Nogomet

Španska velikana le s točko: Real brez zadetka v Baskiji, Barca drugič zapored brez prvenstvene zmage

Barcelona, 02. 12. 2017 12.47 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

Vodilna ekipa Primere Division iz katalonske prestolnice je v dvoboju 14. kroga španskega prvenstva proti Celti z goloma Lionela Messija in Luisa Suareza preobrnila rezultat, vendar v 70. minuti prejela gol za končnih 2:2. Tudi kraljevi klub na večernem obračunu ni uspel izkoristiti spodrsljaja Kataloncev, Madridčani so si v Bilbau zagotovili le točko (0:0). Soigralci Jana Oblaka pa so po prejetem zadetku z enajstih metrov uspeli stkati preobrat in si v izdihljajih tekme zagotoviti nove tri prvenstvene točke (2:1).

Kraljevemu klubu ni uspelo izkoristiti spodrsljaja Barcelone, čeprav so bili galaktiki na deževnem gostovanju v Billbau ves čas nevarnejši od nasprotnika. Strateg na klopi Madridčanov Zinedine Zidane je v prvo bojno vrsto postavil Karima Benzemaja in Cristiana Ronalda, ki sta bila nevarna pri napadih na vrata nasprotnika, vendar neuspešna.

Ramos se je v začetno enajsterico vrnil po poškodbi nosu.
Ramos se je v začetno enajsterico vrnil po poškodbi nosu. FOTO: AP

Vrata domačih je v 8. minuti kot prvi ogrozil Benzema, ki je zatresel levo vratnico, nasprotnik pa se je odzval s strelom Artiza Aduriza, slednjega je spretno ubranil Keylor Navas. Na drugi strani sta čuvaja Bilbaua zaposlila Toni Kroos s strelom, ki je romal mimo vrat domačega čuvaja in Ronaldo, ki ni bil dovolj natančen pri zaključku. Prvo priložnost v drugem polčasu so si priigrali domači, ki so dobro zaposlili Navasa, po prekršku Sergia Ramosa pa so skušali izsiliti tudi enajstmetrovko, vendar je sodnik le odkimal z glavo.

V zadnje pol ure se je igra razživela in do tedaj skorajda neopazni Ronaldo je z lepim volejem streljal na vrata Kepe Arrizabalaga, vendar pa je njegov poskus romal mimo. Tudi v zadnjih minutah so se gostje trudili iztržiti vsaj zadetek, vendar nikakor niso uspeli najti rešitve za obrambo Bilbaua, tik pred koncem tekme pa so se morali sprijazniti tudi z izključitvijo Ramosa, ki si je prislužil dva rumena kartona. Na koncu je kraljevemu klubu vendarle zmanjkalo časa, s točko pa so po remiju Barcelone ohranili razliko osmih točk na ligaški lestvici.

Katalonci so proti Celti iz Viga iztržili zgolj točko.
Katalonci so proti Celti iz Viga iztržili zgolj točko. FOTO: AP
Barcelona je dvoboj na Camp Nouu proti Celti iz Viga pričakala po seriji šestih zaporednih domačih zmag v tej sezoni Primere Division. Poleg tega Barca ni izgubila že na zadnjih dvajsetih tekmah, kar je bila lepa popotnica pred spopadom s sinje-modrimi iz Viga, ki so po malce slabšem startu v sezono v zadnjem obdobju kar uspešni in so na petih tekmah osvojili lepih devet točk. Za Celto se je tekma začela slabo, saj se je že v prvi minuti poškodoval Sergi Gomez, tako da je gostujoča klop morala ekspresno opraviti prisilno menjavo in v igro je prišel Gustavo Cabral. Barcelona je pričakovano od začetka prevzela terensko pobudo, a v uvodnih minutah ni prišla do zrele priložnosti. So pa na drugi strani v 20. minuti bliskovit protinapad izvedli gosti in odbitek po obrambi nemškega vratarja Marca Ter Stegna je na pravo mesto pospravil Iago Aspas (0:1). Odgovor Barce je bil bliskovit in učinkovit. Hitro in lepo akcijo Kataloncev je s trinajstim golom v sezoni po podaji Paulinha kronal Lionel Messi (1:1). Gostitelji so po izenačenju povsem "zagospodarili", takoj nanizali nekaj lepih priložnosti za prvo vodstvo, zadeli tudi okvir vrat, a sta tekmeca na odmor vendarle odšla ob neodločenemu izidu.

