Nogomet

Messi tokrat nerešljiva uganka za Alvesa, Barca pa pozdravila 'mačka' po zmagi nad PSG-jem

Barcelona, 19. 03. 2017 22.33 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 6 min

Na stadionu Camp Nou sta se v okviru 28. kroga španske Primere Division pomerili ekipi Barcelone in Valencie. Katalonci so po velikem uspehu v Ligi prvakov, ko so izločili PSG, v zadnjem krogu izgubili pri Deportivu in so nujno potrebovali vse tri točke, če so želeli vršiti pritisk na vodilni Real. Barca je sicer po pravi bitki dobila tekmo s 4:2, čeprav je Valencia celoten polčas igrala z igralcem manj.

Lionel Messi je bil z dvema zadetkoma junak zmage nad Valencio.
Lionel Messi je bil z dvema zadetkoma junak zmage nad Valencio. FOTO: AP

Barcelona je po spodrsljaju v prejšnjem krogu, ko je izgubila z Deportivom, nujno potrebovala vse tri točke, če je želela še naprej vršiti pritisk na vodilni Real. Strateg Kataloncev Luis Enrique je v začetni enajsterici po tekmi odsotnosti lahko znova pozdravil junaka na tekmi s PSG-jem Neymarja. Brazilec je v napadu družbo seveda delal Lionelu Messiju in Luisu Suarezu. Valencia se je v letošnji sezoni izkazala za izjemno zahtevnega nasprotnika za najboljše ekipe, nenazadnje je na svojem stadionu pred kratkim premagala tudi vodilni Real Madrid. In tega so se v taboru Barcelone še kako dobro zavedali, saj netopirjev v prvenstvu na domačem stadionu niso premagali že dve sezoni.

Srečanje je sicer Barcelona otvorila v svojem slogu in hitro prevzela pobudo na igrišču, a prva priložnost je vseeno pripadla gostom. Joao Cancelo je silovito potegnil po desni strani in ko bi se moral odločiti, da poda v sredino, kjer je bil povsem sam Fabian Orellana, a podaje ni dočakal in ostalo je pri 0:0. Na drugi strani je Diego Alves preprečil zgodnje veselje Luisu Suarezu, potem ko je Urugvajec spretno ušel gostujoči obrambi. V 15. minuti so domači navijači že slavili zadetek, potem ko je Suarez lepo premešal obrambo Valencie in podal Lionelu Messiju, ki je prišel do strela v petmetrskem prostoru, a se je znova izkazal Alves v golu netopirjev, preden je Jose Gaya izbil žogo iz golove črte. V 28. minuti pa je sledila kazen za Katalonce. Munir El Haddadi je bliskovito krenil v protinapad kar s svoje polovice, potem ko mu je žogo degažiral kar vratar Alves. Posojeni član Barce je nato sam stekel proti Marcu Andreju Ter Stegnu, ki pa je pravočasno zapustil svoja vrata in z obrambo preprečil vodstvo gostov. Po mnenju domačih nogometašev je Munir storil prekršek nad nemškim vratarjem, a glavni sodnik je pokazal na kot za Valencio. Dani Parejo je stopil k žogi in poslal uporaben predložek v osrčje katalonskega kazenskega prostora, kjer pa je Ivana Rakitića brez težav preskočil Eliaquim Mangala in popeljal netopirje v vodstvo. Toda prednost gostov ni dolgo zdržala. V 35. minuti je gostujoča obramba povsem zaspala, ko je Neymar podal iz avta in zaposlil Suareza, ki je sam stekel proti Diegu Alvesu in brez težav, rutinirano izid poravnal na 1:1. V 40. minuti je Messi izvedel prosti strel, a iz ugodnega položaja žogo poslal visoko čez gol Valencie. V 44. minuti pa je Mangala šel od junaka do bedaka. Suarez je francoskemu branilcu ušel in strelcu edinega gola za Valencio ni preostalo drugega, kot da Urugvajca zruši. Glavni sodnik Hernandez Hernandez je pokazal na belo točko, Mangala pa je prejel direktni rdeči karton. K žogi je pristopil Lionel Messi in tokrat uspel premagati Diega Alvesa, ki se je v karieri izkazal za pravega specialista, kar se tiče branjenja enajstmetrovk argentinskemu virtuozu. Toda to še ni bilo konec dogajanja v prvem polčasu. Valencia je začela s sredine in se preko Gaye hitro znašla v domačem kazenskem prostoru. Omenjeni Gaya je nato uspel podati v sredino, kamor pa je odlično utekel Munir in izid poravnal na 2:2. Gerard Pique je povsem zaspal in in dobro pokril nekdanjega soigralca. Munir svojega zadetka proti matičnemu klubu sicer ni proslavil. Takoj po četrtem zadetku je glavni sodnik tudi odpiskal konec prvega polčasa.

