Nogomet

Real v Pamploni prestal generalko pred spopadom z Napolijem, teniška kravata Barcelone na baskovskih tleh

Vitoria-Gasteiz, 11. 02. 2017 15.24 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 5 min

Madridski Real je slavil na gostovanju pri Osasuni (3:1), Sergio Ramos je odigral že petstoto tekmo v dresu kraljevega kluba. Barcelona se je z visoko zmago nad Alavesom maščevala za septembrski spodrsljaj. Na zelenici je blestel dobro razpoloženi trio MNS, ki je prispeval kar štiri gole h končni zmagi Kataloncev v Baskiji (6:0).

Na pamplonskem El Sadarju je gostoval favorizirani Real Madrid, ki je imel na voljo skoraj dva tedna počitka, po prestavljeni tekmi proti Celti Vigo. Galaktiki so razmišljali le o zmagi, saj bi v nasprotnem primeru prepustili prvo mesto na španski lestvici velikemu nasprotniku Barceloni, medtem ko sicer zadnjeuvrščena Osasuna vendarle ni bila povsem enostaven nasprotnik, vsaj na papirju. Gostovanje v Pamploni je predstavljalo trd oreh za klub iz prestolnice, saj je beli balet na zadnjih dveh tekmah na El Sadarju iztržil zgolj remi. Dodatno motivacijo za zmago je na tokratni tekmi imel Sergio Ramos, ki je v dresu Reala zaigral že svojo petstoto tekmo. Strateg madridskega Reala Zinedine Zidane je imel po številnih poškodbah končno na voljo pretežno popolno prvo enajsterico, računati ni mogel le na kaznovanega Tonija Kroosa in poškodovanega Garetha Balea.

Na zelenici je v dresu Osasune blestel Sergio Leone.
Na zelenici je v dresu Osasune blestel Sergio Leone. FOTO: AP
Prav poškodbe pa so zaznamovale tudi prvih nekaj minut tekme, saj je po dvoboju z Iscom zaradi zloma noge na igrišču obležal Tano Bonnin, ki se je s tekmo proti Realu prav zagotovo lahko poslovil od letošnje sezone. V uvodnih minutah so bil sicer na zelenici nevarnejši gostje iz Madrida, lepa priložnost je iz rok ušla Karimu Benzemaju, ta pa je v 24.minuti poskrbel za lepo podajo in verjetno prvo nevarnejšo priložnost, ki jo je ob slabem posredovanju vratarja z golom kronal Cristiano Ronaldo. Vednar pa Osasuna ni ostala dolžna in kaj kmalu je mrežo belega baleta zatresel Sergio Leone, ki je izkoristil nepazljivost gostujoče obrambe in se znašel sam pred Keylorjem Navasom. Prav vratarju krajevega kluba se lahko nogometaši zahvalijo, da rezultat pred odhodom v slačilnico ni bil še višji, saj je z izjemnima obrambama preprečil strela Emmanuela Riviere in Nikole Vujadinovića. Še ena lepa priložnost se je sicer ponudila tudi gostom, vendar pa zmede v obrambi nista uspela izkoristiti Benzema in Marcelo.

Drugi polčas se je začel z odlično akcijo Leona, čigar strel je vendarle predvidel danes odlično razpoloženi Navas, nadaljeval pa z atraktivnim poskusom Ronalda, ki vendarle ni uspel izkoristiti lepe podaje Benzemaja. Tudi gostujoča stran se je v času tekme soočala s poškodbami, potem ko je obležal Danilo je na igrišče vstopil James Rodriguez, nekaj sveže moči pa je madridčanom očitno prišlo še kako prav, saj je v 62.minuti galaktike v vodstvo povedel Isco. Svoj drugi zadetek na tekmi je skušal vknjižiti tudi Ronaldo, ki vendarle ni uspel prelisičiti Salvatoreja Siriguja, nekaj minut pred koncem pa po akciji obležal pred golom in zahteval enajstmetrovko, vendar sodnik njegove želje ni uslišal. Domači so želel izenačiti, kar bi jim po zaslugi odlično razpoloženega Leona skoraj uspelo, vendar je bil v 82.minuti Navas vnovič na pravem mestu. Nekaj minut pred koncem je izjemno priložnost zgrešil Lucas, ki je v igro vstopil namesto Benzemaja, vendar pa je Španec svojo napako v podaljšku popravil in se tik pred koncem prvič v tej sezoni vpisal med strelce. Tri točke so Real vnovič dvignile na vrh Primere Division, s točko prednosti pred Barcelono.