Lionel Messi je bil vnovič motor Barcine ekipe.
Lionel Messi je bil vnovič motor Barcine ekipe. FOTO: AP
Branilec španskega nogometnega velikana Samuel Umtiti, si je na prvenstveni tekmi proti Celti iz Viga strgal stegensko mišico. Francoz bo tako z zelenic odsoten osem tednov, s čimer bo izpustil tudi prvi "clasico" sezone v gosteh pri madridskem Realu.

Pravi pravcati "juriš" so gostitelji uprizorili v uvodu v nadaljevanje in bili zelo blizu vodstva, toda Messi, Paulinho in tudi Luis Suarez so bili premalo zbrani v zaključku. Po naletu na začetku drugega dela so se stvari na travniku Camp Nouua umirile, Celta je z disciplinirano igro onemogočala Barcine napadalne kombinacije, tako da so se gostitelji bolj "naslanjali" na preblisk posameznika, kot pa "sistem(at)sko" napadanje. Sabe pol ure pred koncem so Katalonci prvič povedli. Začetnik akcije je bil Messi, asistent Jordi Alba, žogo pa je z nekaj metrov v mrežo potisnil Luis Suarez (2:1). Barca je po vodstvu nadaljevala s pritiskom, bila nekajkrat zelo blizu novemu golu v gostujoči mreži, za številne zgrešene priložnosti pa bila kaznovana v 70. minuti, ko je podal Iago Aspas, zadetka pa se je veselil Maxi Gomez (2:2). Katalonci so do konca srečanja na vse pretege napadali, a brez učinka. Na drugi strani je imela priložnost za zmago celo Celta, vendar se izid ni več spreminjal in Barca se je drugič zapored morala zadovoljiti s točko.

Griezmann je odločil obračun z Real Sociedadom v prid Atletom.
Griezmann je odločil obračun z Real Sociedadom v prid Atletom. FOTO: AP

Madridski Atletico je na domačem Metropolitanu gostil Real Sociedad, ki je v tekmo vstopil agresivno in si po prekršku slovenskega vratarja Jana Oblaka zagotovil priložnost za vodstvo v 29. minuti obračuna. To je izkoristil Da Silva Willian Jose, ki je popeljal goste v vodstvo. Zadetek je prebudil speče Atlete, ki so vse od tedaj narekovali ritem na zelenici, zadetka pa so se razveselili šele v 63. minuti, ko se je med strelce vpisal Filipe Luis. Za veliko veselje domačih pa je v zadnjih minutah poskrbel še Antoine Griezmann, ki je izkoristil podajo Saula Nigueza in poslal žogo za mrežo gostujočega vratarja. 

Izid, 14. krog:

Ath Bilbao - Real Madrid 0:0

Atletico Madrid - Real Sociedad 2:1 (0:1)
Luis 63., Griezmann 88.; Jose 29.