Valencia je sicer na Camp Nouu vodila z 1:0, na koncu pa z deseterico drago prodala svojo kožo.
Valencia je sicer na Camp Nouu vodila z 1:0, na koncu pa z deseterico drago prodala svojo kožo. FOTO: AP

Na začetku polčasa je gostujoči strateg Voro opravil tudi prvo menjavo. Seveda je moral zakrpati luknjo v osrčju obrambe, potem ko je bil izključen Mangala. Tako je v igro namesto Orlleane poslal Aymena Abdennourja. Barca je sicer v uvodnih minutah drugega polčasa takoj prevzela pobudo na igrišču, gostje pa so čakali na protinapade. Enega takšnih so izpeljali v 50. minuti, ko je ob neodločni obrambi domačinov do strela prišel Carlos Soler, a je bil Ter Stegen na pravem mestu. Na drugi strani je Messi z izjemno obrambo razparal obrambo Valencie in zaposlil Neymarja, ki je sam stekel proti Alvesu, a sprožil preveč nonšalantno in vratar netopirjev je strel ubranil. Ni pa imel možnosti minuto kasneje, ko je Messi pošteno premešal gostujočo obrambo in ob bližnji vratnici s slabšo desnico matiral Alvesa in povedel Barco v vodstvo s 3:2. Argentinec je vratarju Valencie tako zabil že 20. gol v karieri (največ od vseh vratarjev), večino iz igre, saj mu je enajstmetrovke Alves redno branil, a tudi ta urok je na tekmi 29. kroga Messi prekinil. V 56. minuti se je gostom ponudila nova velika priložnost, a Munir ni uspel izkoristiti odlične podaje Solerja, potem ko je sam krenil proti Piqueju, a se je tokrat španski branilec dobro postavil in razčistil nevarnost. V 66. minuti je izjemno razpoloženi Messi odlično našel Rafinho, ki pa podaje ni znal izkoristiti, saj je iz ugodnega položaja streljal naravnost v Alvesa. V 72. minuti je novo priložnost zapravil Suarez, ki je zgrešil prazen gol, potem ko je znova Messi prisilil Alvesa v obrambo. Barca je imela kljub izraziti premoči še vedno zgolj gol prednosti in tako je bilo tudi v 75. minuti, ko je Neymar odlično izvedel prosti strel, a mu je veselje preprečilo stičišče med vratnico in prečko. Messi je v 86. minuti znova premešal obrambo Valencie, ki so ga spretno zaustavili, po mnenju Argentinca s prekrškom. In najboljši strelec Barcelone si je zaradi ugovarjanja prislužil rumeni karton, zaradi katerega ne bo smel igrati na prihodnji tekmi v La Ligi, ko Barco čaka gostovanje pri Granadi. Ko je že kazalo, da se bo tekma končala z zmago Kataloncev s 3:2, pa je Neymar odlično prodrl po levi in v sredini kazenskega prostora odlično zaposlil Andreja Gomesa, ki pa je proti nekdanjemu klubu uspel zabiti prvi gol v španski Primeri od kar je k Valencie prestopil k Blaugrani. Do konca srečanja se rezultat ni več spremenil in ostalo je pri zmagi domačega moštva na stadionu Camp Nou. Z zmago je Barca ohranil "zgolj" dve točki zaostanka za vodilnim Realom, ki pa ima kljub vsemu odigrano tekmo manj, saj še vedno niso odigrali prestavljene tekme s Celto iz Viga. Valencia pa po novem porazu ostaja pri 30-ih točkah in na štirinajstem mestu La Lige.

Izid:
Barcelona - Valencia 4:2 (2:2)
Suraez 35., Messi 45./11-m., 53., Andre Gomes 89.; Mangala 29., El Haddadi 45.
RK: Mangala 44.