Karim Benzema je na tekmi zgrešil nekaj lepih priložnosti za zadetek.
Karim Benzema je na tekmi zgrešil nekaj lepih priložnosti za zadetek. FOTO: AP

Tekma 22. kroga Primere Division je bila uvertura pred finalom španskega pokala, v katerem se bosta maja pomerila Barcelona in Alaves. Katalonci so na stadion Mendizorrotza pripotovali po remiju proti madridskemu Atleticu, medtem ko je četa Mauricia Pellegrina z minimalno razliko premagal Celto. Kljub veliki razliki na lestvici španske lige pa Luis Enrique niti najmanj ni podcenjeval nasprotnika, vsaj po septembrskem porazu na Camp Nouu, ko je katalonski klub sploh edinkrat v letošnji sezoni izgubil na domačem terenu. Aktualni španski prvaki so se želeli iz province na severu države vrniti z izkupičkom treh točk, s katerimi bi nadaljevali niz neporaženosti, ki se jih drži že zadnjih 14 tekem, čeprav sta se njihovi zadnji dve gostovanji pri Alavesu končali brez gola. Tudi Pellegrino ne skriva zadovoljstva z letošnjo sezono, ekipi se je prvič uspelo uvrstiti v finale Cope del Rey, poleg tega pa so prikazali tudi zadovoljive predstave v prvi sezoni po povratku v špansko prvo ligo.

Luis Suarez je bil tudi tokrat odlično razpoložen.
Luis Suarez je bil tudi tokrat odlično razpoložen. FOTO: AP

Gostje iz Barcelone so v prvem polčasu narekovali ritem igre in nekajkrat nevarno zapretili vratom Fernanda Pacheca, z lepim strelom je tako poskušal Aleix Vidal, čigar poskus pa je vendarle končal za vrati Alavesa, s prostega strela pa je lepo streljal tudi Neymar, vendar je njegovo namero spregledal eden izmed branilcev. V 25.minuti je obrambo Kataloncev presenetil Theo Hernandez, ki se je sprehodil mimo branilcev in se znašel iz oči v oči z Marcom-Andrejem ter Stegnom, ta pa je s fantastično obrambo vendarle uspel obdržati svojo mrežo nedotaknjeno. Varovanci Luisa Enriqueja so odgovorili s hitrim protinapadom, vendar pa je namero Andrea Gomeza še pravočasno razbral domači vratar. Napori Kataloncev so obrodili sadove nekaj minut pred koncem polčasa, ko je po lepi podaji Vidala mrežo Alavesa zatresel Luis Suarez, zatem pa se je med strelce po napaki domače obrambe vpisal še Neymar.

Po prihodu na zelenico so sprva mrežo gostov nevarno ogrozili domači, z obetajočim strelom je poskušal Christian Santos, vendar pa je bil Venezuelec pri tem nekoliko preveč nenatančen. Očitno je bilo ozračje po godu napadalnemu triu Kataloncev, saj je v drugem polčasu mrežo zatresel še Lionel Messi, ki je še povišal prednost Barcelone s tem pa tudi otvoril veliko golijado gostov. Pet minut za njim je namreč z avtogolom za veselje gostov po akciji Argentinca poskrbel Alexis, za tem pa se je med strelce vpisal še Ivan Rakitić, ki je izkoristil lepo podajo Suareza. Prav slednji je zabil še zadnji žebelj v krsto Alavesa in tako poskrbel za visoko končno zmago 6:0. 

Izid 22.kroga Primere Division:

Osasuna - Real Madrid 1:3 (1:1)
Leon 33.; Ronaldo 24., Isco 62., Lucas 90.

