Nogomet

Bayern konec tedna brez Riberyja in Robbna

München, 12. 03. 2015 16.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Münchenski Bayern je precej drago "plačal" spektakularno zmago proti Šahtarju in napredovanje v četrtfinale lige prvakov. Poškodovala sta se dva zvezdnika in nosilca igre bavarske zasedbe Franck Ribery in Arjen Robben.

Arjen Robben
Arjen Robben FOTO: Reuters

Bavarski nogometni velikan Bayern München je sinoči v velikem slogu, kar s 7:0 premagal Šahtar iz Donjecka, je pa na tej tekmi izgubil dva pomembna nogometaša. Poškodovala sta se Franck Ribery in Arjen Robben, ki bosta manjkala vsaj na sobotni tekmi Bundeslige proti Werderju iz Bremna. Ribery si je poškodoval gleženj in je tekmo končal 10 minut pred Bayernovim tretjim golom, Robbna pa je "uščipnilo" v hrbtu in je igro zapustil v 19. minuti. Klubski zdravnik Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt je obema predpisal počitek do ponedeljka, ko naj bi prvič trenirala.
 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Sasda Sadas
12. 03. 2015 19.53
+2
Karma za robbna .. Ko se je hvalil da sedaj zna "nadzorovati" poskodbe ...
Flying spaghetti monster
12. 03. 2015 20.18
+1
To zaradi tega, ker ni trikrat potrku na les...
PIERREBRICE
12. 03. 2015 16.27
+4
Čez mesec dni bo četrtfinale. Do takrat, upam vsaj, bosta sanirala poškodbi. Mia san mia
PIERREBRICE
12. 03. 2015 16.30
+6
Sem spregledal, da bi lahko začela s treningi že v ponedeljek. To bi pa bila še boljša novica.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.