Barcelona - Celta 2:2 (1:1)
Messi 22., Luis Suarez 62.; Iago Aspas 20., Maxi Gomez 70.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (269)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

sportko47
03. 12. 2017 21.19
+15
Ampak izjava dneva pa definitivno od Trenda - čivave ! Ni gledu 2 polcata Reala k je gledu fantastični Shifrin ! Ma a je to možno , a so ti zdej punce všeč.. stari moj, a ti povem kako je blo.. grizu si nohte 95 minut do živga k si upal na -6 po še eni kraji proti barci.. sam so bli tolk zanič in si preklaplal vse v upanju za 11m za Ronaldka.. ni blo ostal je -8! Pa še komentirat revež zdej ne morš nedosojen penal za Atletic k nis vidu je glih Shifrinova dol šibala ! Boźansko je smučkala.. ne morm verjet.. zdej boš Real šele spomlad bolj resno spremljal k zdej bo smučanje !!
Trend01
03. 12. 2017 21.42
-11
O, jezna čivava je spet bevsknila! Madonca je slabe volje. Napaka za napako. Ura je veliko. Zdaj pojdi do gospodarice in naj ti da toplo mleko. Nato v torbico in lahko noč. Če bi se pa še napprej rad pregovarjal "kdo ima daljšega", pojdi pred ogledalo.
bobrock46
05. 12. 2017 11.33
to pa so frustracije, in to kar 2x. Najprej Real, ko je zmagoval te ni bilo nikjer. Potem pa še Trend, ki piše sebi v veselje in najbolj zafrustrirani navijači Barce, ga pa berejo in nato zmerjajo z otročjimi komentarji. Žal se je število otročjih komentarjev tukaj zelo povečalo, od kar Real ne igra tako prepričljivo. Miši pokukajo iz lukenj, ko gre mačka na počitek.
Kollerik
03. 12. 2017 20.38
+7
nč gledal, bil odsoten...žalost... no, Barsa je vsaj dva gola zabila, kot vidm, RM nobenega...veseli me za L. Suareza, se končno le vrača....
grozjak
04. 12. 2017 12.01
+4
barca je zabila tri, samo, žal...sodniki, spet....
Kollerik
04. 12. 2017 13.22
+1
Aja... no, pričakovano stara pesem torej... žal se je tudi Umtiti poškodoval, nekaj berem...upajmo, da ne hudo
ledr
04. 12. 2017 14.40
+1
Poškodba Umtitija je v tem trenutku sigurno največja tragedija za Barco. Človek je v vrhunski formi, pa pametne zamenjave zanj ni, pa še El clasico se bliža.
idiu3krasne
03. 12. 2017 19.20
+5
Valencia je počla...se večkrat že prej omenil da so dobri ampak vprašanje do kdaj bodo zdržali brez poraza...no evo...pa igralca več...
Trend01
03. 12. 2017 19.23
-1
Jules19
03. 12. 2017 19.45
+1
Valencia danes ni igrala na nivoju kot zna
sportko47
03. 12. 2017 21.07
+7
Pa tut sodniki so jo nehal favorizirat ane Trend -čivava ?
mcHudurra
03. 12. 2017 18.24
+6
Jaz zmeraj pravim, da ima palca dva konca. Valencija je z igralcem več izgubila z Getafejem (tokrat jih sodniki niso rešili). Prava slika Valencije.
metallica-one
03. 12. 2017 17.33
+10
Kljub odlični formi sodnikov real ni zmanjsal zaostanka
Johnny_J
03. 12. 2017 15.39
+8
Kaj še naj barca naredi,razen tega,da nalašč ne zabijejo praznega gola in,da pustijo sodnikom,da se NE piskajo penali proti realu...balkanska liga je nula,proti španski v koruptivnosti!
Johnny_J
03. 12. 2017 15.17
+9