 

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (179)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Symbolic
21. 03. 2017 09.45
+2
Iskal sem primeren članek za predstoječe kvalifikacijske tekme J. Amerike (za Rusijo 2018)... Ni ga ... in sem zato svoj komentar pripisal tukaj... Zakaj je to zanimivo? Tekma Arg - Čile bo, po mojem, odločilna za Argentino: ali gre naprej, ali v kvalifikacije, ali ostane doma! Zaenkrat "visi" v kvalifikacijah, ki pa ne garantirajo napredka... Mogoče je mal prezgodaj sodit o tem vendar, bila bi res škoda, če jim ne uspe... mar ne?
nikajzadodat
20. 03. 2017 17.36
+5
Je lepo zmagati, tudi ko igraš slabo. No (vsaj) eden je igral vrhunsko! Vemo kdo. In vsi ti komentarji. Neprecenljivo. Kaj bi šele bilo, če bi izgubili. ;)
Trend01
20. 03. 2017 18.15
-4
nikajzadodat
20. 03. 2017 18.20
+5
Trend01: Vidim, da si poznavalec nogometa. Ne vem pa, če si gledal tekmo. Imaš dobre prijatle in ti lahko marsikaj povejo in svetujejo ;)
grozjak
20. 03. 2017 22.31
+2
barcelona je igrala povsem dovolj dobro za zmago.......
dark horse
20. 03. 2017 17.22
+3
Cripstoned in ostali pacienti ki nabijate kako je Barca napredovala si zgooglajte kako je Real napredoval leta 85 proti Rijeki. Izmišljen penal,izmišljen rdeč karton igralcu Rijeke,ki je prigovarjal sodniku-igralec Rijeke ki je bil gluhonem!!! Itd. Ena največjih kraj v zgodovini!!!
nikajzadodat
20. 03. 2017 17.37
-2
Si mal padel v luknjo. Ok. Mogoče imaš samo glavo v temi. ;)
krnekilojz
20. 03. 2017 18.02
+1
Strelvprazno pojma nimaš o zgodovini nogometa. Takrat se najbrž nisi niti ridil si bil samo isjruca v očeh
krnekilojz
20. 03. 2017 18.03
nikajzadodat
20. 03. 2017 18.13
-1
Kr...: Ne bi rekel, da imaš le tehnične težave. Upam, da niso zdravstvene, fiziološke, ...?
dark horse
20. 03. 2017 19.28
+1
strel....pojma nimaš o fuzbalu in zgodovini. Itak pa če si realovec ne vidiš krivic ki so se dogajale v škodo nasprotnikov.
nikajzadodat
20. 03. 2017 19.48
Kollerik
20. 03. 2017 17.08
+7
Morem priznat, da je bilo pravi užitek videt končno razpoloženega Messija. Dva gola, najmanj 5 fantastičnih asistenc, njegovi slalomi med množico igralcev Valencie.... tiste Valencie, ki je razsula Realčke....Barca raztura...
Symbolic
20. 03. 2017 17.45
+9
Mene so pa znervirali "zapravljivci"... dobijo takšno žogo, da boljša ne more bit in v hipu totalno zasrajčkajo... Bogi Messi , s kom mora igrat! Enkrat mu bo prekipelo, pa bo cel hudič potem!
Kollerik
20. 03. 2017 18.34
+3
lej, ni vsak dan nedelja, celo za ase Barse ne. ....
TomažNovak
20. 03. 2017 18.54
+5
Symbolic - Messi je navajen da, odkar je odšel Xavi s trebuhom za kruhom, okoli sebe glede bolj ali manj samo mediokritete, letos pa celo podpoprečneže tipa Gomes ali D. Suarez.
Symbolic
20. 03. 2017 20.11
+5
Tudi to drži Hamm, samo je le človek vendar, ko bo notranji pritisk enkrat presegel mejno vrednost, pokrova na Papinovem loncu ne bo več! Igrati pod takim pritiskom ni lahko... pa še kako igrati... skoraj vedno vrhunsko!
dark horse
20. 03. 2017 17.04
+3
Hejterji še kar gonijo svoje in vidijo čudne stvari. Veleumi kot je pogan še pravil ne pozna pa eden najbolj glasnih. Pri gol Barce včeraj po njegovem je bil iz ofsajda-PO PODAJI IZ OUTA!!! Toliko o poznavalcih fuzbala tule,ki še pravil ne poznajo!!!
grozjak
20. 03. 2017 15.55
+5
Koliko zmeden moraš biti, da trdiš, da se je ekipa pustila premagati, pa čeprav se bori za obstanek v ligi?
pogan
20. 03. 2017 14.20
-5
dajte ljubitelji barce, a res ne morete priznati, da se je na tekmi barca : psg dagajale hude napake v skodo psg-ja? kdaj bote to priznali?
