Nogomet

Ancelotti pokazal svojo čustveno plat, poljub za Riberyja po zmagi nad Dortmundom

Munchen, 09. 04. 2017 19.16 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Italijani se odlikujejo po svojem izjemnem temperamentu in emocijah, zato ni presenetljivo, da je Carlo Ancelotti tudi po visoki zmagi z Dortmundom svoje veselje delil z nogometaši. Njegova 'žrtev' je bil tokrat Franck Ribery, ki si je prislužil poljub na lice, medtem ko se je njegov soigralec Robben moral zadovoljiti zgolj s čestitko.

Carlo Ancelotti je svojega 'varovanca' presenetil s poljubom.
Carlo Ancelotti je svojega 'varovanca' presenetil s poljubom. FOTO: AP
Bayern bo na prvi tekmi četrtfinala Lige prvakov v sredo gostil branilce naslova Real Madrid. Prenos si boste lahko ob 20.30 ogledali na Kanalu A in VOYO.

Visoka zmaga münchenskega Bayerna nad Borussio iz Dortmunda je v štabu Bavarcev izzvala tudi nekatere nepričakovane emocije. Zgodnji zadetek Francka Riberyja v 4. minuti je očitno tako močno razveselilo stratega na klopi Münchenčanov Carla Ancelottija, da je Francozu ob prihodu z zelenice pritisnil velik poljub na lice. "Dan pred tekmo je praznoval rojstni dan, potem pa se je izkazal tudi na igrišču. Resnično se mu ne vidi, da je star 34 let," je povedal Italijan, ki je s svojo gesto presenetil tudi francoskega veznega igralca. Slednji je bil ob gesti trenerja vidno ganjen. "V ekipi vlada odličen odnos in velika mera vzajemnega zaupanja. Poljub je bil lepa gesta, to je nekaj naravnega in pozitivnega. Zelo čustven trenutek," je po tekmi priznal Ribery, ki je skupaj z Robertom Lewandowskim in Arjenom Robbenom zatresel mrežo Dortmunda. Prav Nizozemec, ki je dosegel zadetek v 49. minuti tekme pa je bil nad Ancelottijevo gesto nekoliko ljubosumen, saj se je sam moral sprijazniti zgolj s pohvalo: "Malo sem ljubosumen. Seveda pa bom tudi jaz nekoč dobil poljub."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

MeaCulpa
10. 04. 2017 11.33
Tako da BayernGomez že v glavnem strinjam
BayernGomez
09. 04. 2017 21.48
+1
Pričakujem da bo Ancelotti proti Realu začel s postavo Neuer Lahm Martinez (Bernat/Kimmich) Boateng Alaba Vidal Thiago Robben Müller (Alonso) Ribery (Costa) Lewandowski.
MeaCulpa
10. 04. 2017 11.32
Če moram ugibat bayernovo postavitev bi rekel..... Neuer,Lahm,Martinez,Boateng,Alaba,Vidal,Thiago,Robben,Ribery,Muller,Lewandiwski
BayernGomez
09. 04. 2017 21.44
+1
Bravo novinarji! Namesto članka o der klassikerju raje objavite tole. Samo da se klika pa komentira. Hummelsa ne bo proti Realu. V ekipo se vračata Neuer im Müller. Oba sm pogrešal. Ulreich se ni najbolje izkazal. Je krivec za poraz proti Hoffenheimu. Müller pa je na zadnjih tekmah kazal formo in upam da to potrdi proti Realu. Kar se pa tiče včerajšne tekme sta tako Ribery kot Robben dokazala da sta boljša od Coste. In Costa če hoče več igrati more verč pokazati. A problem pri Riberyu je ker preveč komplicira. Robben pa je odigral res vrhunsko. Prav tako Lewandowski ki je moral včeraj zapustiti igrišče a na srečo ni hujše poškodbe le udarec. Bürki je pa odigral včeraj tako slabo da bi še kakšen vratar iz slovenske lige bolje branil. Krivec za vsaj dva gola. Bo pa BVB nevarnejši naslednje leto. Letos igrajo mladi nogometaši in sm prepričan da bo BVB drugo leto z njimi nevarnejši ker imajo kvaliteto. Borussia igra napadalno a kaj ko zapravijo lepe priložnosti predvsem Aubemayang. Bi pa Tuchel lahko dal več priložnosti Schürrleju in Kagawi. Si pa drugo leto ne predstavljam Bayerna brez Lahma ki še do sedaj ni prejel niti enega rdečega kartona. Bo pa verjetno več Kimmich igral ki bi lahko dobil več priložnosti. Tudi drugim nogometašem ki so igrali prej v b ekipi Bayerna bi alhko dobili več priložnosti (Götze Benko...). Škoda ker Ancelotti ni letos dal več priložnosti Greenu ki je kazal na pripravljalnih tekmah formo potem pa je odšel na posojo. Mogoče pa drugo leto več priložnosti. Lepo da tudi Schalke zmaguje.
POVEMRESNICO
09. 04. 2017 20.42
+2
Žal spet poškodbe. In tega sem se najbolj bal. Bolj kot Reala. Vseeno upam na napredovanje. MIA SAN MIA.
PIERREBRICE
09. 04. 2017 20.12
+4
Hummels se je žal poškodoval na treningu in ne bo v ekipi proti Realu. Držim pesti za Boatenga, ki je saniral poškodbo in bo nadomestil Matsa. Bayern se ne predaja. Nikoli! Mia san mia