Alaves - Barcelona 0:6 (0:2)
Suarez 37., 67., Neymar 40., Messi 59., Alexis 63./AG, Rakiti 65.

Athletic Bilbao - Deportivo de La Coruna 2:1 (0:1)
Muniain 71., Aduriz 89.; Colak 42.

Betis - Valencia 0:0

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (105)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

MaunelNeuer
12. 02. 2017 18.30
-1
ka dela grizli, skor vsako tekmo 2 gola
manucao
12. 02. 2017 15.41
+2
S včerašnjo poškodbo Vidala bo Barcelona morala spremeniti nekaj v svoji igri. Roberto je na tej poziciji neuporaben a kakšne druge rešitve ni na vidiku. Ena izmed možnosti je prehod na sisem s tremi v zadnji linji kar je za Barcelono tako na prvi pogled relativno slaba rešitev. Druga možnost je uztrajati s Robertom kateri je na desnem boku vse prej kot zanesljiv.
jazizola
12. 02. 2017 21.59
+2
manucao
12. 02. 2017 15.37
-1
Alaves in Osasuna vsekakor niso neko merilo. Pa tudi izživljavanje Barcelone sploh ni bilo potrebno ker se La ligi gol razlika sploh ne upošteva. Real je včeraj prikazal dokaj bledo in neprepričljivo igro. Dober je bil predvsem Navas, ki počasi prihaja v pravo formo. Ostali igralci daleč pod svojim nivojem. Optimizem daje ptredvsem dejstvo, da se počasi vrača Bale in bo potem situacija v Realu malce boljša.
CURVANORD Zanetti
12. 02. 2017 20.22
+0
Zakaj izzivljanje? A zaradi nepisanega pravila ki so si ga zmislili eni formurasi,ekipe so si same krive ce dobijo toliko golov.Bo treba pac vec trenirat:-D
Uporabnik113089
12. 02. 2017 12.23
+7
Vsa čast Realu in Barceloni za nogomet ki nam ga prezentirajo! Ob poslušanju Obreza pa normalnemu človeku pade vse dol. Njegovi rojaki iz Bosne komentirajo desetkrat bolj umirjeno. Pošalijo se na račun igralcev in sodnikov, nemalokrat tudi na svoj račun.... Skratka, užitek jih je poslušati. Ta zelo na glas kometirajoči psihopat pa misli da je najboljši komentator v vesolju. Že tako je zavaljen in živčen da debelo izpolnjuje vse pogoje za kakšen hud kiks srca in ožilja. Čas bi že bil da zaprosi za pomoč strokovnjakov.
CURVANORD Zanetti
12. 02. 2017 12.38
+4
Tunanji videz nima veze it teza z komentatorskim delom,je pa res da ce no druge pac das na mute in spremljas tekmo v tisini kadar on komantira.Sicer pa vecina gleda tekmo kje drugje prav zaradi njega
Symbolic
12. 02. 2017 15.03
+9
Niti "k" od komentatorja! On sploh ne upošteva gledalca... nonstop nekaj govoriči in "presoja" kaj bi bilo bolje za narest... S tem te vztrajno in neusmiljeno moti pri lastni presoji o dogodkih na tekmi! Zakaj ga forsirajo na Sport-Klubu pa ne vem... Včeraj je celo imel dvojni program! O B U P!
le?o
12. 02. 2017 11.53
+3
Res skoda za ta dva mlada fanta...srcno upam, da se cimprej pozdravita in da ne bo psiholoskih posledic ob povratku na teren.
manucao
12. 02. 2017 13.58
Škoda toda v prihajajočih mesecih bo tempo samo še hujši in poškodbe bodo neminovne.
le?o
12. 02. 2017 15.08
Ok poskodbe so sestavni del...sam to je blo pa ekstrem...po taki poskodbi je povratek tezek, zaradi psihe. Tempo je pa prehud se strinjam