KiNgKoNg
20. 03. 2017 14.48
+6
Si ti kakšen sorodnik od Obreza? Namreč, le on in ti ne moreta pozabiti te tekme. Navijači Barce smo jo že zadvnaj, saj smo bili vsi pijani od proslavljanja. Veš kako je bilo fajn?
modelx
20. 03. 2017 14.58
+1
naštej napake. pa ti naštejem v obratni smeri.
nikajzadodat
20. 03. 2017 17.41
+4
Napake se dogajajo v prid reala iz tedna v teden, ti pa še kar nič. Poleg Barce začni gledati še Real. Boš imel veliko za povedati na račun napak v korist Reala. Mislim, da bo na portalu zmanjkalo prostora ;)
Symbolic
20. 03. 2017 17.48
+4
Pogan, daj mal razloži ta morebitna "nova pravila": ofsajd iz auta...
nikajzadodat
20. 03. 2017 18.17
+4
Symbolic: Se mi zdi, da je pogan poniknil in se izgubil v prebiranju že vsem znanih pravil. No, mogoče se bo kaj naučil, čeprav dvomim?
Ka pa mislis
20. 03. 2017 14.19
-11
Nic novega, penal in 11m....
User513426
20. 03. 2017 14.43
+12
TomažNovak
20. 03. 2017 14.52
+4
LOL!!! Barcelona je včeraj poleg penala dobila še enajstmetrovko.
Trend01
20. 03. 2017 15.36
+1
Bravo @Hammurabi za LOL. Aja, pa še nekdo to prav rad uporablja. Kaj si prej pisal? Hammurabi. 20.03.2017 09:52:58 ******** 13 letni malinouci pač ne morejo poznati pravil igre. V slovenščini jih ne najdejo, njihova angleščina je pa na nivoju LOL, BRB in podobnih FB nesmislov
grozjak
20. 03. 2017 15.44
+5
TomažNovak
20. 03. 2017 16.05
+2
TRend - moram se spustiti na njihov nivo, da bi me razumeli. Tako kot se občasno spustim na tvojega.
Trend01
20. 03. 2017 16.08
+0
Sem vedel, da si prijazen in kulturen človek. Vse bolj dokazuješ.
Symbolic
20. 03. 2017 16.19
+1
Off: kaj lahko pričakuješ od "tabula rasa"- (modela, v prostem prevodu: praznoglavca)? Le nizek, žaljiv udarec! Pa še to: te "nesmisle" so izmislili pametni, da bi ti imel "kamen spotike", da bi se ob tla metal... (Pozor: Off ni nesmisel)
dark horse
20. 03. 2017 17.07
+4
Ma nemoj horde včeraj spet ni bil penal ali kako??? Da je pri prvem golu Valencie prekršek v napadu in ne bi smelo biti kotu tudi nisi videl kajne. Bela slepota je huda reč. Se vidi kako vas boli Barca ko igra Real 15 komentarjev,ko igra Barca čez 100 vedno :D
Symbolic
20. 03. 2017 17.39
+2
Eto Hamm... zdaj si pa bil pohvaljen od Bigčifa... napreduješ, bravo! Priznaj pa, da ti je mal nerodno, ker se ti nekam "zavlači"...
nikajzadodat
20. 03. 2017 17.45
+2
Opažam, da so eni še kar v svojem -" pobeljenem svetu" in si upajo druge učiti celo kulture. Če se malo pobrska za nazaj je razbrati marsikaj od teh apologetov
TomažNovak
20. 03. 2017 18.52
+2
Trend - opažam, da sem te prizadel, vsaj iz tvoje sarkastične reakcije je to razvidno. Zato se ti opravičujem.
TomažNovak
20. 03. 2017 18.53
Symbolic - včasih človek prekorači meje bontona, sam sem si kriv.
Symbolic
20. 03. 2017 20.27
+2
Dark Horse, tisto na Ter Stegenovem stegnu so alergični izpuščaji od cvetnega prahu, ne pa Munirovi "kramponi"...
Symbolic
20. 03. 2017 20.56
+3
Hammurabi, ne si s tem belit glave... Jaz ne prenesem nekoga, ki nastopa z neke "višine", ki se hoče na tem anonimnem forumu uveljaviti kot, da je on nekaj več od prisotnih... A med sabo se sploh ne poznamo, ne po veljavi, ne po poklicu, ne po izobrazbi... Edino primitivca spoznam po njegovi kulturi... Sem pa hvala bogu "z*lo pamtilo" (*=e)... in vračam "milo za žajfo"... Ne odstopam od pravila: 2+2=4 !
TomažNovak
20. 03. 2017 22.08
+5
Se strinjam. Je pa Trend edini od beličnikov na tem forumu, ki se ga da ob dobrih dneh za silo prenašati. Če ga culeji izgubimo, bomo obsojeni na primerke tipa Horde, Cripsy, barbarezo in podobne. To bi bilo pa še slabše.
Symbolic
21. 03. 2017 10.32
+2
Ne bojim se, da bi ga zgubili, ker ima enormno željo po superiornosti... Dol imajo tudi za to izrek: "Spolja-gladac, unutra jadac"... (V prostem prevodu: od zunaj vse lepo-gladko, znotraj pa nič)! Kar zadeva ostalih, ki jih omenjaš, to so le sitne ribe...
