Nogomet

Arsenal v januarju 2018 prodaja svoji največji zvezdi?!

London, 03. 10. 2017 16.09 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Ni skrivnost, da največja zvezdnika londonskega Arsenala Mesut Özil, ki so ga 'Topničarji' v svoje vrste pred štirimi leti iz madridskega Reala zvabili za slabih 43 milijonov evrov, in odlični napadalec Alexis Sanchez ne želita podaljšati pogodbe z moštvom z Emiratesa. Zato v vodstvu kluba že razmišljajo o zimskem prestopnem roku in možnostih prodaje omenjenega dvojca.

Če je soditi po najnovejših napisih otoških medijev, predvsem Daily Maila in Daily Stara, bosta Mesut Özil in Alexis Sanchez januarja prihodnje leto skoraj zagotovo zapustila vrste Arsenala.

Ne nazadnje je odlični čilenski napadalec že bil na izhodnih vratih Londončanov, ko je poleti prejel ponudbo v novi sezoni izjemnega Manchester Citya v višini dobrih 60 milijonov evrov, a je vodstvo 'Topničarjev' v zadnjem trenutku preprečilo Sanchezov odhod, potem ko jim ni uspelo pripeljati Thomasa Lemara iz Monaca.

Mesut Özil bo v bližnji prihodnosti skoraj zagotovo zapustil vrste londonskega Arsenala.
Mesut Özil bo v bližnji prihodnosti skoraj zagotovo zapustil vrste londonskega Arsenala. FOTO: AP

V vodstvu nekdanjega angleškega prvaka iz sezone 1997/98 in 2003/04 se še kako zavedajo, da bi lahko na koncu aktualne sezone ostali brez obeh svojih največjih zvezd. In to brez evra odškodnine, kar bi bil nedvomno nov, velik udarec za moštvo francoskega stratega Arsena Wengerja. Arsenal se je tako za prodajo Alexisa Sancheza pripravljen pogajati z vodstvom nesramno bogatega Paris Saint Germaina, ki bi v zameno za prihod Čilenca v nasprotno smer poslal nemškega napadalca Juliana Draxlerja, ki je po prihodu zvezdniškega dvojca Neymar jr. - Kylian Mbappe pričakovano izgubil mesto v udarni enajsterici moštva s Parka princev. 

Za usluge Mesuta Özila pa naj bi se najresneje ogreli pri milanskem Interju, a bo na končne potrditve potrebno počakati še kakšen mesec ali dva...

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

jebalvisvoju
04. 10. 2017 07.26
+3
arsenal bi moral prvo menjat wengerja!!!! igralci zeljni uspehov in naslovov niso neumni in vedo da je z arsenalom samo zguba cajta.. tam lahko ostane npr. nek Giroud ki itak nima ambicij oz. si jih ne more privoscit ker ni na nivoju najbolsih nogometasev!!!!!!
jurci275
03. 10. 2017 18.58
-2
sanchez mogoče, ozil pa zagotovo ne... kje prebirate te čenče res ne vem
Inhumed
03. 10. 2017 17.15
-1
Ozil itak igra k en penzionist, Sanchez pa tko al pa tko hoče it, tko da ne razumem zakaj se ga niso že poleti znebil.
kindagreed
03. 10. 2017 17.27
+2
se strinjam, ozil je cist obupov nad arsenalam, hvalabogu mamo zdej lacazzeta k je usaj malo dvignu ekipo
Inhumed
03. 10. 2017 18.25
+4
Heh ozil igra k da je obupov nad življenjem :P