Nogomet

Atletico brez Oblaka zanesljivo med osem v kraljevem pokalu

Madrid, 14. 01. 2016 22.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Na povratni tekmi zadnjega para osmine finala španskega kraljevega pokala, so nogometaši Atletica iz Madrida s 3:0 premagali Rayo Vallecano in se zanesljivo uvrstili med najboljših osem ekip. Prva tekma se je končala z izidom 1:1.

Nogometaši Atletica so se zanesljivo uvrstili med osem najboljših ekip v španskem pokalu.
Nogometaši Atletica so se zanesljivo uvrstili med osem najboljših ekip v španskem pokalu. FOTO: AP

Novica, da naslednja dva prestopna roka ne bodo smeli kupovati in registrirati novih nogometašev, igralcev Atletica ni zmedla. Zanesljivo so na svojem stadionu Vicente Calderon s 3:0 premagali Rayo Vallecano in se uvrstili med osem najboljših ekip španskega kraljevega pokala. Domači strateg Diego Simeone je kar precej premešal začetno enajsterico, med drugimi je na klopi obsedel tudi naš reprezentančni vratar, Jan Oblak. Madridčanov to vseeno ni zmedlo, saj so z golom Angela Correaje že po prvem polčasu vodili z 1:0. Ob koncu tekme je Antoine Griezmann z dvema zadetkoma zmago le še potrdil. Colchonerosi so tako s skupnim izidom 4:1 zanesljivo napredovali v četrtfinale španskega kraljevega pokala.

Izida osmine finala španskega kraljevega pokala:
Atletico Madrid - Rayo Vallecano 3:0 (1:0) 1:1*
Correa 40., Griezmann 81., 90.

Granada - Valencia 0:3 (0:1) 0:4*
Zahibo 43., Alcacer 63., Piatti 84./11m
Rene Krhin (Granada) je tekmo spremljal s klopi

*izid prve tekme

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

tedo9GWTSmedo
15. 01. 2016 09.31
+1
"...španskega kraljevega pokala, so nogometaši Atletica iz Madrida,,," Tukaj ni nobene vejice. Oštir, tvojim slovnično in še kako zabitim delavcem se ponujam za šolo slovnice. Plača približno taka, kot si jo daje Mramor.