TomažNovak
20. 03. 2017 13.48
+6
Zanimivost: Messi je Alvesu natresel že 20 golov in je tako Diego njegova najbolj priljubljena žrtev, odkar je špansko ligo zapustil San Iker.
cripstoned
20. 03. 2017 14.04
-10
od tega jih je pa dal 10 iz penalov....pa na petih tekmah je valencia igrala z igralcem manj....s cim se hvalite ahahahha vi niste normalni...messi, messi, messi...tocno se vidi da navijas za barco samo zaradi njega pa da lahko hejtaš največjega (real).....ko messi ne bo vec igral pa bos dolgoletni navijac z novim vzdevkom ki bo navijal za baym, chelsea, city, milan ali pa celo real hahaha
User513426
20. 03. 2017 14.44
+6
niso vsi kot ti cripstoned in ne sodi drugih po sebi
TomažNovak
20. 03. 2017 14.45
+11
Jaz sem navijal za BArso, ko je še tvoj fotr dudo vlekel... malinouček
cripstoned
20. 03. 2017 13.37
-8
kaksni bi bili komentarji ce bi real zmagal na tak nacin? ahaahaha....tako pa zmaga barca pa je vse čisto hahahah....barca in njeni navijaci ste sramota za klub in nogomet nasploh....v svoji 10letni zaznamovani z skandali, korupcijo in podkupovanji se z vami ne more primerjati noben klub ker čez nekaj časa se bo narod spominjal barco kot najbolj umazan klub z najbolj smesnimi ovcami ki so navijale za ta klub medtem ko bosta real in baym vedno dva top kluba....
apodgraj
21. 03. 2017 08.33
+2
Cristoned- ustavi konje in ne galopiraj brezglavo v temi . Kaj sem ti storil , da sem jaz sramota za klub Barce in nogomet nasploh. Kaj sploh več ,kaj pomeni skandal , korupcija in podkupovanje ? Izgleda da ne . Če bi imel o tem razčiščene pojme, ne bi trosil neumnosti na tem forumu . Postajaš res snešen , Ne bom te primerjal z ovcami, ker so te prveč nedolžne in bi njim dela samo krivcio . Kako daleč gre človeška neumnost , preprosto ne moreš verjeti .
pogan
20. 03. 2017 13.03
-14
08.03.2017 bo zelo težko pozabljen, kot ena tekma, v kateri se je zgodilo veliko napak v skodo psg-ja in v korist barce, res sramotno sojenje......
cripstoned
20. 03. 2017 13.40
-9
6.5.2009, 8.3.2017 dve najvecji sramoti v zgodovini nogometa! poglej zdaj kaj vse bodo pisali pod komentarji....ali pa bodo samo dali minus hahaha
TomažNovak
20. 03. 2017 13.49
+6
Ubožček je našel zgolj dva datuma, medtem, ko je pri royalu takih datumov vsaj 20 v domači ligi in vsaj 5 v mednarodnih ligah.
cripstoned
20. 03. 2017 13.57
-8
in cel nogomet ne pozna niti enega ko je govora o realu...samo podmukli navijaci barce jih poznate hahaha...vasa mnenja nimajo efekta ...vi ste sramota za navijače nogometa in ste nepomembni za navijace reala, bayerna, milana ..
Maxx365
20. 03. 2017 13.59
+4
zanimivo da tak hejter barcelone visi cel dan pod njihovimi članki
cripstoned
20. 03. 2017 14.20
-11
kdo je ta barcelona da bi bil njen hejter?koliko naslovov v španiji ima? koliko naslovov lige prvakov ima? kje se nahaja trenutno v prvenstvu? kako je prišla v četrtinofinala lige prvakov? nimam razloga da bi bil njen hejter ampak imam veliko proti njenim navijacem ki so podmukli...govorijo kako zmaguje real a daleč najvecjo pomoc sodnikov in uefe ima barca....da bom bolj kratek...naj prvo počistijo pred svojim pragom kjer se nabira nesnaga iz leta v leto skozi celo zgodovno kot pa da za svoje neuspehe krivijo real, generale, kralje in vse ostalo....slepost, podmuklost in nemoč lepo opisuje 80% navijačev barce na tem portalu........zato so sramota za klub in nogomet...jasno?