Barca je nalašč igrala nulo,da bi se ji real približal,da bi ligo naredilo zanimivejšo,ampak kljub temu in dejstvu,da barca sama noče zadeti,sodniki ne priznavajo gole in potem barca zanalašč pusti nasprotniku,da zadane. In še vedno je -8...mislim haloo,kaj še naj naredijo,da se ta burek klub uspe približat
Johnny_J
03. 12. 2017 15.18
+5
Mislim,da jim ni pomoči,kljub temu,da trend trdi,da je bil real oškodovan v korist Valencie.
Johnny_J
03. 12. 2017 15.05
+9
Real se je veselil remija barce,ampak veselje se je hitro poleglo...in tudi sodniki jim niso uspeli zmanjšati prednosti v general Franco ligi
Iniesta
03. 12. 2017 14.24
+6
Real je letos bistveno slabsi kot lani. Zelo se jim pozna odhod Alvara in Hamesa ...
Johnny_J
03. 12. 2017 14.57
+2
šumar
03. 12. 2017 11.48
+15
to je neverjetno ronaldo ponovno igralec tekme in verjetn bo tut kola hehe
poserjemsenavas
03. 12. 2017 11.55
-11
modelx
03. 12. 2017 13.48
+7
bil je največji papak na igrišču in tega seveda niso spregledali. sam da je dobu nagrado v tolažbo, da ni vekal
ledr
04. 12. 2017 12.01
+1
In na koncu bo spet izbran za igralca leta. To res več nima zveze z nogometom. še posebaj, ko celi svet vidi, kaj počne "čarovnik" Messi!
Uporabnik589379
03. 12. 2017 11.13
+9
Kera b.udala tale Ramos...
nikajzadodat
03. 12. 2017 11.51
+3
...samo čakam da s tole masko spusti še komu "nenamerno" čelno
wertex
03. 12. 2017 11.01
+3
letos realu tud sodniki ne morejo pomagat,..njihov letošnji domet v Laligi je 4, 5 mesto
modelx
03. 12. 2017 13.48
+2
alien8potnik
03. 12. 2017 10.52
+5
rm, katastrofa od katastrofe. nimam besed. neverjetno. a lahko tega benza že odslovite, prosim? prodan morata. prodan mariano. oba fantastična. tu pa tole. absurdno. po tem, kar vidim, niti nočem več, da bi bil rm v tej sezoni (po morebitnem čudežu) sploh prvak. katastrofa.
šumar
03. 12. 2017 11.06
+21
nevem zakaj samo benza pljuvate sej ima vec golov kot ronaldo bolj se bori ronaldo sam pred golom stoji in čaka prosti streli katastrofa. Očitno ste res zaljubljeni v njega
CURVANORD Zanetti
03. 12. 2017 11.08
Ob 15:00 glej tekmo bos videl kaka igracina je Icardi>Morata in Mariano, a bo treba nakazati v zimskem prestopnem roku, preko 100 milijonckov, poleti se bo cena visja. Tu je se nejgova prebrisana zena ki ve kako in kaj.
Trend01
03. 12. 2017 11.16
-3
Icardi - 110m. Nato gre klavzula čez 200m.
CURVANORD Zanetti
03. 12. 2017 11.33
-2
Imata skupno pet otrokov to tudi ni hec se preseliti v drugo mesto ali drzavo, v oceh uprave ima trenutno status bozanstva, na pretekle izbruhe se tudi pocasi pozablja. Pa se kapetan je , mu nic ne manjka, a kot sem ze napisal kako bo rekla njegova zena tako tudi bo
CURVANORD Zanetti
03. 12. 2017 11.33
+0
Imata skupno pet otrokov to tudi ni hec se preseliti v drugo mesto ali drzavo, v oceh uprave ima trenutno status bozanstva, na pretekle izbruhe se tudi pocasi pozablja. Pa se kapetan je , mu nic ne manjka, a kot sem ze napisal kako bo rekla njegova zena tako tudi bo
Trend01
03. 12. 2017 11.41
-2
