kmalu iz moštva Los Angeles Galaxy preselil v Everton.

David Beckham in Landon Donovan
David Beckham in Landon Donovan FOTO: Reuters

Menedžer angleškega premierligaša David Moyes je za Daily Mail potrdil, da je prestop Landona Donovana iz lige MLS v angleško Premier League aktualen. Donovan, kapetan ameriške reprezentance in moštva Los Angeles Galaxy, je končal klubsko sezono čez lužo, saj je kalifornijsko moštvo izgubilo v finalu lige MLS. Donovan bi rad odšel po stopinjah angleškega zvezdnika in soigralca Davida Beckhama, ki se seli v Milano. Donovan želi čim bolje pripravljen pričakati nogometno SP, zato bi z veseljem odšel v Everton. ZDA se bodo v JAR pomerile tako z Anglijo kot s Slovenijo in Alžirijo.

"Landon je igralec, ki bi ga Moyes rad pripeljal v klub. Trudimo se, da bi ta prestop speljali in upam, da bo kmalu vse dogovorjeno," je dejal Robert Elstone, eden od članov uprave angleškega kluba. Moyesu je Donovana priporočil ravno Beckham, njegov soigralec v Los Angelesu, Američan pa že ima izkušnje z evropskih zelenic, saj je igral za nemški moštvi Bayer Leverkusen in Bayern München.
 

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

IZOLCAN
15. 12. 2009 09.05
ma ta novica je bila objavljena že en teden nazaj isti naslov vse isto res ste via
__chelsea__
11. 12. 2009 11.36
usvet11am če ni nič usvojo a to že pomen da se ni izkazu kok neumen si ne igra smao on to cela ikpa igra
usvet11
11. 12. 2009 03.16
Donovan je 100 x javno povedu da ga Evropa ne zanima.Dokazu se ni tud v USA ni, saj osvoju ni nic.Ce gre k Evertonu verjetno ne bo igral lahko pa trenira in se pripravlja na Slovencke...........
TurbinaOdStargaGolfa
10. 12. 2009 21.17
T-bag frizura :D
TheSmartHead
10. 12. 2009 18.13
Donovan zelo dobro igra za ameriško reprezentanco in za svoj trenutni klub, vendar vsi vemo, da se v Evropi ni izkazal, nasprotno, igral je daleč pod njegovim nivojem. Upam, da bo tokrat drugače, pa da bo v ameriški reprezentanci začel igrat slabo. Ma še časa do junija :))
mimoidoci
10. 12. 2009 13.29
lahko vprašam kaj je bilo spornega v mojem prejšnjem komentarju? sicer pa, kar še tega izbrišite k mate tolk časa.