le?o
12. 02. 2017 11.49
-1
Ta vikend pa na portalu zgleda ne nastopa prva ekipa....najbolj pogresamo prvega zvezdnika sportkota, potem se brez kardinala in ferarija...tezka bo
le?o
12. 02. 2017 12.27
-2
Sm opazu da je panglu...pljuva vse povprek...najrajsi ma pa Cr, njega naravnost obozuje. No kaksno pametno pa tudi napise o Messiju.
CURVANORD Zanetti
12. 02. 2017 12.33
+2
Nekdo se je pritozil cem moj komentar in so ga zbrisali verjetno @francrode
le?o
12. 02. 2017 12.40
-2
A celo tako pravico ima...ne me basat. A drugih nebuloz pa zalitev ne brisejo?
CURVANORD Zanetti
12. 02. 2017 13.49
+1
le?o
12. 02. 2017 15.06
-1
Vem, sam za normalen komentar izbris, a zaljivke pa se tolerira. Men so zadnjic izbrisal komentar pa prepoved sm dobu nekaj dni na hladnem.
peggi
12. 02. 2017 11.21
+0
No evo kako se takoj vidi ,da je Liga prvakov pred vrati,Barca in Real pokažeta všečno igro in zmagata kaj češ bolšga :) Zdej pa treba ponovit vajo še v torek Barci proti Psgju in Realu proti Napoliju in na povratnih tekmah prav tako in bo še bolj fantastično :)
manucao
12. 02. 2017 13.56
+1
Kar se tiče Reala to je bilo daleč od všečne igre. Bolj je bila igra brez glave in repa s določeno mero sreče in s pomočjo dobrega golmana, ki jih je dvakrat lepo rešil.
mmickica
12. 02. 2017 14.50
+4
No saj tudi igra Barce ni bila nek presezek, ampak se popravljajo.
mmickica
12. 02. 2017 11.18
+8
Barca je dvoboj dobila veliko lažje, kot je kazalo na začetku tekme, ampak saj je pravzaprav s temi bunkeraši vedno tako..., ko jih enkrat zlomijo, gre potem kot po tekočem traku naprej. Res škoda za poškodbo Vidala, upam, da ni tisto najhujše!
TomažNovak
12. 02. 2017 11.50
+3
mmickica
12. 02. 2017 14.48
+1
Jooooj...., zdaj sem ravno prebrala. Ta pa res nima srece!
mariomandzukic
12. 02. 2017 10.36
-7
tesko bo real z Benzemajem osvajal najvecje lovorike,sploh zdaj ko se je ronaldu pocasi zacel ustavljat ucinek.ronaldo je spet zadel posrecen gol,drgace pa igral zelo slabo.upam da je to zadnja sezona ronalda in benzemaja v realu.Kova je v 5 min pokazal,zakaj je trenutno najboljsi mladi vezist na svetu,neverjetno je kok hitr fant razmislja.on je prihodnost reala.
CURVANORD Zanetti
12. 02. 2017 10.38
+1
Ziggi
12. 02. 2017 10.39
+3
pa ti si car res, kova najboljši, pa ti si car. Kva pa kaj nepismenost hrvatov? Se kaj popravlja alii je še vedno 600 tisoč?
mariomandzukic
12. 02. 2017 10.41
-3
me je pa tudi raketa vceraj navdusil,bil je dalec najboljsi v srednji liniji,pravi lider in naslednik xavija.zgleda da so se dogovorili o podaljsanju pogodbe z barcelono,dobil bo zasluzeno povisnico,tko da od zdaj naprej pricakujem raketo spet v najboljsi formi,tko kot smo ga bili navajeni.zdaj ko se inesta stara,bo verjetn prav raketa prevzel lidersko pozicijo v vezni liniji barce.
CURVANORD Zanetti
12. 02. 2017 10.44
+1
mariomandzukic
12. 02. 2017 10.52
-4