Ja, tudi sam sem tako razumel. Zdaj je le še vprašanje ambicij. Inter bo v LP naslednje leto zanesljivo igral. SIcer dvomim kako visoko bo prišel, a bo igral. Tudi naslov državnega prvaka Italije je skoraj nemogoč poleg Juventusa in Napolija. Ja, žena in ambicije. Ter otroci seveda. Da ne bo nazadnje tako kot Handanović ali tudi Falcao za katera so ves čas pravili, da nimata ambicij, oz. ne upata. Pustimo se presenetiti. Ali pozitivno ali negativno. Kar bo naredil - bo za njega OK. Družina mora biti na prvem mestu! P.s. - no, 3 otroke je "podedoval". hehe Kaj pa skače po tujem zeljniku
CURVANORD Zanetti
03. 12. 2017 11.43
-1
Inter bi danes popoldne skociti na prvo mesto
CURVANORD Zanetti
03. 12. 2017 11.43
Trend01
03. 12. 2017 11.46
-2
Igrajo všečno. Dobro. A Napoli + Juve je huda konkurenca.
nikajzadodat
03. 12. 2017 11.47
+0
Za Benza je težko najti kupca, menda ima odkupno klavzulo 1 miljardo....
Trend01
03. 12. 2017 11.48
-1
Klavzula nima veze, če ga klub želi prodati. To je "protišejkovska-protinaftna" klavzula.
nikajzadodat
03. 12. 2017 11.56
+2
A ok. No če bi šejki zares bili pripravljeni dati 1 miljardo, bi za to dobili ne le Benzemaja, ampak celo prvo ekipo Reala z vsemi rezervisti in še kakšnega perspektivnega iz B ekipe. Ok moje mnenje. Se strinjaš?
Trend01
03. 12. 2017 12.17
+2
Jp. Ni debate. Kakor trenutno igrajo, bi za ta denar dobili še pol štadiona.
nikajzadodat
03. 12. 2017 12.51
+3
Pošteno. Imaš moj plus. Mogoče bi za par mio dobili še drug del stadiona...pa smo tam bližje REAL-nosti....1 Benzema vreden skoraj kot cel klub REAL !? Nova valuta 1 Benzema = ? Bitcoin ?
modelx
03. 12. 2017 13.49
Trend01
03. 12. 2017 14.14
-5
Ta trenutek (za spremembo) ga Real dejansko ima. 200m imajo na računu. 75,5m je še od prodaje igralcev za to sezono. Fly Emirates konec leta podpisuje novo pogodbo, ki dviguje sponzorska sredstva (na majici) iz 50m na 70m letno (za 5 let). Adidas zdaj podpisuje novo pogodbo, ki namesto 35m letno, prinaša cca. 105m letno (in do max. 130m letno) za obdobje 10 let. Ameriška (še neznana PR firma) je v podpisu pogodbe vredne 200m (menda 4 x 50m). Ja, ta trenutek ima Ral poln "tošl". Aja, pa Cepsa (oz. IPIC) bo odslej plačeval tudi 70m letno (namesto letošnjih 50m). V bistvu enako kot Fly Emirates. Pričakuje se promet čez 800m v naslednji sezoni. Bo dovolj za morebitne nakupe? Plus upoštevaj prodajo igralcev. Več ga ima, in, da ne krši FFP, le še Manchester United.
nikajzadodat
03. 12. 2017 14.31
+1
Trend01: ....ampak, če prodajo Benzemaja za 1 miljado, kot so nastavili vse te finančne projekcije in plane ne rabijo, rabijo dati samo TRR...ali pa so se "malo" zmotili pri postavki, ki se ji reče Benzema
Trend01
03. 12. 2017 14.41
+0
Ta bo za rezervo... Za vsak slučaj. Bodo popravili načrt. Tako kot države. Iz planiranih prihodkov za 2017/18, ki je uradnih 690m. To je brez novih pogodb. Potem bo 1.690.000.000 z Benzom + nove pogodbe. Ja, to bi se pa dalo ustvarjati :-)
Johnny_J
03. 12. 2017 15.02
+3
Sem se trudil brati vse do trendove izjave,da real ima,200mil za zapravit...so že sodnikom dali prijatu,nema više
Symbolic
03. 12. 2017 18.49
+3
Hmmm... tak "vsevednež" pa zapravlja svoj čas na tem forumu... (Johnny, to ne leti nate... se bo že sam oglasil... mjaauuu!)