TomažNovak
20. 03. 2017 14.44
+6
dva gola v finalih CL je dal royal iz ofsajda. V ligi pa samo letos vsaj 15 tekem ukradenih. In vsako leto je tako. Sem pred časom objavil samo najbolj očitne kraje reala v letošnji sezoni.
modelx
20. 03. 2017 15.01
+4
vsi pišete, da je sodil v korist barse, pa ne navedete konkretnih dokazov. kaj je sodil takega, kar na nasprotni strani ni.
nikajzadodat
20. 03. 2017 17.48
+3
Pogan: Da bi razumel nogomet ni dovolj, da gledaš samo eno tekmo s prjatli, ki navijajo za Real ;)
Symbolic
20. 03. 2017 12.44
+15
"Udri" po Barci, saj ni pomembno ali tekmo dobi, ali zgubi, glavno: "UDRI" ! Če je treba: tudi brez razloga... Pa kaj vam je ljudje božji, saj se vam ni treba znova in znova dokazovat... Normalni ljudje vedo, da ste primitivci (eni v rokavicah češ, se delajo bolj fini, drugi pa brez)! Kot vsaka čreda, tudi vi imate nekaj eksemplarov, ki se med sabo "cufajo" za vodilno pozicijo... Tisti so bolj vneti v svoji "ideologiji"... In glej ga zlomka, danes so vsi tukaj... Kateri so to? Bežen pogled na komentarje vam pove vse! Glede na to, sprašujem se, a je Barca res igrala tako slabo? Ok, strinjam se: zapravila je nedopustno veliko priložnosti... Ampak, to je nogomet, vsaka priložnost se ne konča z zadetkom, zato nas privlači...
TomažNovak
20. 03. 2017 13.04
+10
Nič čudnega. 10 let frustracij, 2-6, 5-0, 0-4, vse to je povzročilo pri cabronih gnev in sovraštvo do Barse. Toliko let so lahko samo nemočno opazovali, kako modro-rdeči dvigujejo pokale, v njih je tlela želja po maščevanju... male duše pač...
Symbolic
20. 03. 2017 13.15
+5
Posebej me zanima: kam se je skril naš "priljubljeni stalni gost" Anticule, po domače: toalet papir? Spremenil nick, ali kaj?
Kollerik
20. 03. 2017 17.11
+2
Prodanekure
20. 03. 2017 12.22
-9
hahaha penal+ rdeč karton v prvem polčasu.. zanimiv podatek tako naprej pa lahko mogoče še kaj osvojijo. bravo sodniki
Prodanekure
20. 03. 2017 12.24
-6
modelx
20. 03. 2017 15.03
+5
in zakaj ne bi piskal penala in mu dosodil rdečega? vlekel ga je za dres, ko je bil sam pred golmanom. taka pravila veljajo že vsaj 10 let. res pa je, da pred 30-40 leti ne bi dobil rdečega, včasih komajda rumenega.
Maxx365
20. 03. 2017 12.07
+2
Obrez si je pa dal duška na račun Gomesa, toliko negativnih in ciničnih komentarjev, kot si je zoper njega privoščil zadnjih 15 minut še nisem slišal, g. Obrez malce več korektnosti vam ne ni škodilo
TomažNovak
20. 03. 2017 12.22
+1
izjamoma ima Obrez prav. Gomes je popolnoma nekoristen igralec in sumim, da je šlo pri njegovemu nakupu za pranje denarja
Maxx365
20. 03. 2017 12.42
+1
Symbolic
20. 03. 2017 13.10
+3
Zame je problem Gomesa stvar vodstva Barce, oz. predvsem Enriqueja, ne pa Obreza! Obrez kot profesionalec in javna oseba ne sme stresat žaljivke na katerega koli, ker lahko faše debelo tožbo! Sicer, o Obrezu imam zelo negativno mnenje in sem se na to temo večkrat tudi oglašal, raje ne bi s tem zopet "utrujal"... Mal za šalo: zdaj, ko Enrique odhaja, se mi ena super "ideja" vrti v glavi: na njegovo mesto postavit Obreza, ker on TOČNO ve kaj je igralec narobe naredil in kaj bi moral narediti ... Pa, poskusite hejterji kritizirat Barco takrat... :))
TomažNovak
20. 03. 2017 13.18
+3
OBrez ne more kasirati tožbe, ker A. Gomes še nikoli ni slišal zanj in ne bo in tudi, če bi, bi Gomesu zanj dol mahalo. Lahko pa bi Obreza morda tožili poslušalci njegovih bedarij - gledalci Sportkluba, ki je monopoliziral špansko ligo. Zaradi duševnih bolečin bi lahko dobro pokasirali.