Zanetti raketa je letosnjo(pol sezone) sezono odigral pod svojimi pricakovanji,ampak glavni razlog je bila pogodba,oz ne podaljsanje pogodbe.barca mu je nudla novo,ampak premalo izdatno,to so ugotovili angleski velikani,ki so zaceli obsipavat raketo z velikimi zneski in mu mal zmesali glavo.zdaj je vse reseno in raketa bo spet na svojem starem nivou,oziroma se boljsi.eni ste ze mislili da bo raketa,po taksnih 2 sezonah(gol v finalu,2 polfinalu lige prvakov,.,.) dominacije,kr obsedel na klopi in bil prodan hahahahah.enriqe je nonstop ponavljal:raketa je nas kljucni nogometas in on ne gre nikamor.
walter2
12. 02. 2017 10.55
+1
Tega Kovačiča čim prej prodat!Ta ima dve levi nogi!
mariomandzukic
12. 02. 2017 11.10
-2
walter2 hahahahah v letosnji sezoni ze 2 krat MOTM,kova je nogometas ki drzi isca,jamesa,asensia,., na klopi.on je prihodnost reala
CURVANORD Zanetti
12. 02. 2017 11.20
le?o
12. 02. 2017 11.46
+1
Mario zakaj na hr portalih pravijo mandži...panjdjukic...kaj je panj?
jas_Robot
12. 02. 2017 12.53
-2
Vi se hecate ampak pri realu sta oba hrvata vrhunska :-)
Drago Kugler
12. 02. 2017 14.27
+3
CURVANORD Zanetti
12. 02. 2017 10.36
+5
"Bremzeima" ponovno v svojem najslabsem sijaju.Navas je pa vceraj res dobro branil
mariomandzukic
12. 02. 2017 10.37
+1
benzema je hlod,tu pa tam ksna asistenca,tap gol,kaj vec pa se od njega ne more pricakovat.
Trend01
12. 02. 2017 08.10
-10
Ja, včerajšnji tekmi sta bili nevarni. Najprej Roberto. Zvečer še grozljivka pri Bonninu. Nato zelo grd štart na Danila. Uf. Roberto je že bil operiran in bo iz zelenic umaknjen naslednjih 5 mesecev. Zelo hud izpah ima. Čudno je vse skupaj. Tudi Zidane. Vedno, ko igra s tremi zadaj, je nevarno. Pa še kar vztraja. Nihčne takrat ne ve kaj igrati. Varane je tako zamudil pri golu, Modrić je bil izgubljen. Podobno Danilo. Malenkost bolje je odigral Isco. No, tisto »sodelovenje« pri golu in eksekucija je bila odlična. Benzema je živa katastrofa (ne vem kaj misli Zidane z Morato na klopi. Sta skregana? Marianno pa doma ostane.) Ko so prešli na 4-4-2 je bilo vse takoj mnogo lepše. Tudi James je tu pripomogel. Da ga slučajno poleti ne prodajo! Je pa Navas pokazal daleč najboljšjo letošnjo predstavo! Z naskokom. Vázquez kot Vázquez. Ne bo te razočaral. Ronadlo je odigral spodobno igro. Z »le« enim »umetniškim« vložkom. Gol je dal. V bistvu naštimal še enega, a kaj, ko je tam Benz. Nacho se včeraj nekako ni najbolje znašel. Osasuna ni hec! Poglejt: Sociedad vs. 3-2; vs. Malaga 1-1; vs. Sevilla 3-4, ter zadnja zdaj vs. Real. Še se bo nekdo »zobe polomil« pri njih. Vsa čast Leónu. Za moje pojme igralec tekme skupaj z Navasom. Je bila tole torej generalka pred Napolijem? Upam, da ne s tremi zadaj. Bo »pokalo«. K sreči je vsaka tekma »druga« tekme.....
Trend01
12. 02. 2017 08.33
-3
Barcelona ima dovoljenje, da angažira novega RB. Ta mora biti prost igralec ali igralec iz LaLige.
_doomsday_
12. 02. 2017 08.41
+3
Trend01
12. 02. 2017 08.49
+0
Paštašutar
12. 02. 2017 09.12
-6