Trend01
03. 12. 2017 19.19
-5
simbolični, simbolični. Ti si res tu le kot simbol. In nič drugega. Niti v eno samo debato se ne znaš spustiti. Niti eno. Ali dejansko čisto nič ne veš ali si tako bojazljiv, da boš kaj narobe napisal in se komu zameril. Oboje verjetno. Vemo, da si zamerljiv. Uboga "žlahta", ko se ti nekdo zameri. Verjetno si PRAVI moški! Podoficir! Tipičen podoficir. Mačo. Vse kar znaš je, da ponavljaš kot zadet: Lev Nikolajevič Tolstoj, Lev.... Aja, pa še eno znaš. Sem šel gledat "frame po frame" in videl, da je slučajno podal, oz., da je bil "off-side". He, he. Še lani in predlani si me ves čas fehtal za informacije. Potem sem se postavil na stran nekoga drugega in simbolični se je simbolično postavil proti meni. Zdaj pa pa le še tista cvetka od Benny Hilla manjka. Da malo zabevska. Pa bo zabava popolna. P.s. - toliko imaš za povedat čez kripsija in zapiram; si morda kaj drugačen? Jou. Še slabši.
Symbolic
03. 12. 2017 20.24
Mar nisem reko, da se bo sam oglasil? Mjaauuu... Veš v čem je tvoj problem: da hočeš biti "NEZNOSTNO" pameten... To pa tako utruja...
sportko47
03. 12. 2017 21.12
A mi imamo strani al kaj ? Pa valjda ne misliš mene Trend - čivava ? Jest proti teb in Symbolic je moj vojak , al kva? Pa jest te itak lomim k ti po 30 minusov ruknem na dan, na post pardon .. k jest sm heker !
jas_Robot
03. 12. 2017 22.00
+2
Z iscom v igri sta modric in kroos nevidna.to je velika tezava reala..
Symbolic
04. 12. 2017 12.18
Preveč sem bil zaspan, da bi ti odgovoril na tvoje bedaste obtožbe od sinoči....Poskusil bom danes, čeprav nisem prepričan, da bo to kaj spremenilo v tvojem "copy-paste" programu... Praviš: "Niti v eno samo debato se ne znaš spustiti. " Vsa sreča, da nisem edini! Že zdavnaj sem te "prebral", da ti ne debatiraš, ampak vsiljuješ, po vsaki ceni, LE SVOJE MNENJE! A debata NI VSILJEVANJE SVOJEGA MNENJA, ampak IZMENJAVA MNENJ! Tebi pa to "ne diši"! To, da nekdo drugi ima prav in ne ti, to je pa nemogoče! Takrat se vsujejo žaljivke in sklicevanje na pitaj Boga neke nepreverjene vire (Martial)...Ta tvoj "copy-paste" sistem, pri tebi že kaže svoje slabosti: začel si kopirat ne le z neta, ampak tudi direktno s foruma... Primer: čivava!
šumar
03. 12. 2017 10.50
+5
kolk ima ze ronaldo golov haha
šumar
03. 12. 2017 12.02
+4
ce neveš letos 2 enga iz 11 metrovke haha
Opazovalec2020
03. 12. 2017 18.39
+3
poserjemsenavas
03. 12. 2017 10.21
-5
obrez spet deli navijače, škoda
Opazovalec2020
03. 12. 2017 10.05
+13
Real s pomocjo sodnikov do tocke..barca pa zarad sodnikov ob 2....razlika je ocitna...
cripstoned
03. 12. 2017 10.05
-10
hvala hejterom za vso pozornost...zdaj pa uzivat prvo decembrsko nedeljo na smucisce....vi pa tudi malo pojdite na luft da osvezite tiste zlepljene mozgane...
šumar
03. 12. 2017 10.08
+10
CevNorc
03. 12. 2017 14.13
+3
ob 10h dopoldne napiše, da gre smučat, samo nakladač.... po možnosti, se je pobč v Avstrijo ali Francijo odpravil...
Johnny_J
03. 12. 2017 18.10
+2
Carrasco
03. 12. 2017 10.03
+7