Maxx365
20. 03. 2017 14.03
+1
gre za korektnost komentiranja, pripombe v stilu: po tem golu se je nakup Gomesa že izplačal, v naslednji tekmi brez Messija ni bojazni, ker bo igral Gomes... gre za vrhunski cinizem, ki ni primeren za komentatorja ene tekme, ne glede na koga leti
Symbolic
20. 03. 2017 14.26
+2
Včeraj je Obrez izjavil, da Barca ne more biti prva tudi, če dobi vse tekme do konca... Kaj bi to pomenilo: 33. krog La Lige: zmaga na El Clasicu... No, še dodatni pogoj je remis med RMd in At Md... Končno stanje (s temi pogoji): Barca 93, Real 93 točk... V tem primeru je Barca prvak (meds. rezultat)... Zapleteno, oz. nerealno, vendar, obstaja neka teoretična možnost (ne pa kategorično trdit, da ni možnosti)! Je pa ta možnost zelo majhna, ker Barca pričakuje Sevillo, Real Sociedad, gost pri Malagi, Realu, Espanyolu in pri Las Palmasu... Vse skupaj: iz 10-ih krogov : 30 točk... Ne verjamem, da bo zmogla! Pa tud, če ne... bo pa drugič boljše! @Maxx365: + + + !
TomažNovak
20. 03. 2017 14.46
+2
Lani je zmogla 5 tekem zapored zmagati, letos bo pa težka. Imam občutek, da so sedaj prešaltali na CL.
apodgraj
21. 03. 2017 08.46
+1
Symbolic - ko je bila razlika še večja je tudi trmasto trdil in kar v tri dni ponavljal , da je naslov španskega prvaka za Barco izgubljen.
Symbolic
21. 03. 2017 12.15
+1
Mah, on to govori na pamet, jaz sem pa vrgo to na papir in dobil potrebne rezultate ... Da se razumemo: JAZ NIČ NE napovedujem, le oponiram njegovi trditvi, da za Barco ni nikakršne možnosti za osvojitev letošnje La Lige! Pa je možnost, sicer zelo minimalna, vendar JE! Teoretično: obstaja! Torej, sledi zaključek: da je on, kot komentator, daleč od profesionalnosti, čeprav je plačan zato, da nas ne sme ZAVAJATI z izmišljotinami, ki sploh ne držijo!
Opazovalec2020
20. 03. 2017 12.06
+5
Messiju nej hitro dvignejo plačo na 100 mio EU....ker brez njega je barca ena velika žalost...pa lep pozdrav....
Maxx365
20. 03. 2017 12.09
+2
zanimivo bo videti naslednjo tekmo proti Grenadi, ki jo igrajo brez njega, morda nas pa Neymar in kompanija pozirivno presenetijo
TomažNovak
20. 03. 2017 12.22
+3
Granada je tretjerazredna ekipa, bi jo morali premagati celo brez MSN
Trend01
20. 03. 2017 13.52
-2
Ja, ne vem no. Tole o Granadi. Spet "navijaško" govorenje o nekem klubu. Granada je zadnjo tekmo igrala spet brez 4ih igralcev, ki se bodo menda do aprila pozdravili. Odigrala je solidno tekmo z Gijonom, a je bila neučinkovita. Proti Atletom je doma izgubila le 0-1. Leganes jih je doma premagal z 1-0. Premagali so Alaves. Kolikor vem, je imela z nekaterimi "tretjerazrednimi ekipami" tudi Barcelona probleme. Si pozabill kaj je bilo proti "drugorazrednem" Deportivu? Pa zmaga v zadnji minuti proti "tretjerazrednemu" Leganesu? Jp, kar jemljite jih z aroganco kako so zanič. Bo spet jok in stok ter jamranje čez Enriqueja. "Bomo kar brez MSNja". Ja, spet jamrali.
TomažNovak
20. 03. 2017 14.47
+3
Hihon je premagal Granado in oba bosta izpadla. V letošnjem prvenstvu Granada ni imela ene omembe vredne tekme.
apodgraj
21. 03. 2017 08.53
+1
Ne vem kdaj je Deportivo drugo razredni in Leganes tretje razredni klub. Vsi slabše uvrščeni klubi na lestvici so lahko
zanti
20. 03. 2017 11.10
+7
Od Messijevih podaj,če bi jih relizirali samo pol,bi barca zmagala z večjo razliko.
JbmTiMt
20. 03. 2017 11.52
-4
bo treba kupit se kerga napadalca za 100+ mil
TomažNovak
20. 03. 2017 12.23
+5
nikajzadodat
20. 03. 2017 17.50
cripstoned
20. 03. 2017 11.07
-13
barca se lahko zahvali bivsemu....munir je imel dve čisti priložnosti za gol pa je zatajil...še ko ga je dosegel se je opraviceval ceprav nobenemu ni bilo jasno zakaj hahahaa....skoda za valencio in rdeci karton vceraj bi lahko odnesli remi...ni vazno dokler je real prvi je vse ostalo nepomembno...po el klasiku bo prednost se vecja komaj cakam!!!
grozjak
20. 03. 2017 11.11
+7
munir je zrihtal korner za prvega in dal drugega. Valencia bi bila brez njega brez gola na tekmi.......ti pa kot ponavadi pišeš traparije, tako, da človek niti ne ve, ali si gledal tekmo, ali pa trapaš kar nekaj brez veze.....
kvapaje?
