Nogomet

Baresi podpira Allegrija

Milano, 19. 10. 2012 12.23 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Legenda AC Milana Franco Baresi je stopil v bran trenerju Allegriju, ki se je znašel na udaru kritik zaradi slabih izidov na začetku sezone. Nekdanji branilec Italije verjame v trenerjeve sposobnosti in je prepričan, da je potrebno le potrpljenje, da se bo Milan vrnil na stare položaje.

Massimilianu Allegriju v zadnjem času ni najlažje na "vročem" trenerskem stolčku AC Milana, saj se mu ta zaradi ne prav uspešnega začetka sezone v Serie A prav močno maje. V zadnjem obdobju so italijanski mediji ugibali, kdo bi bil lahko njegov naslednik, vendar je trenutno vodstvo rdeče-črnih še vedno potrpežljivo.

Pdooben je bil tudi odziv legendardnega branilca Milana in italijanske izbrane vrste Franca Baresija, ki pravi, da morajo biti navijači potrpežljivi in da mora Allegri dobiti priložnost, ne glede na nekatere poraze. Milan je trenutno šele na 11. mestu lestvice italijanskega državnega prvenstva. "Allegri je Milan popeljal do naslova prvaka v letu 2011, lani je bil drugi. Navijači ne smejo biti nepotrpežljivi, saj potrebuje čas, da "zloži" skupaj novo moštvo. Pridobiti mora zaupanje v igralce, saj mladi nogometaši še vedno napredujejo. Zasluži si več časa, da bo potegnil najboljše iz moštva. Veliko igralcev je zapustilo moštvo in to je povzročilo precej težav. Potrebno je potrpljenje. Prepričan sem, da se bo Milan vrnil na najvišje položaje in vedno bo ostal veliko moštvo," je povedal Baresi za Sky Sport Italia.

Legenda AC Milana Franco Baresi.
Legenda AC Milana Franco Baresi. FOTO: Reuters
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

vrtnicax5
19. 10. 2012 14.22
+3
Navijači so navajeni na zmage , in nobeden ih ne bo prepričal. Zdaj jutri in pojutršnem. Kdor je navajen na dobro slabše ne prenese.
x_y_t
19. 10. 2012 14.07
-11
Še prej pa bo vlogo favorita igral v nižji ligi, kamor bodo izpadli zaradi nekvalitete in ne zaradi podtikanja umazanih poslov, kot sta to počela največja mafijska milanska kluba. Nestrpno že pričakujem naslednje spodrsljaje tega gnilega kluba.
BigBoss
19. 10. 2012 14.16
+13
Pozabil si omenit Torinsko mafijo ravno tistim,ki se je sodilo in dosodilo na žalost premilo kazen zato pa stavničarji nadaljujejo svoj umazan posel.
x_y_t
19. 10. 2012 14.36
-12
Ne, pametnjakovič, številka ena in dve po mafijskih poslih sta milanska kluba, tako da Juventusa ni potrebno omenjati.
BigBoss
19. 10. 2012 15.09
+6
hahaha ti se kar tolaži s tem stavničar.
x_y_t
19. 10. 2012 15.42
-7
Ah, res si sirotka, navsezadnje pa kje je bilo kakšno stavljanje ali od kod črpaš te povsem "pametne" argumente?
BigBoss
19. 10. 2012 15.53
+8
Ponavadi se je sodilo kriminalcem. Juventus je kriv je dobil kazen ampak mnogo premajhno ima kupljenih najman 10 naslovov v serie a. Mafia-Moggi nič boljši angeli potem buffon pravi stavničar pa niso mogli kupit boljšega trenerja kot je conte paše direkt v juventus pravi mafiozo. Tako,da sta milanska kluba proti torinski mafiji brez omembe vredna.
BigBoss
19. 10. 2012 15.59
+7
X_y_t dokazal si,da nimaš pojma o pojmu tako,da pejt kam drugam cvilt k se mi ne,da z otroci pregovarjat k sploh nevedo kaj je nogomet kaj sploh afera. Pejt se ven igrat bo bolj pametno zdaj ko je še sonce.
mare.orlando
20. 10. 2012 09.21
+1
he he SLINAVI je pa res obseden z AC MILANOM...SLINKO raje se brigaj za svoj MAFIJSKI fc penal klub iz torina.Saj razumem da si otrok vendar zdaj pa malo res pretiravaš z obsedenostjo do Milančanov.Pa mamico mi pozdravi.