Zdej upam da je ta RESNIM jasno zakaj je hotu Real igrat tekmo z Celto ! 14 dni brez tekme v tem delu sezone je prevec in posledice bi bile lahko zelo hude !! Sinoci je slo,brez tezav,vsaj tako sem jaz videl,v sredo bo pa treba drugace ! Penal na Ronaldu je bil cist kot solza,tudi porivanje Vasqeza z hrbta je za mene penal !! Sam ok Real je takrat vodil,se pac gospod ni odlocil da piska.je pa se ena stvar zanimiva.Zidan je z igranjem Isca(najboljsi na igriscu) varceval mesto za Krosa! Ne znam si drugace razlagat neigranje Kovacica,ki vemo kako je odigral proti Sosiedadu,pa tudi ze prej !!
_doomsday_
12. 02. 2017 09.43
+9
Penal na Ronaldu čist kot solza hahaha. Če je to penal potem bi jih mogla Barca dobiti vsaj 3,4 na vsaki tekmi in je vsak prekšek na Neymarjem res prekršek. Ne se smešiti s takimi izjavami.
Paštašutar
12. 02. 2017 10.35
-5
Bos vidu kako bodo v LP piskali Neymarju,ne bo padal tako po tleh kot v spanski ligi,SIGURNO,ker v nasprotnem primeru bo karton za SIMULIRANJE ne prvic !!!
mariomandzukic
12. 02. 2017 10.43
+7
jaz tega penala neb piskal,zato kr je ronaldo izgubil kontrolo nad zogo,pa se padel je prehitro.vceraj je 3 krat iskal penal in mahal z rokami.neverjetno antipaticen nogometas,on nikol nebo legenda reala
idiu3krasne
12. 02. 2017 11.03
+4
Pašta penal nad steklenim ...za tebe je samo šah.
BayernGomez
12. 02. 2017 11.33
+3
_doomsday_
12. 02. 2017 13.03
+1
Cr bi ob padcu čez krtino zahteval penal in krilil,kot vedno. Ob enem strelu z levico kjer je slabo streljal je pogledal proti igrišču kot da je bilo krivo,videlo pase je da ni bilo nič od tega. Vedno je nekdo drug kriv.
pako-san
12. 02. 2017 14.13
-2
Mario...CR je ze legenda Reala.....ne vem kaj ti ni jasno. Isto kot Messi legenda Barce...m
cripstoned
12. 02. 2017 08.05
-10
kaj jim na koncu dneva pomaga zmaga 6:0 ko pa še vedno gledaš najboljsega v hrbet z dvema tekmama več in točko manj??? ....real bo osvojil letos prvenstvo z b ekipo hahahaha...
_doomsday_
12. 02. 2017 08.45
+5
Po 38 krogu bomo šteli točke. Z B ekipo hahaha,potem tudi Barca igra z B imajo tudi poškodovane in kartonirane,kar se Realu ne more zgoditi da bi dobivali kartone kot po tekočem traku. S tem ko pišeš da igrajo z B ekipo priznavaš da je Bale naj igralec Reala kajti manjka le on od prvokategornikov,ki nekaj štejejo.
CURVANORD Zanetti
12. 02. 2017 11.17
-7
Kako pa kaj nepisano pravilo ko vodis 4:0 da se pol ustavis:-D
Paštašutar
11. 02. 2017 22.53
-12
A je blo lepo biti stiri ure na prvem mestu ??
Paštašutar
11. 02. 2017 22.56
-8
Se opravicujem,stiri in pol......................:)
cripstoned
12. 02. 2017 08.06
-9
12 ljudi se ne strinja.....12 ljudi peče hahahaha....real jim jih je lepoo zabil z neigranjem finala na santiagu in zdaj še s tem da so povohali prvo mesto ...
idiu3krasne
12. 02. 2017 11.04
+5
Pride karma nič bat...najprej napoli..pol pa še...
fihner
12. 02. 2017 14.15
_doomsday_
11. 02. 2017 22.22
+17
Padalec CaspeR 7 v vsem svojem sijaju. Neymar je amater proti njemu :D
+9
s tako igro lahko Real danes samo remizera..kaj več bo težko dosegel...morda če bodo dobili pomoč 12ega igralca..tako kot na večini letošnjih tekem...njihovo moč bomo lahko videli v Ligi prvakov že proti Napoliju..