20. 03. 2017 11.29
+0
Pomoje samo tebi ni bilo jasno zakaj se je opraviceval!!
cripstoned
20. 03. 2017 11.40
-6
mnenje komentatorja na skysportsu pove vse....komu se opravicuje munir? povsem nepotrebno....pa potem sta bila se oba enotna da je to najslabsa tekma munirja odkar je prisel v valencio...le zakaj? vsi pri barci bi zamerili če bi včeraj zabijal kot zna ker bi barco še bolj oddaljil od prvega mesta v prvenstvu....ni panike fantje bo pa po el klasiku se slajse hahahaha
grozjak
20. 03. 2017 11.43
+5
posojeni igralci reala niti v garderobo ne smejo , kadar klub kamor so posojeni igra proti realu.......sploh pa, zakaj ti razlagam, saj ti nikoli ne bo jasno, zakaj se je opravičeval.....
cvikcvanga
20. 03. 2017 11.46
+1
Vtakni si komentatorja v gredenco ,mrs na tlako
cripstoned
20. 03. 2017 12.12
-6
igralci reala res da ne igrajo proti klubu iz katerega so posojeni....pri barci pa igrajo v novem klubu se vedno za stari klub in to je vceraj dokazal tudi munir...sploh pa zakaj ti razlagam saj ti nikoli ne bo jasno zakaj je tako.....poglej sirso sliko da se je slo vceraj barci da ostane v igri za prvenstvo in če bi munir včeraj z hatrickom ki bi ga lahko dal dosegel to da bi bi bila barca ob točke...bi si za vedno zaprl vrata v barco plus polovica ekipe bi ga dala na ignor....
kvapaje?
20. 03. 2017 12.34
+4
Munir v življenju ni zabil hattricka v La ligi ampak če bi ga včeraj bi pa bilo če in po tem še če..daj daj no nehaj lampati..
nikajzadodat
20. 03. 2017 17.51
+1
Crisp...: Munir je igral super. Proti Barci vedno zabija.
nikajzadodat
20. 03. 2017 17.53
+1
...stoned: ne vem zakaj bi zabijal, če ne bi imel želje zmagati. Zabil je za 2.2, ne za 4:2
brusalija
20. 03. 2017 10.41
-6
saj lride trenutek resnice za farso in real.... in to kaj kmalu v ligi prvakov, pol se pa kregajte sezonski navijači kdo je bolj popusil...
grozjak
20. 03. 2017 11.06
+5
lani in letos po trije španski klubi v četrfinalu, lani dva v finalu, letos lahko podobno....ne vem iz koga se norčuješ...morda iz sebe? no, ti kar ratuje......
masni
20. 03. 2017 10.41
-6
Gerard Pique je sigurno počasnejši, kot moja 90 let stara babica,vidi se pa, da je medisko premočan zaradi žene Shakire
grozjak
20. 03. 2017 11.09
+7
masni, a ti to resno? možakar pokriva pol obrambne linije, maskerano pa drugo polovico.........samo dvakrat so jima ušli v 90 minutah, kar je bilo dovolj za en gol.........na drugi strani je bila barca na postavljeno obrambo desetkrat ena na ena z golmanom....glej kak drugi šport, tole ti ne gre najbolje.....
TomažNovak
20. 03. 2017 12.24
+4
Pique je med najboljšimi branilci na svetu, doma pa ima toliko pokalov, da ima posebno sobo samo zanje.
nikajzadodat
20. 03. 2017 17.54
+2
mormnekipisat
20. 03. 2017 10.34
-9
Vrnil se je patetik stevilka ena, spanec po materi ,katalonec v srcu in dusi.. HAMUBARBIKAAAAAAA.. Prou pogresou sm tvoje pateticne ispade. Celo tako mocno da sm tudi sam nehou zahajat na to stran. Toda sedaj ko je tu patetik st1 je scet zopet lepsi.. Moja HAMUBARBIKA......
grozjak
20. 03. 2017 11.13
+5
tako kot si prišel, se lahko tudi spelješ........kar se mene tiče.....
cripstoned
20. 03. 2017 13.55
-5
hahahaha kaj je bergi a si od hammurabija advokat