24 ur članek skril v ozadje saj je realčič le remiziral . Zizou očitno z njegovim čelom čisti Perezu rit . Benitez je letel po 2 malo slabših predstavah
zabuko
03. 12. 2017 10.32
-3
Z razliko, da je Zizu pred temi tekmami nekaj osvojil
cripstoned
03. 12. 2017 09.42
-16
messijeva placa je razlog zakaj niso dobili gola proti valenciji....neymarjev denar za sodnike je ze tako ali tako izpuhtel...po novem prejema messi 560000eur na teden..30milijonov na leto...in 50milijonov je dobil bonusa ob podpisu nove pogodbe....hahahaha to je ta ljubezen in zvestoba...do denarja seveda...ta clovek bo spravil klub na kant...ko bo on odsel bo barcelona samo se bled spomin....z svojo letno plačo bi messi lahko plačal letne plače 2 klubov iz angleske lige...hudersfield in brighton...njegova placa je vecja od vseh plac v zenskih top 7ligah...to je 1693 žensk skupaj hahahaah...če pogledamo koliko denarja bo se dobil z sponzorji in koligo ga bo utajil kot ga je v preteklosti potem vidimo njegovo ljubezen do tega kluba....on je alfa in omega kluba on odloca o vsem...ko gre messi gre barcelona....pripravite se na to in ne omenjajte reala da je kriv za vse vase probleme kot vedno....hejter toliko vas skrbi real da pozabljate na barco in njene probleme....sprasujem se od kod jim potem denar za nadaljne nakupovanje coutinho in še 2,3 igralce ki bodo kostali barco prek 300milijonov...
idiu3krasne
03. 12. 2017 09.50
+19
Kdaj so naslednje prdstave....da povabim prijatle ...radi gledajo dvorne norčke....hahaha
edinho70
03. 12. 2017 09.57
+12
Crips ne vem kaj se obremenjuješ z Messijevo plačo...Poglobi se rajši v sramotno igro Reala....Če jim bo zmanjkalo keša za nakupe lahko najamejo kredite pri NKBM ali NLB...Baje so postali spet radodarni...he he
Symbolic
03. 12. 2017 09.59
+9
Daj, ne utrujaj... Ne kvari ljudjem lepega nedeljskega jutra! Saj te itak nihče ne bere (samo ti minus pripopajo)! Škoda, da ti človek ne more dat več kot en minus... Veš, kakšen nedosegljiv rekorder bi bil v tem primeru! Spokaj!!!
cripstoned
03. 12. 2017 10.00
-10
z nikomer se ne obremenjujem ....vemo kdo se obremenjuje z mano in realom....samo povem ker ta portal ne zna objaviti podatka o messijevi novi placi....zato je real klub ki nikoli ne bo imel vecjega igralca od kluba....pri barci je to drugace....hejteri pa naj se se vedno ukvarjajo z nami...cez 5 sezon ko se bo pa barca borila za obstanek in ko ne bo denarja bomo pa spet brali kako so lobiji iz madrida unicili klub ceprav ga je njihov idol messi ki bo seveda spet nedolzen kot vedno .....viva la slepota
Symbolic
03. 12. 2017 10.41
+10
Torej, ti si potem skrajni sebičnež: sebe ne obremenjuješ z nikomer, ti pa nadleguješ ostaale! Ni za čudit se... To je odlika nezrelosti oz. hudo pomanjkanje inteligence!
Johnny_J
03. 12. 2017 18.11
+2
Bolje 40 mil na leto za najboljšega igralca na svetu,kot 32 za rupetino in nulo kot je ronaldo
šumar
03. 12. 2017 09.39
+14
ni sodnikov ni rezultatov haha
doloke
03. 12. 2017 09.48
+15
šumar
03. 12. 2017 09.52
+14
ja kluba nerabim omenjat tisti ko gleda tekme ve koga mislim