idiu3krasne
11. 02. 2017 21.35
+9
Zyzz_MIRIN
11. 02. 2017 21.09
+6
Dobra tekma. Malce so morda zrasla krila nogometašem Alavesa s tem ko so prišli v finale CDR...Ampak jihe je Barcelona roko na srce, postavila na realna tla. Morda je kdo od vas zasledil na Nogomanii kako so se huligani Alavesa spravili na navijače Barcelone. Viole ali pa Green dragonsi bi za njih zelo lepo poskrbeli če bi se to zgodilo v Sloveniji. Pa lep večer še naprej
ays1979
11. 02. 2017 21.01
+8
dve grozljivi poskodbi danes - niti rumenega kartona nista vidla prekrskarja!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
_doomsday_
11. 02. 2017 21.03
-6
ja grozljivo,pri obeh pa ni bilo namere verjetno zato ni bilo kartonov
_doomsday_
11. 02. 2017 22.15
+5
Namera ali ne namera je velika razlika. Namerena groba igra primer kot si ga dal je rdeči brez pardona. Tu bi lahko sodnik lahko dal vsaj rumeni karton, rdečega pa le potem ko bi videl resnost prekrška.
krnekilojz
11. 02. 2017 22.22
-5
Marcelo ni bil kriv pri tem prekršku, ker je nasprotni igralec šel na njega in ne obratno. Malo objektivnosti pa že premorete. Splet nesrečnih okoličšin, da je prišlo do take poškodbe.
Hachi
11. 02. 2017 22.34
-4
tudi Vidal je bil precej sam kriv. pri 6-0 pri startu, ko ves, da bo nasprotnik ocitno prej pri zogi, pa ne odskocis, se pac ocitno nimas dovolj rad, da razmisljas samo o tem, da bo ob izsiljenem prekrsku morda nasprotnik pokasiral rdecega. zanimivo da pri vratarju pa vsi odskocijo cez njega, ko vidijo, da bo prej pri zogi. mi je zal Vidala, ker res dobro igra in upam, da gre "samo" za izpah in ne za potrgane ligamente, ker sem to izkusil na lastni kozi in sem bil vec kot 2 meseca na berglah.
Opazovalec2020
12. 02. 2017 09.06
+2
a isco pa marcelo je zdej po novem isti igralec .... in pa roberto je baje vidal :)
mmickica
12. 02. 2017 11.12
+3
Hachi, po svoje imaš prav, Vidalu res ni bilo potrebno biti več tako zagnan v obrambi pri takšnem rezultatu, a kaj ko se mora revež tako zelo dokazovati Enriqueju, da ga ta sploh opazi. Po moje je samo to razlog.
Symbolic
11. 02. 2017 19.29
-2
No... končno se klupko osvija tako "kot se šika"... Tuki mislim na izzid prve tekme... Za več v Primeri, bojim se, da je prepozno... Sicer nič ni nemogoče, nogomet je to...
bent2
11. 02. 2017 19.21
+3
Barca je spet prevzela vodstvo v la ligi!
bent2
11. 02. 2017 19.22
-11
Campeones34
11. 02. 2017 19.27
-5
bent2
11. 02. 2017 20.31
+4
Hahahaha lepa :) Sem narobe napisal, ampak sedaj ko preberem za nazaj, se mi sliši malo cinično, kar sem morda tudi malo želel. Grem gledat tekmo!
LLxx
11. 02. 2017 19.20
+4
MSN VS BBC 66:39
CURVANORD Zanetti
11. 02. 2017 19.58
+1
Lepo da delas primerjavo a letos od BBC je zgolj C pa se ta je hudo bogi,ostala dva B-ja pa saj ves eden vecno v bolniski ta drugi pa je spremenil priimek v "Bremzeima" ime pa mu je "Rocna". Hm,ta Alaves bo nastopal v finalu,pa bolje za njih da sploh ne igrajo in kanto kar dostavijo v Barcelono
MaunelNeuer
12. 02. 2017 18.34